- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.341
Genellikle 3,5 aydan sonra kimsede bisey kalmiyo-mussss bende durum oyle degil hala kusuyorum bulanti devam.. Ama ve lakin babaannemin 9 hamileligi boyunca 9 ay suresince bulanti ve kusmasinin devam ettigini ogrendim muhtemelen ona cekmisimben 9 haftalık hamileyim ve mide bulantısından ölüyorum sabahları ağlayarak kusuyorum bıktım artık ağzıma lokma koyamıyorum.tüm gün solgun bi ciltle geziyorum giysilerim üstümden düşüyor hamile kaldığımdan beri 4 kilo kaybettim,saçımın parlaklığı söndü.kaçıncı haftamda geçecek bütün bunlar bu bulantı?
Değerin 5000 den büyük demekKızlar >5000 beta hcg sonucu ne demek
Yaptırdığı n yere göre değişiyor bn de başka bir yere yaptırmıştım seninki gibi yazıyorduAnladım da kimileri yaziyr 10000 yahut 7500 falan benimkinde niye böyle gozuktu
Cnm bazı hastaneler net yazıyor devlette hep nette sonucum özelde yaptırdım orda >1335 yazıyorduHastanede yaptırdım nerde yaptirabilirim ki başka gerçek değeri öğrenmek için aklıma başka yer gelmiyor
valla o zaman bende de bi anormlallik var hiç bi şekilde kusma migde bulantısı ıstah kesılıgı hıc bırı yok masallahım var heralde bır kere bıle bulantı yasamadım :) :)Benim hiç mide bulantim olmadı 7 haftalık hamile olmam gerekiyor bi anormallik mi var acaba
bi daha doğurmamaya yemin ettim diyebilirim, iğnelerle korunmaya başlicam doğurduktan sonra.bi de karnım büyüyünce nasıl çekicem bunları hiç bilmiyorum.Genellikle 3,5 aydan sonra kimsede bisey kalmiyo-mussss bende durum oyle degil hala kusuyorum bulanti devam.. Ama ve lakin babaannemin 9 hamileligi boyunca 9 ay suresince bulanti ve kusmasinin devam ettigini ogrendim muhtemelen ona cekmisimkorma ama herkeste boyle olmuyo herkesin geciyo
Ben su an oturdugum yerden kalkarken bile zorlaniyorum ki dahada buyuyecek gobek :))) belim agriyo kalcam agriyo kitleniyo bacaklarim ayni sekil... Hala midem bulaniyo... bende bilmiyorum napicam. Ama oyle deme en az 1 kardes sart bencebi daha doğurmamaya yemin ettim diyebilirim, iğnelerle korunmaya başlicam doğurduktan sonra.bi de karnım büyüyünce nasıl çekicem bunları hiç bilmiyorum.