Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mimikleri olay adamin yakisiklilik ve mimik birlesince aslnda dizi kardesinin uzerine kuruluydu ama bu aldi goturdu diziyi kmse sam a bakmaz oldu kizin topigine .ctik
Hahaahah. ctik valla
Neyse terk edelim bence burayı, dizide güzel dizi valla tebrik ederim

Burda cikmamasi mi yoksa cikmasimi yazdin kuzu
Çıkması lazım yazmıştım aslında ama yanlış yazdığımı şimdi okuyunca fark ettim

Değerin evet çok güzel yükselmiş yine de kesin hamilesin demek için bir kaç hafta beklemelisin kalp atışını duyduktan sonra hamileliğine sevinebilirsin

Ay yarabbim 1 eylulde düşmüştü kimyasalla smdi hen gene hamileyim ayy Ayyy smdi biz 200 bekliyorduk ama 320 çıktı iyi daha iyi dmi ayy

Ay yarabbim 1 eylulde düşmüştü kimyasalla smdi hen gene hamileyim ayy Ayyy smdi biz 200 bekliyorduk ama 320 çıktı iyi daha iyi dmi ayy
Bence iyi ama iki gün sonra Bi daha kan ver çok sevinme tekrar söylüyorum..
İki gün sonra 600civarı çıkması lazım

Hadi ya yayinlanmadi mi o tutmadi zaar ztn cinli falan olmalydi turk vampir nedir hc yakisiyor mu
Haaahaha
Netflixe vermişlerdi tutmadı o yüzden ikinci bölüm yayınlanmadı
Bi tebrik ettiğim şu Mucize Doktor filmi o da japonlardan mı ne uyarlama

Haaahaha
Netflixe vermişlerdi tutmadı o yüzden ikinci bölüm yayınlanmadı
Bi tebrik ettiğim şu Mucize Doktor filmi o da japonlardan mı ne uyarlama
Yaa hc onlardan bilgim yoktuu ama.turk vampir mi olur ya gunese ates eden adama nasil.anlatacan bunu
Mucize doktoru izlemedim ama baslaycaaamm merak ediyoz duygusaldr buyuk ihtimal

Yaa hc onlardan bilgim yoktuu ama.turk vampir mi olur ya gunese ates eden adama nasil.anlatacan bunu
Mucize doktoru izlemedim ama baslaycaaamm merak ediyoz duygusaldr buyuk ihtimal
Hahahaha

Şöyle söyleyeyim babam Türk dizileri hiç izlemez hep yabancı dizi izler supernaturali de o izliyoken izliyorum mesela
Ama mucize doktoru izliyor :)

Bu pro üyelerin hepsi böyle prim kasıyor sanırım yükseliyorlar böyle yaparak hangi topikte gördüysem sürekli birilerine sarıyorlar gayet normal sorulara bile uyuz uyuz cevaplar yazıyorlar şok oluyorum sen bu tiplere cevap bile verme çok belli ne oldukları baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…