- 1 Aralık 2020
- 135
- 63
- 48
- 34
- Konu Sahibi Sapsirella
-
Eczaneye sordum ama herhangi birşey veremem sadece parol önerebilirim dediler yarın Bi sorayım teşekkür ederimSambucol diye bi vitamin var onu almanızı tavsiye ederim. Çok iyi geliyo
Geçmiş olsun bende de burun akıntısı ve hapşırma var ben hamile olmasam da limonla atlatırım nane limon kaynayip içebilirsin bol bol c vitamini meyce yemek lazımDaha yeni sayılır hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar bugün Bi burun akıntısı başladı hapşırıyorum onun harici birşey yok çok şükür de burun akıntısı bile rahatsız ediyor süt felan içiyorum ıhlamur içtim başka ne yapabilirim aceba grip değilim yani nezle gibi çözemedim çok kötü değilim ama çok da iyi sayılmam yani Bi an önce geçsin istiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
KuZum bende yeni hamileyimDaha yeni sayılır hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar bugün Bi burun akıntısı başladı hapşırıyorum onun harici birşey yok çok şükür de burun akıntısı bile rahatsız ediyor süt felan içiyorum ıhlamur içtim başka ne yapabilirim aceba grip değilim yani nezle gibi çözemedim çok kötü değilim ama çok da iyi sayılmam yani Bi an önce geçsin istiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Eczaneye sordum ama herhangi birşey veremem sadece parol önerebilirim dediler yarın Bi sorayım teşekkür ederim
Bu bi vitamin zaten ben kullanmıştım hamileyken çok iyi geldiEczaneye sordum ama herhangi birşey veremem sadece parol önerebilirim dediler yarın Bi sorayım teşekkür ederim
Nane zararlı değil mi ben öyle biliyorum ama limon sık sık tüketiyorum portakal da yiyiyorum da geçmiyor hastaneye gitsem birşey yapmayacaklar Bi ağrım yok çünkü sadece burun akıntısı hapşırık varGeçmiş olsun bende de burun akıntısı ve hapşırma var ben hamile olmasam da limonla atlatırım nane limon kaynayip içebilirsin bol bol c vitamini meyce yemek lazım
Ay hayırlı şekilde gelir inşallah canım benim bebişin valla anlamadım tüm kış hasta olmadım bebiş gelince bağışıklık düştü sanırım :) o iyi olsun da Bi şekilde toparlarım artık ıhlamur süt felan içiyorumKuZum bende yeni hamileyim
Bende aynı öyleyim burnum tıkanıyor özellikle gece alıyo bazen hapşırıyorum zaten gittikçe halsizliğinde artacak merak etme
Bişiler kaynatıp içmekten
Kendi kendine geçmesini beklemekten başka çaren yok
4 hafta 5 günlük canım yeniyiz daha tabi uygulamanın gösterdiği bu geç döllenme diye düşünüyorum haftaya perşembe kese için çağırdı doktorum inşallah yani kaç haftalık olduğu daha söylenmedi :)Ne kadarlık senin bebiş
Tamam çok teşekkür ederim bugün alacağımBu bi vitamin zaten ben kullanmıştım hamileyken çok iyi geldi
Dün içtim sadece zaten içmek istemiyorum ilaç doğru söylüyorsun eczaneyle görüşüp takviye alacağımParol içeceğine vitamin iç daha iyi. C vitamini d vitamini al. Parol bile kontrollü kullanılmalı
Doktorumla görüştüm nasorinse sprey varmış onu al dedi belki alırsınız faydası dokunur size de söylemek istedimGeçmiş olsun bende de burun akıntısı ve hapşırma var ben hamile olmasam da limonla atlatırım nane limon kaynayip içebilirsin bol bol c vitamini meyce yemek lazım
Doktorumla görüştüm nasorinse sprey varmış onu al dedi belki alırsınız faydası dokunur size de söylemek istedimKuZum bende yeni hamileyim
Bende aynı öyleyim burnum tıkanıyor özellikle gece alıyo bazen hapşırıyorum zaten gittikçe halsizliğinde artacak merak etme
Bişiler kaynatıp içmekten
Kendi kendine geçmesini beklemekten başka çaren yok
Aşırıya kaçmadan kaynatırken biraz nane koyarsan iyi gelir yinede sen bilirsin bende şuan aynı durumdayım inşallah ilerlemeden atlatırızNane zararlı değil mi ben öyle biliyorum ama limon sık sık tüketiyorum portakal da yiyiyorum da geçmiyor hastaneye gitsem birşey yapmayacaklar Bi ağrım yok çünkü sadece burun akıntısı hapşırık var
Amin canım inşallahAşırıya kaçmadan kaynatırken biraz nane koyarsan iyi gelir yinede sen bilirsin bende şuan aynı durumdayım inşallah ilerlemeden atlatırız
Ayy küçük minnoş bende keseyi gördüm ama o zaman 5 hafta içimdeydiDoktorumla görüştüm nasorinse sprey varmış onu al dedi belki alırsınız faydası dokunur size de söylemek istedimbu arada senin minnoş kaç haftalık
İnşallah canım benim sağ salim duyarsın kalp atışını kucağına da alırsın inşallahAyy küçük minnoş bende keseyi gördüm ama o zaman 5 hafta içimdeydiama bana da tam olarak hafta söylemedi kalbini dinlemeye gidicem o zaman daha büyümüş olucak nasipse kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?