Burda cikmamasi mi yoksa cikmasimi yazdin kuzuOrtalama 200 çıkmaması lazım yeni değerin.
Takvimde 11haftalık gebe olduğunuz yazıyor?
Hahaahah. ctik vallaMimikleri olay adamin yakisiklilik ve mimik birlesince aslnda dizi kardesinin uzerine kuruluydu ama bu aldi goturdu diziyikmse sam a bakmaz oldu kizin topigine .ctik
Çıkması lazım yazmıştım aslında ama yanlış yazdığımı şimdi okuyunca fark ettimBurda cikmamasi mi yoksa cikmasimi yazdin kuzu
Adamlar hakkini verms ne hayal.gucu amaHahaahah. ctik valla
Neyse terk edelim bence burayı, dizide güzel dizi valla tebrik ederim
Kesinlikle.. Bizimkiler yapamaz böyle diziler. Vampir filmi diye ortalığı ayağa kaldırdılar ikinci bölümü yayınlanmadıAdamlar hakkini verms ne hayal.gucu ama
Konu sahibi insallah gonlunuzce olsun
Ay yarabbim 1 eylulde düşmüştü kimyasalla smdi hen gene hamileyim ayy Ayyy smdi biz 200 bekliyorduk ama 320 çıktı iyi daha iyi dmi ayyÇıkması lazım yazmıştım aslında ama yanlış yazdığımı şimdi okuyunca fark ettim
Değerin evet çok güzel yükselmiş yine de kesin hamilesin demek için bir kaç hafta beklemelisin kalp atışını duyduktan sonra hamileliğine sevinebilirsin
Hadi ya yayinlanmadi mi o tutmadi zaar ztn cinli falan olmalydi turk vampir nedir hc yakisiyor muKesinlikle.. Bizimkiler yapamaz böyle diziler. Vampir filmi diye ortalığı ayağa kaldırdılar ikinci bölümü yayınlanmadı
Insallah canim cok guzelms deger saglikla devam.etsinAy yarabbim 1 eylulde düşmüştü kimyasalla smdi hen gene hamileyim ayy Ayyy smdi biz 200 bekliyorduk ama 320 çıktı iyi daha iyi dmi ayy
Bence iyi ama iki gün sonra Bi daha kan ver çok sevinme tekrar söylüyorum..Ay yarabbim 1 eylulde düşmüştü kimyasalla smdi hen gene hamileyim ayy Ayyy smdi biz 200 bekliyorduk ama 320 çıktı iyi daha iyi dmi ayy
Ay sen kizmisin dedm bu adamn burda ne isisiiii varr,Insallah canim cok guzelms deger saglikla devam.etsin
HaaahahaHadi ya yayinlanmadi mi o tutmadi zaar ztn cinli falan olmalydi turk vampir nedir hc yakisiyor mu
Cidddi misinAy sen kizmisin dedm bu adamn burda ne isisiiii varr,
Yaa hc onlardan bilgim yoktuu ama.turk vampir mi olur ya gunese ates eden adama nasil.anlatacan bunuHaaahaha
Netflixe vermişlerdi tutmadı o yüzden ikinci bölüm yayınlanmadı
Bi tebrik ettiğim şu Mucize Doktor filmi o da japonlardan mı ne uyarlama
valla dedim ayyyyyyy erkekkkkkCidddi misin
HahahahaYaa hc onlardan bilgim yoktuu ama.turk vampir mi olur ya gunese ates eden adama nasil.anlatacan bunu
Mucize doktoru izlemedim ama baslaycaaamm merak ediyoz duygusaldr buyuk ihtimal
Bnde izlemem turk dizi cukur haric zaten spn den farki kalmadiHahahaha
Şöyle söyleyeyim babam Türk dizileri hiç izlemez hep yabancı dizi izler supernaturali de o izliyoken izliyorum mesela
Ama mucize doktoru izliyor :)
Oz mu oz 75 95 100kadinimvalla dedim ayyyyyyy erkekkkkk
Bu pro üyelerin hepsi böyle prim kasıyor sanırım yükseliyorlar böyle yaparak hangi topikte gördüysem sürekli birilerine sarıyorlar gayet normal sorulara bile uyuz uyuz cevaplar yazıyorlar şok oluyorum sen bu tiplere cevap bile verme çok belli ne oldukları baksanaCnm benim bende 2 kere yazıyorum kimse bilgili dogmuyor ve ben daha kac yasindayim ve burda bilen olup heycandan unutan var bana ikidebir cahil muamelesi yapmazsan sevinirim bunu sen ddgnde ogrenmiyorum ben kimyasal gayet bilirim degeride ama insann heycanndan eli ayagi dolanıyor hani senn bunlari ogren ole gel muamelen hos degil BURASİ KADİNLAR KLUBU BİLMEYENLER BİLENE SORAR YANLİSMİYİM herkez gebeligin herseyini a dan z ye bilse burda ne isi var burasi ogrenmek dertlesmek vs yeri rica ediyorum bana bidaha bole yorum yapma beni hilgileezsende onemli degil
Ay babam onu da izlemiyoBnde izlemem turk dizi cukur haric zaten spn den farki kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?