-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.401
haklısın canım yorucu zaten hamileliğin verdiği halsizlik de ekleniyor.Yok cnm. Durumumuz çok iyi değil. Özelde çalışmak çok yorucu
ah yiyebilsemCnm keçi boynuzu pekmezi iç bebeğe çok faydalıymış bn sürekli içiyorum. Ve çerez çok tüket
evet evde ultrason olsa da sürekli girip baksakİlk gebelıkler zor oluyor dıyorlar sanırım bırazda ondan ama annemın neler çektıgını şimdı daha ıyı anlıyorum ben razıyım agrıya sızıya ama bebege bişe olacak dıye korkuyor insan gıdıyorsun ultrasonda goruyorsun aradan bi kaç saat sonra gene gormek ıstıyor ınsan iyimı aman durumu nasıl herşey şüphe yaratıyor insana
Oglumda 4 ay kustum hep derlerdi her gebelik bir degil diye ama bundada ayni allah hepimiza yardim etsin canimcanım küçük bir çoçugun var senden ilgi bekleyen ama kendimizle bile ilgilenemiyoruz kusmaktan kolay gelsin sana da
Kusmuyorum canim ama surekli bulantim olmasin diye yiyorum 7.haftanin icindeyim simdiden 1.5 kilo aldim habire yiyorum yerken ve uyurken bulantim geciyor onun disinda uyanik kaldigim her an bulanti var keske ciksada rahatlasam ☺☺☺Allahtan kusmuyormusun cnm kusmak daha kötü bn yine çıkardım şimdi
Amin canım yasamayanlar anlayamıyor sanki abartıyoruz sanıyorlar oysa her kadının hamileliği farklı oluyor hatta her hamilelik farklı ilk bebeğinde iyi gecirip ikinci de kötü olanlar da var.Oglumda 4 ay kustum hep derlerdi her gebelik bir degil diye ama bundada ayni allah hepimiza yardim etsin canim
malesef canım ben de aynı durumdayım senin kaç haftalık bebişinSu halsiLige care bulan var mi kizlar hast gibi yatak dosek yatiyorum
Bilmiyorum belki 1 tane daha doğurur sonra bağlatırım ama 2'den yukarısı beni mahvederAllah kolaylik versin canim 1 aya kalmaz alisirsin merak etme. Baglatma bence lazim olurhele ki ilk cocugunsa
7 .haftadayim canim bugun daha iyiydim cok sukur insallah artmaz bu kadarina raziyimmalesef canım ben de aynı durumdayım senin kaç haftalık bebişin
Bn varım cnö Helen de kusuyorum12 16 çok uzun. Benim gibi bulantı olmadan direk kusan var mi ?
tatlım bu sabah giyinirken birden gardrop aynasına kustum aniden tutamadım olabiliyor.Ama benim hala mide bulantılarım oluyor.12 16 çok uzun. Benim gibi bulantı olmadan direk kusan var mi ?
tatlım öncelikle moralini bozma her kadının hamileliği farklı oluyor.Annen hiç sıkıntı yaşamamış olabilir.Bende 18 hafta 3 günlük hamileyim benim de hamileliğim zor geçiyor mide bulantısı kusma mide yanması ve halsizlik bir de calısınca işyerinde zor oluyor bir doktora git en iyisiBenimde mide bulantilarim basladi cok fena is yerinde mal gibi geziyorum cok halsiz yorgunum yemek yemek istemiyorum tiksiniyorum surekli uyumak istiyorum dun aksam sadece corba ictim 10 dk sonra kustum midem hafif hafif calkalaniyor yemekten sonra caresi yokmu ya kpss calismam lazim ama surekli uyuyorum napcam bilemedim ya annem ne kadar sorunlusun diyor ben ne hastane gordum ne bulanti gecirdim diyor yarin doktora oylicem bi ilac varsa versin bulanti icin
Benim de sabah gözümü açtığım anca midem bulanmaya başlıyor gece yatana kadar hiç şiddeti azalmadan devam ediyor.iş yerinde sürekli suratsız bi halde dolaşıyorum,hamileliğin eğlenceli kısmı ne zaman gelicek
Saol tatlim yarin gidicem zaten 7 haftanin icindeyim muaynem var insallah hemen gecer cok kotu surekli kusacakmisim hisle dolasiyorum ortalikta calisiyorum ama calisiyomuyum bilmiyorum kurum degistiricem kpss gimem lazim nasil olacak hic bilmiyorum zor durumdayim napcam ben ya ne zaman gecer bu kusmatatlım öncelikle moralini bozma her kadının hamileliği farklı oluyor.Annen hiç sıkıntı yaşamamış olabilir.Bende 18 hafta 3 günlük hamileyim benim de hamileliğim zor geçiyor mide bulantısı kusma mide yanması ve halsizlik bir de calısınca işyerinde zor oluyor bir doktora git en iyisi
canım bana hep ilk 3 ay geçsin düzelirsin diyordu büyükler ama bence bu bünyeyle alakalı kişiden kişiye değişiyor.Ama seninle aynı sikayetleri nerdeyse 5.aya gircem hala yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim stres düzeyini düşürmeye çalış çünkü zaten hamilelikte hormonlar tavan yapıyor vücut değişiyor ve tabi ki psikolojimiz de etkileniyor.stres oldukça kendimizi fiziksel olarak daha kötü hissediyoruz ki senin su anda halsiz olman çok normal hamileliğin başı sayılır.Kpss zaten başlı basına stresli bir sürec ama kendini fazla yıpratmamaya çalış çünkü bebeğin de stressten etkileniyor .Allah yardımcımız olsunSaol tatlim yarin gidicem zaten 7 haftanin icindeyim muaynem var insallah hemen gecer cok kotu surekli kusacakmisim hisle dolasiyorum ortalikta calisiyorum ama calisiyomuyum bilmiyorum kurum degistiricem kpss gimem lazim nasil olacak hic bilmiyorum zor durumdayim napcam ben ya ne zaman gecer bu kusma