Gebelik

Artımed yalancı pozitif veren mi test ama diğerlerını hıc duymadım canım sonuc hala çıkmadı mı
Ayrıca yotubeden bı hoca dinledim bu kanamayla ılgılı içimi biraz rahatlattı gibi ama bakalım hayırlısı oruçta tutamıyorum işin kötüsü hamile kanamasımı adetmi bi kesinleşse ona göre önüme bakıcam bende dua edin bana neolur

Çıkmadı ya öğlenden beri bakıyorum hala sonuc yok hafta sonu oldugu içinmi bilmiyorum yarın 11:45 de randevum vR kadın doguma randevu aldım bakalım yarın hersey bellı olur
Acile gitseniz ögrenırsinşz aslında sisteme düşmüyor

Reactions: etf
İştenen gebelik mi peki
Durumumu anlattım acildeki doktora oda beta hcg istedi
Birde ben dün cocuk oto koltugu tasıdım bes on dakkalık mesafeye elımdede ıkı tane poset vardı belim bşrwz agrıdı dınlendım belkı on yerde o da yapmıs olabılırmı kanama acaba

Adet kanaması gibi yoğun mu

4 resımde resmen. Buradayım diyor

Bu testlere göre hamileyim değilmi yani
Bence evet ama kanama normal değil ya kan çıksa barı ona göre acile gidersin hatta bekleme git düşük vs olabilir Allah korusun

Bence evet ama kanama normal değil ya kan çıksa barı ona göre acile gidersin hatta bekleme git düşük vs olabilir Allah korusun
Sürekli bakıyorum ya hala yok yarına anca düşer bence sisteme düşünmekden basım agrıdı söyledım acildekı doktora kanamam oldu dıye anlattımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…