Ayrıca yotubeden bı hoca dinledim bu kanamayla ılgılı içimi biraz rahatlattı gibi ama bakalım hayırlısı oruçta tutamıyorum işin kötüsü hamile kanamasımı adetmi bi kesinleşse ona göre önüme bakıcam bende dua edin bana neolurArtımed yalancı pozitif veren mi test ama diğerlerını hıc duymadım canım sonuc hala çıkmadı mı
Acile gitseniz ögrenırsinşz aslında sisteme düşmüyorÇıkmadı ya öğlenden beri bakıyorum hala sonuc yok hafta sonu oldugu içinmi bilmiyorum yarın 11:45 de randevum vR kadın doguma randevu aldım bakalım yarın hersey bellı olur
Küçük cocugum var zor olur bidaha gitmek diye gitmedikteAcile gitseniz ögrenırsinşz aslında sisteme düşmüyor
İştenen gebelik mi pekiKüçük cocugum var zor olur bidaha gitmek diye gitmedikte
Durumumu anlattım acildeki doktora oda beta hcg istediİştenen gebelik mi peki
Yaptıgım testlere bakdımda en az bes tanesi silik cizgi bıtanesıde daha kırmızı cıkmısAcile gitseniz ögrenırsinşz aslında sisteme düşmüyor
Adet kanaması gibi yoğun muDurumumu anlattım acildeki doktora oda beta hcg istedi
Birde ben dün cocuk oto koltugu tasıdım bes on dakkalık mesafeye elımdede ıkı tane poset vardı belim bşrwz agrıdı dınlendım belkı on yerde o da yapmıs olabılırmı kanama acaba
Atarmısın bi canımYaptıgım testlere bakdımda en az bes tanesi silik cizgi bıtanesıde daha kırmızı cıkmıs
Adet kanamamda ilk lekelenme olur ılk gun sonra kan olur dün gece kırmızı kan geldı yogundu yanı adet gıbıAdet kanaması gibi yoğun mu
Atayımda yorumlayın neolurAtarmısın bi canım
Atın bakayım mi hepsini ilk bebek nekadarlık sizinAtayımda yorumlayın neolur
3yas 4aylıkAtın bakayım mi hepsini ilk bebek nekadarlık sizin
Attım ama göremedinizmiAtın bakayım mi hepsini ilk bebek nekadarlık sizin
hala beklıyorum hafta sonu dıye demekkı cıkmadı hala sonucSonucunuz ne oldu acaba
Yok gözükmüyor kiAttım ama göremedinizmi
hala beklıyorum hafta sonu dıye demekkı cıkmadı hala sonuc
Yok gözükmüyor ki
Kanamam niye var acaba anlamadımki4 resımde resmen. Buradayım diyor
Bu testlere göre hamileyim değilmi yani4 resımde resmen. Buradayım diyor
Bence evet ama kanama normal değil ya kan çıksa barı ona göre acile gidersin hatta bekleme git düşük vs olabilir Allah korusunBu testlere göre hamileyim değilmi yani
Sürekli bakıyorum ya hala yok yarına anca düşer bence sisteme düşünmekden basım agrıdı söyledım acildekı doktora kanamam oldu dıye anlattımdaBence evet ama kanama normal değil ya kan çıksa barı ona göre acile gidersin hatta bekleme git düşük vs olabilir Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?