Gebelik

Papatya3503

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
63
42
8
Merhaba arkadaşlar gebelikte ilk haftalar belirtileri nelerdir yani 1-2 haftalık gebelik varsa

Göğüs hassasiyeti ve kask batması.. diğer bütün belirtilerse 11. Haftadan sonra başladı

Gecen ayın 7sınde regle oldum kullandıgım uygulamaya göre 6 gun reglem gecikti bundan 2 hafta önce 1er gun arayla ilişki olmustu test yptım hep tek cizgi int 7ila10 gunden snra idrarda cıktıgı yazıyo heycandan ve sabırsızlıktan catlıcam bugun inanılmaz baş ağrım vardı dünde gögüslerim resmen yanıyor ve sızlıyordu ar ara koltuk altlarım su içinde kalıyo kendimi dusa zor atıyorum anlamadım gitti ((

6 gün gecikmeyle çıkması gerekirdi. İki hafta önce bahsettiğin ilişkilerdrn kaldıysan çıkardı yani. Ama ondan sonra hiç ilişki olmadıysa demekki mevsimsel bir gecikme sadece

Benim hiç belirtim yoktu gogus agrisi cok az vardi ama o da adet oncesi olur diye emin olamadim hala da belirtim yok akinti idrar koyulugu ilk belirtilerdendir bende olmamisti ama kisiden kisiye degisir ama ilk gebeligimde çok fazla kasik agrim vardi

Eskiden adet gecikmelerin oluyomuydu yani bi düzensizlik varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…