Gebelik ve nezle

Sapsirella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
135
63
48
34
Daha yeni sayılır hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar bugün Bi burun akıntısı başladı hapşırıyorum onun harici birşey yok çok şükür de burun akıntısı bile rahatsız ediyor süt felan içiyorum ıhlamur içtim başka ne yapabilirim aceba grip değilim yani nezle gibi çözemedim çok kötü değilim ama çok da iyi sayılmam yani Bi an önce geçsin istiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Sambucol diye bi vitamin var onu almanızı tavsiye ederim. Çok iyi geliyo

Geçmiş olsun bende de burun akıntısı ve hapşırma var ben hamile olmasam da limonla atlatırım nane limon kaynayip içebilirsin bol bol c vitamini meyce yemek lazım

KuZum bende yeni hamileyim
Bende aynı öyleyim burnum tıkanıyor özellikle gece alıyo bazen hapşırıyorum zaten gittikçe halsizliğinde artacak merak etme
Bişiler kaynatıp içmekten
Kendi kendine geçmesini beklemekten başka çaren yok

Geçmiş olsun bende de burun akıntısı ve hapşırma var ben hamile olmasam da limonla atlatırım nane limon kaynayip içebilirsin bol bol c vitamini meyce yemek lazım
Nane zararlı değil mi ben öyle biliyorum ama limon sık sık tüketiyorum portakal da yiyiyorum da geçmiyor hastaneye gitsem birşey yapmayacaklar Bi ağrım yok çünkü sadece burun akıntısı hapşırık var

Ay hayırlı şekilde gelir inşallah canım benim bebişin valla anlamadım tüm kış hasta olmadım bebiş gelince bağışıklık düştü sanırım :) o iyi olsun da Bi şekilde toparlarım artık ıhlamur süt felan içiyorum

Doktorumla görüştüm nasorinse sprey varmış onu al dedi belki alırsınız faydası dokunur size de söylemek istedim

Doktorumla görüştüm nasorinse sprey varmış onu al dedi belki alırsınız faydası dokunur size de söylemek istedim bu arada senin minnoş kaç haftalık

Aşırıya kaçmadan kaynatırken biraz nane koyarsan iyi gelir yinede sen bilirsin bende şuan aynı durumdayım inşallah ilerlemeden atlatırız

Doktorumla görüştüm nasorinse sprey varmış onu al dedi belki alırsınız faydası dokunur size de söylemek istedim bu arada senin minnoş kaç haftalık
Ayy küçük minnoş bende keseyi gördüm ama o zaman 5 hafta içimdeydi ama bana da tam olarak hafta söylemedi kalbini dinlemeye gidicem o zaman daha büyümüş olucak nasipse kuzum

Ayy küçük minnoş bende keseyi gördüm ama o zaman 5 hafta içimdeydi ama bana da tam olarak hafta söylemedi kalbini dinlemeye gidicem o zaman daha büyümüş olucak nasipse kuzum
İnşallah canım benim sağ salim duyarsın kalp atışını kucağına da alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…