• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım kimyasalla hiç bir alakası yok bende gebelikten 1 ay önce geçirdim o adetle onu atıyosun zaten hemen üstüne gebelik çok oluyor bende de öyle oldu bebişin var inşAllah bu defa sağlıklı olur ❤
Senin değerin kacti ogrendiginde bu gebelignde peki

Suan hesap yaptgmda 5 bucuk hafta cikio kese gorunurmu peki yani bana hep cevrem diyor korkutuyor bitanem inan biktim oz kardeslerim yani smdide bana 44 değer dusuk 5 haftalık San falan kimyasal dir yada onceki kimyasalin dan kalan degerdir diyor bak aynen bole dediler

Başkalarının ne dediğini kafana takma doktorların ne dediği önemli sürekli seni negatif düşünmeye yitiyorlar. Kimyasal yaşadiysan adet olduysan o değer bir kaç günde sıfırlanıyor ve 5in altına düştüğünde kanaman oluyor zaten içini ferah tut her söylenilene inanma. 2 günde bir kan ver değerin düzgünce artarsa kimyasal söz konusu olamaz.

Daha once de yazdim kirmak istemiyorum kesinlikle yanlis anlama ama bu konular hakkinda bilgi edinmek cok okuman lazim. Buraya her seyi sorarak israr ederek ve cevaplarla tatmin olmayarak cozmen mumkun degil. Once kendin bilgilen sonra doktorla gorus.

Deger dusuk ama gec dollenme belki? Bunu bursan bilemeyiz ki?

Başkalarının ne dediğini kafana takma doktorların ne dediği önemli sürekli seni negatif düşünmeye yitiyorlar. Kimyasal yaşadiysan adet olduysan o değer bir kaç günde sıfırlanıyor ve 5in altına düştüğünde kanaman oluyor zaten içini ferah tut her söylenilene inanma. 2 günde bir kan ver değerin düzgünce artarsa kimyasal söz konusu olamaz.
Hm benim 120 dusmustu kanama baslayinca o 1 kac gunde 0 laniyormu

Kuzular ben 1 eylule 2 haftalik belki 3 bebegimi kimyasal gebelik olarak 9 günlük bir adetle attim aradan 1 ay 4 gun gecti suan 4 gun adet gecikmesi yasadim 2 tane biri erken gebelik testi biri dandik olanlardan yaptim sonuclari aticam smdi sorum şu ben bu gecirdigim 1 ay gecmis olan kimyasaldan dolayi gebelik testimde pozitif cikmaz degilmi yalandan bu sabahya kan verdim o kandaki cikicak olan sonuc 1 ay önceki kimyasal gebelik le alakasi yok suanki gebeligi gostericek degilmi ve tsstlerime yorum lutfen juzular
Merhaba aynı şeyi bende yaşadım geçen ay 38 hcg değerim 10 gün süren regl le sıfırlandı. Ekim 9 da başlamıştı. Şu hala regl olmadım. İki gün önce idrar testim negatifti hafif regl olucam gibi sanki ince sızılar hissediyorum ama olmuyorum. Sizin yumurtlamanız geçmi oldu . Normal regl döngünüz kaç günde birdi.bilgi verirmisniz benim normal döngüm en geç 28 dir şimdiye kadar olmam lazımdı . Hala gelen giden yok

gebeliksansın yuksek cnm b razdaha beklemen lazm yumurtlamam 28 gunde olmstu sen kımyasal gecırdıgın için yumurtlama günün degışebılır mesela ben 2 gun erken yumurtlama yaşadım bu 2. kanamandan bahsedıyorsun gelmeyen

Back