Normal geç döllenme olmuş olabilir hangi marka testlerMerhaba kızlar benım adetımın gecikmesinin ikinci günü kafama takılan sey test yapdıgımda silik cıkması gecıkme var ama çiizgi koyu degıl silik
salı günü kan verıcem bi kac gun daha gecsin istedim ozman beta yüksek cıkarmı?
Kanamam oldu hastaneye gittim test verdim sonucu beklıyorumNormal geç döllenme olmuş olabilir hangi marka testler
Tek cızgı hıc cıkmadı hep cıft cızgı cıkdı bakalım 2 saat sınra cıkacakmıs sonucNormal geç döllenme olmuş olabilir hangi marka testler
farklı testler kullandım 4-5 tane hepsındede ayrı ayrı silik cizgi cıktıKanamam oldu hastaneye gittim test verdim sonucu beklıyorum
Benim de bugün ikinci günü testte silik çıktı çok normal silik çıkmasıMerhaba kızlar benım adetımın gecikmesinin ikinci günü kafama takılan sey test yapdıgımda silik cıkması gecıkme var ama çiizgi koyu degıl silik
salı günü kan verıcem bi kac gun daha gecsin istedim ozman beta yüksek cıkarmı?
Ama kanamam oldu benim kan testi verdım bakalım bellı olacak ıkı saateBenim de bugün ikinci günü testte silik çıktı çok normal silik çıkması
Sonuc ne çıktıTek cızgı hıc cıkmadı hep cıft cızgı cıkdı bakalım 2 saat sınra cıkacakmıs sonuc
Hala beklıyorum sonucu e nabıza düşmedi dahaSonuc ne çıktı
Ama ben yotubedan bı doktor dinledim kanamanın cok olması az olması bebegın olmaması anlamına gelmez dıyorSonuc ne çıktı
Benımkıde böyleydı ve ben 4-5tane farklı testlerde denedım silik cıkdı devletın acilinde kan verdım bugun ıkı bucuk saate cıkar sonuc dedı ama hala sonucum görünmüyor
Haber ver canım şnşalllah vardirBenımkıde böyleydı ve ben 4-5tane farklı testlerde denedım silik cıkdı devletın acilinde kan verdım bugun ıkı bucuk saate cıkar sonuc dedı ama hala sonucum görünmüyor
Hayırlısı dıye cok dua ettim canım bakalımHaber ver canım şnşalllah vardir
Hangi marka test yaptın senHayırlısı dıye cok dua ettim canım bakalım
Ama kanama devam edıyor yogun bı sekılde adet olsam diyorum okadr testte nasıl silik olsada ıkı cızgı cıkıyor kafam bu yuzden karısık bıraz bakalım nasip
Kan sonucum cıksın yazarım ıns
Yarında kadın doguma gıdıcem cıksın cıkmasın cok agrım oldu bu ay cok degısık hıc bole olmamısdım
RollHangi marka test yaptın sen
Artımed yalancı pozitif veren mi test ama diğerlerını hıc duymadım canım sonuc hala çıkmadı mıRoll
Artımet
Bide bi baska marka hatırlamıyorum suan ismini
Hepsınde silik çizgi çıkdı ve ben 5-6 tane yapmısımdır
Çıkmadı ya öğlenden beri bakıyorum hala sonuc yok hafta sonu oldugu içinmi bilmiyorum yarın 11:45 de randevum vR kadın doguma randevu aldım bakalım yarın hersey bellı olurArtımed yalancı pozitif veren mi test ama diğerlerını hıc duymadım canım sonuc hala çıkmadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?