Gebelik zehirlenmesi

gueen b

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
8
8
27
Selam kızlar benim gebelik tansiyonum var daha önce bebeğim karnımda öldü şu an tekrar hamileyim 12 haftalık bu bebeğim için de risk hala varmış doktorum kan sulandırıcı ilaç verdi fakat tansiyonum bi ara çok yükseldi bol bol dinlen tuzu kes ve çok kilo almamaya çalış dedi benim gibi yaşayış ikinci bebeğimde risk olanlar var mıydı varsa bu yolları izleyip sağlıkla bebişleri doğdu mu çok korkuyorum bi şey olursa tekrar diye

Çok geçmiş olsun bende aynı şeyi yaşadım 2 sene önce. Tuzu tamamen kesmeyi tavsiye etmemişlerdi, bol su içip dinlendim ve ilaca başlandı tansiyon için. Ve sürekli ölçüm yapildi

Selam kızlar benim gebelik tansiyonum var daha önce bebeğim karnımda öldü şu an tekrar hamileyim 12 haftalık bu bebeğim için de risk hala varmış doktorum kan sulandırıcı ilaç verdi fakat tansiyonum bi ara çok yükseldi bol bol dinlen tuzu kes ve çok kilo almamaya çalış dedi benim gibi yaşayış ikinci bebeğimde risk olanlar var mıydı varsa bu yolları izleyip sağlıkla bebişleri doğdu mu çok korkuyorum bi şey olursa tekrar diye
Merhaba benim ilk gebelik erken doğum oldu
Gebelik zehirlenmesi yüzünden
Bu ikinci gebeligimde sürekli tansiyon falan baktım idrarda protein yoktu
Evet ilkte olunca ikincidede olabilir diyolar ama benim olmadı
Gebeliğin 12 haftalarda tansiyonum 14 çıkıyordu ama ortalarda şükür düştü
İnşallah bu gebeliğin sağlıkla ilerler

Canım
Merhaba benim ilk gebelik erken doğum oldu
Gebelik zehirlenmesi yüzünden
Bu ikinci gebeligimde sürekli tansiyon falan baktım idrarda protein yoktu
Evet ilkte olunca ikincidede olabilir diyolar ama benim olmadı
Gebeliğin 12 haftalarda tansiyonum 14 çıkıyordu ama ortalarda şükür düştü
İnşallah bu gebeliğin sağlıkla ilerler
Canım bende ilk bebegım vefat etti 7 aylık zehirlenmeden. Smdı tekrar gebeyim ve cok korkuyrm doktora gideyim nasıl tedavi uygulandı neler yaptınız

Canım

Canım bende ilk bebegım vefat etti 7 aylık zehirlenmeden. Smdı tekrar gebeyim ve cok korkuyrm doktora gideyim nasıl tedavi uygulandı neler yaptınız
Başınız sağolsun
Bu hamileliğiniz inşallah sağlıkla ilerler
Ben her ay kontrole gittim 12 haftada aspirin başlattı tansiyon takibi yaptım 5 6 aylık olunca idrarda protein baktiriyordum çok şükür bı sorun olmadi

Elhamdülillah bısey olmamıs çok şükür 😍dılerım benımde bu süreci yaşayan kımse bır daha yaşamaz 😔😔😔😔😔

Çok geçmiş olsun. Kilonuz yüksek mi acaba? Bide tansiyon kaçıncı haftadan itibaren çıkıyor?

Canım benimde ilk gebelik yüksek tansiyon du 37 haftada fark edildi acil sezaryen alındım çok şükür bir şey olmadı 🤲🤲 Allah evlatlarımızın acısıni göstermesin şuan da sıkı takip yapılıyor kan ve idrar eve tansiyon aleti aldım hep ölçüyorum hamileliğin başinda çıkıyordu sürekli doktor bebe asprini ve corasprin verdi ben bir hafta tek icebildim sadece çünkü kusuyordum devamlı ama tuzlu şeyler yemedim bol su ve stresten uzak durdum ben ilk gebelikte stres yaşadım hep ondanda kaynaklanabiliyor o yüzden stres panik yapmamaya çalışıyorum Allah yardımcımız olsun evlatlarımızı korusun 🤲

X