- 18 Eylül 2024
- 17
- 1
- 21
-
- Konu Sahibi tazeanne0706
Düştüyse muhtemelen kimyasal gebelik olmuşEki Görüntüle 3505757 Bunu ayın 15inde vermistim digerini bugun verdim düsmus ama nasil oluyor anlamadim
Düşmemiş ki artmışEki Görüntüle 3505757 Bunu ayın 15inde vermistim digerini bugun verdim düsmus ama nasil oluyor anlamadim
5.59 olan bugun vermis oldugum tahlilDüşmemiş ki artmış
Kimyasal gebelik gibi gözüküyor kanamanız oldumu5.59 olan bugun vermis oldugum tahlil
Hayır kanamam olmadı geçen ayın 18inde kürtaj oldum sonrasında henüz regl de olmadım ama bi umut işte acaba bi onceki gebeligin degerleri yeni dusuyor olabilir miKimyasal gebelik gibi gözüküyor kanamanız oldumu
Zaten beta değeri zamanla düşen bj değer kurtajdab veya düşuktrn sonra onun degeride olabilirHayır kanamam olmadı geçen ayın 18inde kürtaj oldum sonrasında henüz regl de olmadım ama bi umut işte acaba bi onceki gebeligin degerleri yeni dusuyor olabilir mi
aynen onun değeri düşüyordur o zamanHayır kanamam olmadı geçen ayın 18inde kürtaj oldum sonrasında henüz regl de olmadım ama bi umut işte acaba bi onceki gebeligin degerleri yeni dusuyor olabilir mi