- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
Gebelik testinde mi ovulasyonda mi kuzumKuzum dün yaptığım idrar testi hayalet gibi t çizgisi görünüyor sebebi ne acaba ş
Gebelikte kuzumGebelik testinde mi ovulasyonda mi kuzum
Var mı resmi canim. Bide sen tamamen adet oldun mu .Gebelikte kuzum
Fazla akıntım yok kuzum biraz işte pedi doldurmadım sabahtan beriVar mı resmi canim. Bide sen tamamen adet oldun mu .
Kameraya alınca gözükmüyo balımVar mı resmi canim. Bide sen tamamen adet oldun mu .
Bilmiyorum ki canım ya bi adetini takip et bakalim. Dedigin gibi uzun sure belleyince cikabiliyo bazenFazla akıntım yok kuzum biraz işte pedi doldurmadım sabahtan beri
Anladim canim. Test bozuktur belki dedigin gibi.Kameraya alınca gözükmüyo balım
Nerelerdesin kuzum sesin cikmiyorFazla akıntım yok kuzum biraz işte pedi doldurmadım sabahtan beri
Kuzum moralim bozuk eşimde sorun varmışNerelerdesin kuzum sesin cikmiyor
Hayirdir insallah canim spermiyogram mi yaptirdiniz ne cikti.Kuzum moralim bozuk eşimde sorun varmış
0 çıktı balımHayirdir insallah canim spermiyogram mi yaptirdiniz ne cikti.
Yaa. Vardir bi tedavisi kuzum sıkma canini. Onerdimi bisey0 çıktı balım
Kuzumm hormonlar temiz çıktı şükür bi sperm testi daha yapcaz pazartesi. Bende hsg çektim şimdi çok ağrm var dün çekildim. Temiz çıktı çok şükür.Yaa. Vardir bi tedavisi kuzum sıkma canini. Onerdimi bisey
Cok sukur kuzum insallah sperm testi iyi çıkar.Kuzumm hormonlar temiz çıktı şükür bi sperm testi daha yapcaz pazartesi. Bende hsg çektim şimdi çok ağrm var dün çekildim. Temiz çıktı çok şükür.
Balım sen nasılsın ne var ne yok durumlar nedirCok sukur kuzum insallah sperm testi iyi çıkar.
Ovulasyon testleri var al kullan yumurtlama günün belli olur ve o zamanlar düzenli ilişkiyle tutarArkadaşlar mrb. 5 aylık evliyim korunmadan düzenli ilişkim var. Ve hala hamile kalamadım.. Bilinen bir hastalığım yok. Bu ay yumurtlama dönemine girmeden soğan suyu, havuç suyu, incir suyu nar suyu içtim.. Adetimin 13. Günü eşime de her sabah aç karıma keçi boynuzu suyu içiriyorum. Sizce kolay yollarla hamile kalmak için napabilirim?
Akıntı enfeksiyon vardı biraz tedavi oldum 4. Ayda maydonoz buharını uyguladım ama adetten önce aşırı akıntım kaşıntım oldu mantar gibi sonra adet oldum geçti. 13. Günümdeyim işte.. Bu ay da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum Rabbim izniyle. Nolur bana öneri yapın dua edin bana lütfen okuyup yazan herkese şimdiden tşk ederim.:)
Kuzumm nasılsın ne var ne yokSagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?