• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi etf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen ne yapdın canım varmı gelısme sende?
Özelden yazmaya calısdım sana ama yazamadım bi türlü msj gıtmedı
Ben daha olmadım ama erken gebelik yapmıştım 3 gün varken negatif beklıyorum adetı

Ben daha olmadım ama erken gebelik yapmıştım 3 gün varken negatif beklıyorum adetı
Hayırlı zamanda olsun hayırlısı olacaksa olsun inş
Allahın ol demesıne bakar oyuzden olmsyınca üzülmek yok biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi

Hayırlı zamanda olsun hayırlısı olacaksa olsun inş
Allahın ol demesıne bakar oyuzden olmsyınca üzülmek yok biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi
İnşalllah camım ben daha olmadım bakalım 2. Gün gecikme yarında olmazsam test yapıcam 8 martta

İnşalllah camım ben daha olmadım bakalım 2. Gün gecikme yarında olmazsam test yapıcam 8 martta
Ay hadi inş hayırlısı haberdar et beni olurmu inş Rabbim gönlüne göre versin hayırlı ve güzel haberlerini beklıyorum 🥰🤲

Ay hadi inş hayırlısı haberdar et beni olurmu inş Rabbim gönlüne göre versin hayırlı ve güzel haberlerini beklıyorum 🥰🤲
8mart benım doğum günün güzel haber iyi gelıcek bana☺️

İnşalllah camım tüm bekleyenler de bizde inşallah

• Beğen
Reactions: etf
Back
X