• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Bence evet ama kanama normal değil ya kan çıksa barı ona göre acile gidersin hatta bekleme git düşük vs olabilir Allah korusun
Agırlık kaldırdım dün bıraz cocuk oto koltugunu bes on dakkalık mesafede tasıdım ama dınlenerek buda yapmıs olabılırmı sence kanama

Sürekli bakıyorum ya hala yok yarına anca düşer bence sisteme düşünmekden basım agrıdı söyledım acildekı doktora kanamam oldu dıye anlattımda
Sen ozaman riske girme acile git muane ol hamileysen bi bakarlar ilaç vs verir

Sen ozaman riske girme acile git muane ol hamileysen bi bakarlar ilaç vs verir
yarına kadr beklıcem mecbur yarın yazarım buraya sonucu cok tesekkur ederım verdıgın cevaplar ıcın benı rahatlattın Allah razı olsun

yarına kadr beklıcem mecbur yarın yazarım buraya sonucu cok tesekkur ederım verdıgın cevaplar ıcın benı rahatlattın Allah razı olsun
Hayırlı güzel haberler verelim inşallah birbirimize

IMG_2720.webp

3 gün var adet olacağım zaman göğüslerimde şişkinlik acı olurdu o yok

• Beğen
Reactions: etf
İnşalllah ümidim yok benımde hayırlısı

İnşalllah ümidim yok benımde hayırlısı
Benım bı arkadasım gebe oldugunu öğrendıgınde istemedıgı ıcın zıplamıs agır yükler kaldırmıs ama bu dünyada yiyecek ekmegı varmıs ve tutunmus sımdı kocaman saglıklı cok guzel bı kız oyuzden naaipde varsa olmazları olduran Allah bız dua edıp elımızden gelenı yapalım gerısı takdırı ılahı Allah hıckımsenın kucagını bos bırakmasın herkese en hayırlı zamanda nasıp etsın

Benım bı arkadasım gebe oldugunu öğrendıgınde istemedıgı ıcın zıplamıs agır yükler kaldırmıs ama bu dünyada yiyecek ekmegı varmıs ve tutunmus sımdı kocaman saglıklı cok guzel bı kız oyuzden naaipde varsa olmazları olduran Allah bız dua edıp elımızden gelenı yapalım gerısı takdırı ılahı Allah hıckımsenın kucagını bos bırakmasın herkese en hayırlı zamanda nasıp etsın
Amin inşallah canım Allah hayırlısını hayırlı zamanda versın herkese bize de

• Beğen
Kan sonucum negatıfmiş

Amin inşallah canım Allah hayırlısını hayırlı zamanda versın herkese bize de
Kimyasal gebelik gecırmısım ben kese suan gozukmuyo zaten olsaydıda kucuk gozukmezdı dedı yarın tekrardan kan ver dedi tam emin olmak için cunku devlettekı doktor kan sonucunu vermedi e nabızda goremedı doktor tekrardan yarın ver dedi bakalım hayırlısı ya

Kimyasal gebelik gecırmısım ben kese suan gozukmuyo zaten olsaydıda kucuk gozukmezdı dedı yarın tekrardan kan ver dedi tam emin olmak için cunku devlettekı doktor kan sonucunu vermedi e nabızda goremedı doktor tekrardan yarın ver dedi bakalım hayırlısı ya
Beta kaç çıktı haberin yokmu canım

• Beğen
Beta kaç çıktı haberin yokmu canım
Canım vermedi doktor sonucu e nabızda görürsün dedi oan negatif deyınce dünden beri e nabızda sonucu göremiyorım demek aklıma gelmedi istemedim sonra kadın dogum doktoru eni nabızda göremiyorum sonucu dedi bugun saglık ocagında tekrardan kan testi verdim bakalım bu aksam yada yarına bellı olacak hayırlısı neyse o olsun🤲

Back