Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mimikleri olay adamin yakisiklilik ve mimik birlesince aslnda dizi kardesinin uzerine kuruluydu ama bu aldi goturdu diziyi😂😂😂 kmse sam a bakmaz oldu kizin topigine .ctik
Hahaahah. ctik valla 😂😂
Neyse terk edelim bence burayı, dizide güzel dizi valla tebrik ederim 😂

Burda cikmamasi mi yoksa cikmasimi yazdin kuzu
Çıkması lazım yazmıştım aslında ama yanlış yazdığımı şimdi okuyunca fark ettim 🙄

Değerin evet çok güzel yükselmiş yine de kesin hamilesin demek için bir kaç hafta beklemelisin kalp atışını duyduktan sonra hamileliğine sevinebilirsin 😇

Çıkması lazım yazmıştım aslında ama yanlış yazdığımı şimdi okuyunca fark ettim 🙄

Değerin evet çok güzel yükselmiş yine de kesin hamilesin demek için bir kaç hafta beklemelisin kalp atışını duyduktan sonra hamileliğine sevinebilirsin 😇
Ay yarabbim 1 eylulde düşmüştü kimyasalla smdi hen gene hamileyim ayy Ayyy smdi biz 200 bekliyorduk ama 320 çıktı iyi daha iyi dmi ayy

Ay yarabbim 1 eylulde düşmüştü kimyasalla smdi hen gene hamileyim ayy Ayyy smdi biz 200 bekliyorduk ama 320 çıktı iyi daha iyi dmi ayy
Bence iyi ama iki gün sonra Bi daha kan ver çok sevinme tekrar söylüyorum..
İki gün sonra 600civarı çıkması lazım

Hadi ya yayinlanmadi mi o tutmadi zaar ztn cinli falan olmalydi turk vampir nedir hc yakisiyor mu 😑😋
Haaahaha😂😂
Netflixe vermişlerdi tutmadı o yüzden ikinci bölüm yayınlanmadı 😂
Bi tebrik ettiğim şu Mucize Doktor filmi o da japonlardan mı ne uyarlama 😂

Haaahaha😂😂
Netflixe vermişlerdi tutmadı o yüzden ikinci bölüm yayınlanmadı 😂
Bi tebrik ettiğim şu Mucize Doktor filmi o da japonlardan mı ne uyarlama 😂
Yaa hc onlardan bilgim yoktuu ama.turk vampir mi olur ya gunese ates eden adama nasil.anlatacan bunu 😂😂😂🤣
Mucize doktoru izlemedim ama baslaycaaamm merak ediyoz duygusaldr buyuk ihtimal

Yaa hc onlardan bilgim yoktuu ama.turk vampir mi olur ya gunese ates eden adama nasil.anlatacan bunu 😂😂😂🤣
Mucize doktoru izlemedim ama baslaycaaamm merak ediyoz duygusaldr buyuk ihtimal
Hahahaha 😂😂

Şöyle söyleyeyim babam Türk dizileri hiç izlemez hep yabancı dizi izler supernaturali de o izliyoken izliyorum mesela 😂
Ama mucize doktoru izliyor :)

Cnm benim bende 2 kere yazıyorum kimse bilgili dogmuyor ve ben daha kac yasindayim ve burda bilen olup heycandan unutan var bana ikidebir cahil muamelesi yapmazsan sevinirim bunu sen ddgnde ogrenmiyorum ben kimyasal gayet bilirim degeride ama insann heycanndan eli ayagi dolanıyor hani senn bunlari ogren ole gel muamelen hos degil BURASİ KADİNLAR KLUBU BİLMEYENLER BİLENE SORAR YANLİSMİYİM herkez gebeligin herseyini a dan z ye bilse burda ne isi var burasi ogrenmek dertlesmek vs yeri rica ediyorum bana bidaha bole yorum yapma beni hilgileezsende onemli degil
Bu pro üyelerin hepsi böyle prim kasıyor sanırım yükseliyorlar böyle yaparak hangi topikte gördüysem sürekli birilerine sarıyorlar gayet normal sorulara bile uyuz uyuz cevaplar yazıyorlar şok oluyorum sen bu tiplere cevap bile verme çok belli ne oldukları baksana

Back