Ortalama 200 çıkmaması lazım yeni değerin.Kizlar acil yardim bugün vajinal ultrason girdim rahim duvari kalismasi var ya adet olcaksin ya gebesin hazirlaniyor dedi kanim 4 gun once 50 ydi smdi bidaha aldi suan kac cikmasi lazim katlamalari normalse ve benim 50 cikmissa kalinlasma ondan dolayimi adet mi olucam
Kan 50 ya yuzde 100 pozitif tabi gebelik oldugunu gostermez ondan yapmstr bnce arkadas 200 fln olmasi lazmKonu dışı bir soru:
Bebek doğum takvimi aktif, neden?
Profil fotoğrafına bakınca süpernaturalin tuhaf avları aklıma geliyor cadıyı fırına atıp yakmaları filanKan 50 ya yuzde 100 pozitif tabi gebelik oldugunu gostermez ondan yapmstr bnce arkadas 200 fln olmasi lazm
Ve kalinlasma olduysa tabi öncekiKizlar acil yardim bugün vajinal ultrason girdim rahim duvari kalismasi var ya adet olcaksin ya gebesin hazirlaniyor dedi kanim 4 gun once 50 ydi smdi bidaha aldi suan kac cikmasi lazim katlamalari normalse ve benim 50 cikmissa kalinlasma ondan dolayimi adet mi olucam
Bu cikmis 50 4 funde bole artmiss iyimi yaniiiOrtalama 200 çıkmaması lazım yeni değerin.
Takvimde 11haftalık gebe olduğunuz yazıyor?
Silmeye kiyamamistim gecen ayKonu dışı bir soru:
Bebek doğum takvimi aktif, neden?
320ye yükselmiş evet kötü değil değer yükseliyorVe kalinlasma olduysa tabi önceki
Bu cikmis 50 4 funde bole artmiss iyimi yaniii
Dean adamim yaa hamileyken nasil izledysem cocugunda goz rengi ve sac yapisi ayniProfil fotoğrafına bakınca süpernaturalin tuhaf avları aklıma geliyor cadıyı fırına atıp yakmaları filankonuyla alakalı değil ama
He Dean evet düşündüm düşündüm aklıma gelmedi bi türlüDean adamim yaa hamileyken nasil izledysem cocugunda goz rengi ve sac yapisi aynihassssstasiyiiimm supernatural in ❤❤❤
Cnm benim bende 2 kere yazıyorum kimse bilgili dogmuyor ve ben daha kac yasindayim ve burda bilen olup heycandan unutan var bana ikidebir cahil muamelesi yapmazsan sevinirim bunu sen ddgnde ogrenmiyorum ben kimyasal gayet bilirim degeride ama insann heycanndan eli ayagi dolanıyor hani senn bunlari ogren ole gel muamelen hos degil BURASİ KADİNLAR KLUBU BİLMEYENLER BİLENE SORAR YANLİSMİYİM herkez gebeligin herseyini a dan z ye bilse burda ne isi var burasi ogrenmek dertlesmek vs yeri rica ediyorum bana bidaha bole yorum yapma beni hilgileezsende onemli degilDaha once de yazdim ama tekrar yazayim. Gebelik ve kadin olmakla alakali cok fazla bilgi eksigin var. Ve bunlari buradan tamamlayamazsin.
Cok mantikli denendi onaylandiHe Dean evet düşündüm düşündüm aklıma gelmedi bi türlü
Bende hamileyim şimdi izliyorum arada çocuk Dean e benzer de
Ayrica kadin olmakla alakali bilmedigim ne varmis konu disina cikmamani rica ederim benim kadinligimi bilmezsin burdan kuzum hende senin helki sen benden cok iyi biliyosun ama knemlimolan bilmeyene yardimci olmakDaha once de yazdim ama tekrar yazayim. Gebelik ve kadin olmakla alakali cok fazla bilgi eksigin var. Ve bunlari buradan tamamlayamazsin.
Dean ın kardeşine benzemesin de Dean e benzeyebilirCok mantikli denendi onaylandi
Surekli boyle konular acmanin kendini strese sokmaktan baska faydasi yok ki burdaki herkes de herseyi dogru biliyor diye bir sey yok. Yanlis yonlendirilmemek icin once arastir doktoruna sor hala anlamadigin bir sey olursa burda sor. Su anki durumunda sana kimse hamilesin ya da degilsin diyemez ki. Ne bekledigini anlamiyorum gercekten ve uzulmemen icin diyorum. Gebelik zor bir surec ve bununla ilgili bilgilenmen seni daha guclu yapar.Cnm benim bende 2 kere yazıyorum kimse bilgili dogmuyor ve ben daha kac yasindayim ve burda bilen olup heycandan unutan var bana ikidebir cahil muamelesi yapmazsan sevinirim bunu sen ddgnde ogrenmiyorum ben kimyasal gayet bilirim degeride ama insann heycanndan eli ayagi dolanıyor hani senn bunlari ogren ole gel muamelen hos degil BURASİ KADİNLAR KLUBU BİLMEYENLER BİLENE SORAR YANLİSMİYİM herkez gebeligin herseyini a dan z ye bilse burda ne isi var burasi ogrenmek dertlesmek vs yeri rica ediyorum bana bidaha bole yorum yapma beni hilgileezsende onemli degil
Kardes ne dion anlamis deglmDean adamim yaa hamileyken nasil izledysem cocugunda goz rengi ve sac yapisi aynihassssstasiyiiimm supernatural in ❤❤❤
Sana demiyo bana cevap olarak yazdı onuKardes ne dion anlamis deglm
Mimikleri olay adamin yakisiklilik ve mimik birlesince aslnda dizi kardesinin uzerine kuruluydu ama bu aldi goturdu diziyiDean ın kardeşine benzemesin de Dean e benzeyebilir
Bitanem anlıyorum ama benim busekil konuSurekli boyle konular acmanin kendini strese sokmaktan baska faydasi yok ki burdaki herkes de herseyi dogru biliyor diye bir sey yok. Yanlis yonlendirilmemek icin once arastir doktoruna sor hala anlamadigin bir sey olursa burda sor. Su anki durumunda sana kimse hamilesin ya da degilsin diyemez ki. Ne bekledigini anlamiyorum gercekten ve uzulmemen icin diyorum. Gebelik zor bir surec ve bununla ilgili bilgilenmen seni daha guclu yapar.
Ay hende benim resmim peceliya kuzum bana genelde degisik yoeumlar yapiyolar cok üzülüyorum ole sandim. Benim 200 beklerken 320 gayet iyi dmiSana demiyo bana cevap olarak yazdı onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?