Gebelikde bulantı ve kusma

Bende 13 haftalik hamileyim ve 5. Haftadan itibaren bulantılarim başladı 9. Haftada tavan yaptı o haftadan itibaren sürekli kusuyorum midem de hiç birşey durmuyor acken daha rahatım. Tek tesellim bebeğim in iyi olması yoksa dayanılacak şey değil

7+2 günlük hamileyim.
Mide bulantim dayanilmaz halde.
Gece kusmamak icin uyuyamiyorum. Kusunca nefes borum yaniyor uyuyamiyorum. Kusmanin da etkisiyle sanirim inanilmaz halsiz hissediyorum. Kalkamiyorum yerimden.
Bugun drumu aradim. Metpamid al sabah aksam dedi. Gene gecmezse serum takalim dedi.
İlacin prospektüsünü okuyunca icemedim.
Bi de üstüne calisiyorum. İse nasil gidicem bilmiyorum

Ben 5. Haftamdayim ama daha henüz bulanti falan başlamadi kokuylada arada bir sıkıntı yok ulusal aç gibi yiyorum iştahım da da bir artış söz konusu arada içim tuhaf oluyor sadece birde aşırı kramplarım var herkezde oluyomu bilemedim ama bakıcaz artık

9+3 hamileyim 5 haftaliktan beri bulantim var ama kusamiyorum.Kusmak da zor tabii ama surekli bulanti çekmek de insani bezdiriyor midem bulanacak diye korka korka yiyorum ama istahim tavan yapti simdiden kilo aldim Allah sonumu hayretsin

Ben de 7+4'teyim. Bulantım vardı ama idare ediyordum, geçen haftadan beri öğürmeler başladı. Mutfağa adım atmayalı günler oldu, mutfaktaki her şeyden çürük kokusu alıyorum. Midenizi dolu tutun diyorlar ama bir şeyler yedikten rahatlar gibi olup 5 dk sonra başa sarıyorum. İnşaALLAH hiç birimizinki hamilelik boyu devam etmez.

ben 9 haftalık hamileyim ve mide bulantısından ölüyorum sabahları ağlayarak kusuyorum bıktım artık ağzıma lokma koyamıyorum.tüm gün solgun bi ciltle geziyorum giysilerim üstümden düşüyor hamile kaldığımdan beri 4 kilo kaybettim,saçımın parlaklığı söndü.kaçıncı haftamda geçecek bütün bunlar bu bulantı?

Genellikle 3,5 aydan sonra kimsede bisey kalmiyo-mussss bende durum oyle degil hala kusuyorum bulanti devam.. Ama ve lakin babaannemin 9 hamileligi boyunca 9 ay suresince bulanti ve kusmasinin devam ettigini ogrendim muhtemelen ona cekmisim korma ama herkeste boyle olmuyo herkesin geciyo

bi daha doğurmamaya yemin ettim diyebilirim, iğnelerle korunmaya başlicam doğurduktan sonra.bi de karnım büyüyünce nasıl çekicem bunları hiç bilmiyorum.

6+2 haftalik hamileyim 5+3 te hafiften basladi oglumda cok erken baslayip 4 ay kustum bunda olmaz saniyordum ama surekli bulanti icindeyim belirtim yok diyordum actim som agzimi

bi daha doğurmamaya yemin ettim diyebilirim, iğnelerle korunmaya başlicam doğurduktan sonra.bi de karnım büyüyünce nasıl çekicem bunları hiç bilmiyorum.
Ben su an oturdugum yerden kalkarken bile zorlaniyorum ki dahada buyuyecek gobek :))) belim agriyo kalcam agriyo kitleniyo bacaklarim ayni sekil... Hala midem bulaniyo... bende bilmiyorum napicam. Ama oyle deme en az 1 kardes sart bence allah nasip ederse ben bunun ardina 2. Hemen istiyorum cunku aradan zaman gecerse senin gibi dusunenilirim Bide bunun dogumu var 6 aydan sonra kafayi onada takiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…