• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ve nezle

Daha yeni sayılır hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar bugün Bi burun akıntısı başladı hapşırıyorum onun harici birşey yok çok şükür de burun akıntısı bile rahatsız ediyor süt felan içiyorum ıhlamur içtim başka ne yapabilirim aceba grip değilim yani nezle gibi çözemedim çok kötü değilim ama çok da iyi sayılmam yani Bi an önce geçsin istiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Hamileliğiniz hayırlı uğurlu olsun Rabb'im hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Ihlamuru çok tüketmenizi önermem. Keşke ilk önce doktorunuza danışsaniz

Hamileliğiniz hayırlı uğurlu olsun Rabb'im hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Ihlamuru çok tüketmenizi önermem. Keşke ilk önce doktorunuza danışsaniz
Amin inşallah danıştım dün sprey önerdi onu kullanıyorum 1 bardak içtim sadece ıhlamur başka içmedim zaten sütün zararı olmaz diye sormadım ballı sütü 2 3 bardak içiyorum herhangi birşey olmaz sanırım

Back