- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 1.123
- Konu Sahibi Papatya3503
Eskiden adet gecikmelerin oluyomuydu yani bi düzensizlik varmıydı
senın sonucun ne oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskiden adet gecikmelerin oluyomuydu yani bi düzensizlik varmıydı
Ben pazartesi özel doktora gittim ama ultrasonda birşey çıkmadı kan testi yapmadı 3 gün sonra adet olmam gerekiyor normalde bekliyorumsenın sonucun ne oldu
AminnAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah
3 haftalık filan sanırım bazı insanlardaKizlar benimde en son adetim gecen ayin 10ydu bu ay 8 inde test yaptim yapar yapmaz cift cizgi cikti hemen bthgc yaptirdim oda 1238 cıktı ama daha doktora gitmedim goguslerim cok şiş onun dışında hic bi belirti bende de yok
3 haftalık sanırım bazı insanlarda fazla belirti olmuyoKizlar benimde en son adetim gecen ayin 10ydu bu ay 8 inde test yaptim yapar yapmaz cift cizgi cikti hemen bthgc yaptirdim oda 1238 cıktı ama daha doktora gitmedim goguslerim cok şiş onun dışında hic bi belirti bende de yok
6 haftalik tam 3 haftalik degil persembe gunu kalp atışı duymak icin gidecgim3 haftalık filan sanırım bazı insanlarda
3 haftalık sanırım bazı insanlarda fazla belirti olmuyo
Bel agrilari kasik ağrıları bende de oldu hattta halen belim agriyor ara ara bulantilar 7 8 haftada daha belirgin basliyorBenim regl gelecekmiş gibi bel ağrılarm oldu, hatta gelecek sandım. Tabi herkesde aynı belirti olacak diye birşey yok.
Ben 6. Haftamdayım henüz fakat dün gece nerdeyse sanki regl gelecekmiş gibi bel ağrılarım oldu, ara ara kasık ağrılarm da oluyor. Geçtiğimiz cuma doktor randevum vardı, çok şükür herşey yolunda ama ağrılarım olunca korktum normal midir acaba?Bel agrilari kasik ağrıları bende de oldu hattta halen belim agriyor ara ara bulantilar 7 8 haftada daha belirgin basliyor
Bende de var ilk gebeligim dede oldu korkulcak bisey degil bebek suan kucuk rahme tutunmaya calisiyor ama kan veya leke gelirse ozman sıkıntılıBen 6. Haftamdayım henüz fakat dün gece nerdeyse sanki regl gelecekmiş gibi bel ağrılarım oldu, ara ara kasık ağrılarm da oluyor. Geçtiğimiz cuma doktor randevum vardı, çok şükür herşey yolunda ama ağrılarım olunca korktum normal midir acaba?
Tabii Allah korusun, gerçi her kan tehlikeli değlmiş yerleşme de olabiliyormuş ama gebelikte tedirgin eder insanı sonuçta. Kahve olursa da korkmayın ama kırmızı olursa tehlikeli diyorlar.Bende de var ilk gebeligim dede oldu korkulcak bisey degil bebek suan kucuk rahme tutunmaya calisiyor ama kan veya leke gelirse ozman sıkıntılı
Ama o suan degil yani adet beklerken gelen kanama yerlesme kanamasi suan 6ci haftada tehlike olabilir ben ilk gebeligimde yasadim 7 haftada leke geliyordu düşük tehlikem vardi kesede kanama olmus cok azTabii Allah korusun, gerçi her kan tehlikeli değlmiş yerleşme de olabiliyormuş ama gebelikte tedirgin eder insanı sonuçta. Kahve olursa da korkmayın ama kırmızı olursa tehlikeli diyorlar.
Bir de geçen sefer doktoruma soramadm utandım da, bi dahaki sefere soracağım ama. Hamileliğin ilk zamanları ilişki önerilmiyor sanırım dmi?Ama o suan degil yani adet beklerken gelen kanama yerlesme kanamasi suan 6ci haftada tehlike olabilir ben ilk gebeligimde yasadim 7 haftada leke geliyordu düşük tehlikem vardi kesede kanama olmus cok az
Benim doktorum sert olmasin demisti acik açık ilk zamanlar plasenta asada oldugu icin dikkta etmek lazimBir de geçen sefer doktoruma soramadm utandım da, bi dahaki sefere soracağım ama. Hamileliğin ilk zamanları ilişki önerilmiyor sanırım dmi?
Anladm teşekkür ediyorumBenim doktorum sert olmasin demisti acik açık ilk zamanlar plasenta asada oldugu icin dikkta etmek lazim
Cok erken 2 haftalik bthgc kac ciktiBen öğrendiğim de iki haftalıktı inan hiçbir belirti yoktu adet gecikmesi harici.