Gebelik

Kizlar benimde en son adetim gecen ayin 10ydu bu ay 8 inde test yaptim yapar yapmaz cift cizgi cikti hemen bthgc yaptirdim oda 1238 cıktı ama daha doktora gitmedim goguslerim cok şiş onun dışında hic bi belirti bende de yok

3 haftalık filan sanırım bazı insanlarda
3 haftalık sanırım bazı insanlarda fazla belirti olmuyo

6 haftalik 3 haftalik degilUOTE="Papatya3503, post: 63530293, member: 903247"]
3 haftalık filan sanırım bazı insanlarda

3 haftalık sanırım bazı insanlarda fazla belirti olmuyo
[/QUOTE]

Benim regl gelecekmiş gibi bel ağrılarm oldu, hatta gelecek sandım. Tabi herkesde aynı belirti olacak diye birşey yok.

Bel agrilari kasik ağrıları bende de oldu hattta halen belim agriyor ara ara bulantilar 7 8 haftada daha belirgin basliyor
Ben 6. Haftamdayım henüz fakat dün gece nerdeyse sanki regl gelecekmiş gibi bel ağrılarım oldu, ara ara kasık ağrılarm da oluyor. Geçtiğimiz cuma doktor randevum vardı, çok şükür herşey yolunda ama ağrılarım olunca korktum normal midir acaba?

Bende de var ilk gebeligim dede oldu korkulcak bisey degil bebek suan kucuk rahme tutunmaya calisiyor ama kan veya leke gelirse ozman sıkıntılı

Bende de var ilk gebeligim dede oldu korkulcak bisey degil bebek suan kucuk rahme tutunmaya calisiyor ama kan veya leke gelirse ozman sıkıntılı
Tabii Allah korusun, gerçi her kan tehlikeli değlmiş yerleşme de olabiliyormuş ama gebelikte tedirgin eder insanı sonuçta. Kahve olursa da korkmayın ama kırmızı olursa tehlikeli diyorlar.

Tabii Allah korusun, gerçi her kan tehlikeli değlmiş yerleşme de olabiliyormuş ama gebelikte tedirgin eder insanı sonuçta. Kahve olursa da korkmayın ama kırmızı olursa tehlikeli diyorlar.
Ama o suan degil yani adet beklerken gelen kanama yerlesme kanamasi suan 6ci haftada tehlike olabilir ben ilk gebeligimde yasadim 7 haftada leke geliyordu düşük tehlikem vardi kesede kanama olmus cok az

Ama o suan degil yani adet beklerken gelen kanama yerlesme kanamasi suan 6ci haftada tehlike olabilir ben ilk gebeligimde yasadim 7 haftada leke geliyordu düşük tehlikem vardi kesede kanama olmus cok az
Bir de geçen sefer doktoruma soramadm utandım da, bi dahaki sefere soracağım ama. Hamileliğin ilk zamanları ilişki önerilmiyor sanırım dmi?

Ben öğrendiğim de iki haftalıktı inan hiçbir belirti yoktu adet gecikmesi harici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…