- 6 Şubat 2025
- 27
- 9
- 1
- 23
- Konu Sahibi prenses6025
-
Ya benim karın ağrım var göbek altı sağ sol hala agrıyorFazlasıyla yaşadım bilmiyorum belki psikolojik ama kasık ağrım ve batma çok yaşıyorum. Karın ağrısı birde geceleri acayip ateş basıyor. Mübarek ayda hayırlısı olsun inşallah. Sizin var mı peki belirtiniz?
Benimde aynı şekilde karnımın alt kısmında ağrı oluyor karın ağrısı hiç yaşamadım. Gününüz ne zaman acaba?Ya benim karın ağrım var göbek altı sağ sol hala agrıyor
20 ŞubatBenimde aynı şekilde karnımın alt kısmında ağrı oluyor karın ağrısı hiç yaşamadım. Gününüz ne zaman acaba?
Sizin gününüz ne zamanBenimde aynı şekilde karnımın alt kısmında ağrı oluyor karın ağrısı hiç yaşamadım. Gününüz ne zaman acaba?
Aynı gün kzumSizin gününüz ne zaman
Ya kızlar şimdi baktım akıntım sarı kahverengi olmuş bir damla da kan geldi ne sizce adetime 15 gün varAynı gün kzum
Gebelik olabilir belki kuzum adetin geçsin en azından. Adetim geçmesini bekliyorum. Eczanelerden test almaktan sıkıldım vallaYa kızlar şimdi baktım akıntım sarı kahverengi olmuş bir damla da kan geldi ne sizce adetime 15 gün var
Ya bende gerçekten canım dayanamadım daha 15 günüm var ama yaptım test çok çok silik çıktıGebelik olabilir belki kuzum adetin geçsin en azından. Adetim geçmesini bekliyorum. Eczanelerden test almaktan sıkıldım valla
Kaçıncı günün yumurtlamadanÇok çok silik kamerada cok belli etmiyor ya ama çok erken zaten regl olacakmış gibi ağrımda oluyordu yaptım öyle
Pek göremedim kzum yaYa bende gerçekten canım dayanamadım daha 15 günüm var ama yaptım test çok çok silik çıktı
Geçen ay 5 günüm geçmesine rağmen testim böyleydi kanda negatif gördüm. Henüz çok çok erken sizin için . Adet gününü bekletin benim bat 19 unda bende sabırsızlanıyorumÇok çok silik kamerada cok belli etmiyor ya ama çok erken zaten regl olacakmış gibi ağrımda oluyordu yaptım öyle
Bende bende 1 şubat ve 6 Şubat arası gösteriyor uygulamaKizlar benimde ovulasyon 3 subatti resmen adet sancısı çekiyorum 4 gündür ins bebegim yuvarlaniyordur rahmime:)
Buda benim ama adetime var Şubat 20 indeÇok çok silik kamerada cok belli etmiyor ya ama çok erken zaten regl olacakmış gibi ağrımda oluyordu yaptım öyle
Ben 2 ay önce hamile kaldım ve tutunamadı o zaman da silik başlamıştı sonra netleşti şimdide heyecan yaptımGeçen ay 5 günüm geçmesine rağmen testim böyleydi kanda negatif gördüm. Henüz çok çok erken sizin için . Adet gününü bekletin benim bat 19 unda bende sabırsızlanıyorum
Ya inssssssBende bende 1 şubat ve 6 Şubat arası gösteriyor uygulama
Ben göremedim pek ama belki sen görüyorsundur benimde 20 ŞubatBuda benim ama adetime var Şubat 20
Varmı sence resimdeYa inssssss
Valla ben silik bir şey gördüm ne zmandi sat batVarmı sence resimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?