Gebelik

cgdmsnr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
10
1
Hamilelik istemiyorum. 31 aralık ve 1 ocak yani 2 gün nişanlim ile ilişkiye girdik fakat ikisinde de içime boşalma olmadı. 4 gün sonra regli oldum. Gununde oldum yani. Her zamanki gibi agrili ve bir hafta surdu. Dun idrar enfeksiyonu suphesiyle hastaneye gittim tahlil yapildi. Açtım. Tahlillerden sonra fenalastim. Ve iki gundur miğde bulantisi istahsızlık bas donmesi vucudumda uyusukluk agzimda asiri kuruma ve susama sık sık idrara cıkma var. Aslında bir kez daha olmuştu. Kan sekerimin dustugunden suphelendik. Yarin seker testi yaptiricam. Iliskiden bu yana daha 17 gün geçti. Gebelikle kan şekerinin bir alakası var mı ? Hamilelik riskim var mı yoksa bunun sebebi başka bir şey midir?

Reglin normal.mi oldu üstüne görmüş olabilirsiniz.gerci öylebii ilişkide çok zor hamile kalma ihtimalin ama olur mu olur

Yaw içine boşalma olmamış ne hamileliği kuruntu yapıyosun boşuna kendini dinliyosun bişi varmıdır diye hamile değilsin korkmaa

Ama normal bı ilişki olduysa ve kendi korunmaya çalıştıysa olabilir
Var sayalım kendi korunmuş ne fark eder içine boşalmamış üstüne adette olmuş zaten kendi kendini üzer böyle boşuna korkuyo millet herşeyi yapıyoda olmuyo bu içine boşalmadan mı hamile kalıcak yok artık

Belki kendisi korunmaya çalıştıysa başarılı olamamıştır diye seettim ama doğru söylüyorsun tabi

Ama normal bı ilişki olduysa ve kendi korunmaya çalıştıysa olabilir
Iliskiden ice bosalma yok 4 gun sonra regli de oldum hem daha 17 gun gecti o zaman benim bu migde bulantimin sebebi baska bir rahatsizliktir o zaman cok tesekkur ederim etrafta bir suru sey okuyoruz ama tam anlamiyla bilgi edinemiyoruz boyle sormak zorunda kaliyor insan

Aynen canım.anliyorum.seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…