• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Net bişey söyliyemem ama tahmını 80-100 arası bir değer olması lazım.
İkiz gebelikte daha çokta olabılır 🤲🏻
Bana binilac vermiselrdi dusuk tehlikesi dye proges mi ne onu kullanmaya devam edymmi oncekindusende vermislerdi

• Beğen
Reactions: H E
Bana binilac vermiselrdi dusuk tehlikesi dye proges mi ne onu kullanmaya devam edymmi oncekindusende vermislerdi
Ben şahsen kullanmadım .
Bence sende doktoruna muayene olana kadar kullanma .
Ya da doktorunun numarası varsa durumu anlat .
Şunu hiçbirzaman unutma eğer bebeğin sağlıklıysa yaşayacak .
Benım bir kürtajım bir kimyasalım var .
Kürtajımda inan oladar kullandım ki ilacları maalesef yine de yaşatamadık .
Ama bu gebeliğimde tek bir ilaç bile kullanmadım ♥️

Ben şahsen kullanmadım .
Bence sende doktoruna muayene olana kadar kullanma .
Ya da doktorunun numarası varsa durumu anlat .
Şunu hiçbirzaman unutma eğer bebeğin sağlıklıysa yaşayacak .
Benım bir kürtajım bir kimyasalım var .
Kürtajımda inan oladar kullandım ki ilacları maalesef yine de yaşatamadık .
Ama bu gebeliğimde tek bir ilaç bile kullanmadım ♥
Yani sende bir kimyasall yasayip obur ay hamile kaldin kan verdin gebelik var cikti ve bu kan degerirr o kimyasalinla alakasi yoktu degilmiiiiii

• Beğen
Reactions: H E
Yani sende bir kimyasall yasayip obur ay hamile kaldin kan verdin gebelik var cikti ve bu kan degerirr o kimyasalinla alakasi yoktu degilmiiiiii
Kaç kere söylemme gerekiyor bilmiyorum inandırmak için ama ben kimyasal da kan vermedim . Kaset testten öğrenmiştim . Sonra regl olunca doktorumla konustum kimyadal geçirdin dedi .
Sonraki ay da yine testlerde çizgiyi görünce reglim de 2 hafta geçince doktora gittim ve kese ve bebeği gördük

Kaç kere söylemme gerekiyor bilmiyorum inandırmak için ama ben kimyasal da kan vermedim . Kaset testten öğrenmiştim . Sonra regl olunca doktorumla konustum kimyadal geçirdin dedi .
Sonraki ay da yine testlerde çizgiyi görünce reglim de 2 hafta geçince doktora gittim ve kese ve bebeği gördük
Benim 1 eylulde olmam lazimdi eger dustugunde gecirdigim.kanama adet kanamasiysa yani smdi hamileyim teyzesi olemii ve bunu bana benim.gbi yasayan anlatyo hala umitlenmis degilim okadar koruyorum k eşime solemedim bile yaniii

Benim 1 eylulde olmam lazimdi eger dustugunde gecirdigim.kanama adet kanamasiysa yani smdi hamileyim teyzesi olemii ve bunu bana benim.gbi yasayan anlatyo hala umitlenmis degilim okadar koruyorum k eşime solemedim bile yaniii
Bende söyleyemedim çok haklısın 😍
Dediğim gibi 2. Gün kan testi yap o zaman sağlıklı okup olmadıgı ortaya çıkar ♥️
Benide etiketlersen sevinirim

Kızlar bende test yaptım merakımdan ama böyle birşey çıktı sonuç sizce 🤔😟

Eklentiler

• IMG_20191004_124524_951.jpg
    IMG_20191004_124524_951.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 14
Kuzular ben 1 eylule 2 haftalik belki 3 bebegimi kimyasal gebelik olarak 9 günlük bir adetle attim aradan 1 ay 4 gun gecti suan 4 gun adet gecikmesi yasadim 2 tane biri erken gebelik testi biri dandik olanlardan yaptim sonuclari aticam smdi sorum şu ben bu gecirdigim 1 ay gecmis olan kimyasaldan dolayi gebelik testimde pozitif cikmaz degilmi yalandan bu sabahya kan verdim o kandaki cikicak olan sonuc 1 ay önceki kimyasal gebelik le alakasi yok suanki gebeligi gostericek degilmi ve tsstlerime yorum lutfen juzular
Hayır canım kimyasalla hiç bir alakası yok bende gebelikten 1 ay önce geçirdim o adetle onu atıyosun zaten hemen üstüne gebelik çok oluyor bende de öyle oldu bebişin var inşAllah bu defa sağlıklı olur ❤️

Ah ahh bide beni dusun icim icimi yiyor nebiliyim hani burdaki insanlar cok iyi belki uzulmeyim diye solemezler ayy aklimda deli sorular cok korkuyorum ondan dolayi diye seviniyimmi bilmiyorum
Bence siz once bu tip durumlari yumurtlamayi bebeginhamileligi ve buna benzer konulari iyice ogrenin. Hamilelikten sonrasi da kolay degil cunku. Kimyasal gebelikte bebek olusmuyor bile. Bunlari ogrenmelisiniz bence.

Doktoruna sor zaten kullandırır canım bana da verdi tedbir amaçlı kimyasalın üstüne hamile kaldığım için hatta iğnesini ve bide jel vermişti

Ya kusura bakmayın, değerinize göre hamilesiniz tebrik ederim ama eski konularınızdan da biliyorum sizi çok kafaya takıyorsunuz herşeyi çok strese sokuyorsunuz kendinizi. Biraz rahat olun hamile kaldığınızda hamilesiniz diyen insanlara inanmiyorsunuz sonra değeriniz için panik yapıyorsunuz kimyasal mı dış gebelik mi diye böyle ömür geçer mi.

Ya kusura bakmayın, değerinize göre hamilesiniz tebrik ederim ama eski konularınızdan da biliyorum sizi çok kafaya takıyorsunuz herşeyi çok strese sokuyorsunuz kendinizi. Biraz rahat olun hamile kaldığınızda hamilesiniz diyen insanlara inanmiyorsunuz sonra değeriniz için panik yapıyorsunuz kimyasal mı dış gebelik mi diye böyle ömür geçer mi.
Suan hesap yaptgmda 5 bucuk hafta cikio kese gorunurmu peki yani bana hep cevrem diyor korkutuyor bitanem inan biktim oz kardeslerim yani smdide bana 44 değer dusuk 5 haftalık San falan kimyasal dir yada onceki kimyasalin dan kalan degerdir diyor bak aynen bole dediler

Hayır canım kimyasalla hiç bir alakası yok bende gebelikten 1 ay önce geçirdim o adetle onu atıyosun zaten hemen üstüne gebelik çok oluyor bende de öyle oldu bebişin var inşAllah bu defa sağlıklı olur ❤
Peki bu deger düşükmu kuzu

Peki bu deger düşükmu kuzu
Canım şuan bebiş var ama sen böyle panik edersen hiç iyi olmaz çevrenizdeki insanlar ayrıca doktor değil bişey değil siz doktora gidin o zaten olan biteni söyler bende 1 yıldır istiyorum hamile halinle bana da dua et🌝

Canım şuan bebiş var ama sen böyle panik edersen hiç iyi olmaz çevrenizdeki insanlar ayrıca doktor değil bişey değil siz doktora gidin o zaten olan biteni söyler bende 1 yıldır istiyorum hamile halinle bana da dua et🌝
Peki deger dusukmu suan illa ilk yaptgmda yuksek cikmasi gerekmiyor degilmi gogleden baktim 4 haftalik gbi ama degerim dusuk cikio nette

Back