- 4 Eylül 2019
- 66
- 23
- 3
- 27
- Konu Sahibi Papatya3503
Kizlar ramazan ayıda geldi oruc tutacakmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm 1519 3 hafta çıkan sonuç6 haftalik tam 3 haftalik degil persembe gunu kalp atışı duymak icin gidecgim
peki keseyi gördünüz mü benm 1519 kese daha gözükmedi cuma günü çıkan sonuc6 haftalik tam 3 haftalik degil persembe gunu kalp atışı duymak icin gidecgim
Bende de aynı şeyler oldu tüm bücürüm agrıdıBenim regl gelecekmiş gibi bel ağrılarm oldu, hatta gelecek sandım. Tabi herkesde aynı belirti olacak diye birşey yok.
Bir sağlık sorunum olmazsa tutacağım.Kizlar ramazan ayıda geldi oruc tutacakmisiniz
Bu cumartesi gidicem ozman yazarim herseyi size :)Benm 1519 3 hafta çıkan sonuç
peki keseyi gördünüz mü benm 1519 kese daha gözükmedi cuma günü çıkan sonuc
Bu cuma mi ben nisanin 10nunda baktirdim bthgcye ozman 1238 simdi kac bilmiyorumBenm 1519 3 hafta çıkan sonuç
peki keseyi gördünüz mü benm 1519 kese daha gözükmedi cuma günü çıkan sonuc
1600 falandı. Sonrası düşük oldu tabii.Cok erken 2 haftalik bthgc kac cikti
Bende bu çarşamba bakalım iyi olsun da sonuçlar önemli olan oBu cumartesi gidicem ozman yazarim herseyi size :)
Aminn cümlemize nasip etsin el açıp Allah'tan. İsteyen herkese yaşatsın bu güzel kutsal duyguyuŞuan benim de göğüslerim ağrıyor dokunamıyorum. Reglim gecikti inşallah pozitif çıkar. Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin insllah brnimde 3 gün var bakalimm hayirlisyla bende mutluluğumu insllah. PaylaşırımAminn cümlemize nasip etsin el açıp Allah'tan. İsteyen herkese yaşatsın bu güzel kutsal duyguyu
Naptin canımın gittin mi doktora anlat birazBende bu çarşamba bakalım iyi olsun da sonuçlar önemli olan o![]()
Evet canım gittim çok şükür bugün kese küçükte olsa gözüktüNaptin canımın gittin mi doktora anlat biraz![]()
Suan tam kac haftalıkmis canim ınslalah sagsalim duyarsın kalp atisinidaEvet canım gittim çok şükür bugün kese küçükte olsa gözüktühaftaya carsamba tekrar kontrol var progesteron düşüktü ilaç kullanıyorum öğleden sonra sonuç cıkcak insallah yükselmiştir yoksa iğneye çevrilecek inşallah haftaya da kalp atışı duyulur
![]()
4-5 haftalık amin canım inşallahSuan tam kac haftalıkmis canim ınslalah sagsalim duyarsın kalp atisinida![]()
Aaa daha kucuk ama keseyi görmüşün şükür sira bende binde ben duysaydim4-5 haftalık amin canım inşallah![]()
Senin ne zamandı kontrolCa
Aaa daha kucuk ama keseyi görmüşün şükür sira bende binde ben duysaydim
Bu cumartesi gidcem bnde 6+5olucazSenin ne zamandı kontrol
O zaman adet degildi ayin 10 undaki kan gelmesi. Belki yerlesme felandi6 haftalik tam 3 haftalik degil persembe gunu kalp atışı duymak icin gidecgim
Bu ayin 10 da degil zaten martin 10 u en son adet tarihimO zaman adet degildi ayin 10 undaki kan gelmesi. Belki yerlesme felandi
Bende tutatacgim adet olmazsam olursam adetten sonra tutacağımBir sağlık sorunum olmazsa tutacağım.