- 6 Şubat 2025
- 27
- 9
- 1
- 23
- Konu Sahibi prenses6025
-
Adet günüm 20 sinde daha var zaten ama bekliyorum işteAdet gününüzü bekleyip test yapmadan akıntıya dayanarak hamilesiniz demek mümkün değil malesef biraz daha sabır
Bende sizin gibiyim. 19 u bat. Önce beyaz sonra da sarı akıntım var . Ve kasıklarımda ağrı ama bekliyorum başka çare yokBöyle olan varmı acaba neden karnım ağrır ki
Hadi inşallah sizin içinde hayırlısı olsunnBende sizin gibiyim. 19 u bat. Önce beyaz sonra da sarı akıntım var . Ve kasıklarımda ağrı ama bekliyorum başka çare yok
Amin inşallahHadi inşallah sizin içinde hayırlısı olsunn
AminnnnAmin inşallahrabbim gönlümüze göre versin
İnşallah bu ay tamamen kestik biz korunmayı . Benim de bat 19 u . Belirtileriniz var mıBenim bat Şubat 20 ama geçen ay Ocak 20 de pi ped şeklinde kanama gördüm 21 inde kesildi. Normal adet sürem 5 gün. Beklemedeyim bende. Eşimde geri çekilme oldu birkaç defa tam korunma yöntemi değil tabiki. Bekliyorum adet günüm geçmesini hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Fazlasıyla yaşadım bilmiyorum belki psikolojik ama kasık ağrım ve batma çok yaşıyorum. Karın ağrısı birde geceleri acayip ateş basıyor. Mübarek ayda hayırlısı olsun inşallah. Sizin var mı peki belirtiniz?İnşallah bu ay tamamen kestik biz korunmayı . Benim de bat 19 u . Belirtileriniz var mı
Aynı belirtileri yaşıyorum bir de sarı akıntım var benim . Test yapsak bile çıkmaz sabırsızlıkla bat gününü bekliyorumFazlasıyla yaşadım bilmiyorum belki psikolojik ama kasık ağrım ve batma çok yaşıyorum. Karın ağrısı birde geceleri acayip ateş basıyor. Mübarek ayda hayırlısı olsun inşallah. Sizin var mı peki belirtiniz?
İnşallahhBenim bat Şubat 20 ama geçen ay Ocak 20 de pi ped şeklinde kanama gördüm 21 inde kesildi. Normal adet sürem 5 gün. Beklemedeyim bende. Eşimde geri çekilme oldu birkaç defa tam korunma yöntemi değil tabiki. Bekliyorum adet günüm geçmesini hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Aynen benim tek suphelendiren 1 gün kanamam olması. Onun dışında belki benim psikolojik olabilir. Zaten düzensiz döngüm var nasip canım artıkAynı belirtileri yaşıyorum bir de sarı akıntım var benim . Test yapsak bile çıkmaz sabırsızlıkla bat gününü bekliyorum
Benimde leke şeklinde oldu 5-6 gün şekilde 1 gün sürdü sadeceAynen benim tek suphelendiren 1 gün kanamam olması. Onun dışında belki benim psikolojik olabilir. Zaten düzensiz döngüm var nasip canım artık
Hayırlısı olsun kuzum inşallah. Haberdar et mutlakaBenimde leke şeklinde oldu 5-6 gün şekilde 1 gün sürdü sadece
İnşallah. Sende haber et olur muHayırlısı olsun kuzum inşallah. Haberdar et mutlaka
İnşallah kzum haber ederim tabikiİnşallah. Sende haber et olur muinşallah pozitif haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?