Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

4 senem21

Cok biliyorsun şekerim 🙈
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
211
55
28
28
Kuzular ben 1 eylule 2 haftalik belki 3 bebegimi kimyasal gebelik olarak 9 günlük bir adetle attim aradan 1 ay 4 gun gecti suan 4 gun adet gecikmesi yasadim 2 tane biri erken gebelik testi biri dandik olanlardan yaptim sonuclari aticam smdi sorum şu ben bu gecirdigim 1 ay gecmis olan kimyasaldan dolayi gebelik testimde pozitif cikmaz degilmi yalandan bu sabahya kan verdim o kandaki cikicak olan sonuc 1 ay önceki kimyasal gebelik le alakasi yok suanki gebeligi gostericek degilmi ve tsstlerime yorum lutfen juzular

Eklentiler

• IMG_20191002_164637.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 166
Ee siz dunde bir konu acmistiniz cogu kisi yanitlamisti. O bebek gitti artik kafanizdan silin. Gebesiniz yani kimyasalda kanla atyrsnz gidiyor. Bu yeni testiniz ve gebesiniz inanmaniz icin kac defa daha soyleyelim kan testindede cikar zaten allah hayirli ugurlu etsin

Ah ahh bide beni dusun icim icimi yiyor nebiliyim hani burdaki insanlar cok iyi belki uzulmeyim diye solemezler ayy aklimda deli sorular cok korkuyorum ondan dolayi diye seviniyimmi bilmiyorum

Ah ahh bide beni dusun icim icimi yiyor nebiliyim hani burdaki insanlar cok iyi belki uzulmeyim diye solemezler ayy aklimda deli sorular cok korkuyorum ondan dolayi diye seviniyimmi bilmiyorum
Canim korkmana gerek yok. Burda herkes gercegi soylemek zorunda sonucta gercekte kimse kimseyi tanimiyor neden yalan soyleyelim. Oyle olsa en azindan ben kendi adima soyleyim gercegi soylerim sakinmam huyum degildir ama o kimyasalda bebek gitti yenisi geldi bunu nil ve sevin boyle dusunup strese giriyorsun ve girdikcede bebisinide kendinide yipratiyorsun bil bunu

Sen yasadnmi kimyasal gebelik sanki yasamissin hic unutmamissin gibi

Evet tam farkedecekken dustu hemde 2 ay once. Zaten 4 aylik evliyim bidahada olmadi.
Senn degerlerin 0 lanana kadar doktora gittinmi benimki 350 den 129 dustu bidaha gitmedim adetle atcam zten dye bi sorun olmaz dmi

Senn degerlerin 0 lanana kadar doktora gittinmi benimki 350 den 129 dustu bidaha gitmedim adetle atcam zten dye bi sorun olmaz dmi
Ya benm 2 li kusure ckmisti adetm 5 gun gecmisti yani gittigimda deger 2 li biseydi doktorda muhtemelen gebeydin kimyasal oldu dedi.zaten bidahakine gittigimde 1.20 sonra 0.5 e dustu

Ya benm 2 li kusure ckmisti adetm 5 gun gecmisti yani gittigimda deger 2 li biseydi doktorda muhtemelen gebeydin kimyasal oldu dedi.zaten bidahakine gittigimde 1.20 sonra 0.5 e dustu
Ben 1 kere düştüğünde bidaha gitmedim uzuldugum icin bse olmaz dmi yabi kalmaz ondan kanimda falan bu verdgm kanda bu gebelik varsa cikar dmi

Ben 1 kere düştüğünde bidaha gitmedim uzuldugum icin bse olmaz dmi yabi kalmaz ondan kanimda falan bu verdgm kanda bu gebelik varsa cikar dmi
Tam kac gun gecti bu kimyasalindan sonra canm

Yo yo strese hic girme canim benim boyle yapark bebisinide etkilersin. Bende bekliyorm ilk bana yaz ☺
Kuzum gunaydin sonuc bu simdi bu kinysal gebeligim yuzundemi bole cikti

Eklentiler

• Screenshot_20191004-070254.png
    50,7 KB · Görüntüleme: 79
Gebeliğimden önce kimyasal geçirdim .
Senim gibi hemen ertesi ay hamile kaldım.
O kimyasal gebelikte oluşan bebek gitti .
Şuan çıkan kanla bu bebeğin alakası yok rahatla .
Sağlıkla sıhhatle devam etsin inşallah

Simdi bu kesin yeni gebelikmi yani o kimyasaldan dolayi kan degerim bole cikmasi dimi eski deger yani

Reactions: H E
Simdi bu kesin yeni gebelikmi yani o kimyasaldan dolayi kan degerim bole cikmasi dimi eski deger yani
Öncelikle rahatla
Yeni bir gebelik .
Şiödi yapman gereken sakimce bekleyip 2.gün tekrar kan vermen

En az %60 bir artıl sağlanırsa sağlıklı gebeliktir .

Öncelikle rahatla ♥
Yeni bir gebelik .
Şiödi yapman gereken sakimce bekleyip 2.gün tekrar kan vermen ♥

En az %60 bir artıl sağlanırsa sağlıklı gebeliktir .
Yani kac olmasi lazim o sayinin

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…