• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ve diyet...

malesef ben de çabuk alırım ama zor veririm kilo beni seviyor hic şöyle narin incecik biri olmadım
Ben de olamadım gerçi benim derdim sağlık hiç nasıl göründüğümü önemsemedim hayatım boyunca çünkü ben yemek yiyince mutluyum 1.5 yıl diyet yaptım tamam güzel kilo verdim ama ölesiye mutsuzdum! Eşim tatile gidelim dese yok istemem gezmeye çıkalım dese yok canım istemiyo yiyen insanları gördükce yüzlerine kezzap atıp kaçasım geliyodu :)) hamile kalınca azıcık şimarayım dedim ama o da olmadı mecbur yine dikkat etmek zorundayım :(

Ben de olamadım gerçi benim derdim sağlık hiç nasıl göründüğümü önemsemedim hayatım boyunca çünkü ben yemek yiyince mutluyum 1.5 yıl diyet yaptım tamam güzel kilo verdim ama ölesiye mutsuzdum! Eşim tatile gidelim dese yok istemem gezmeye çıkalım dese yok canım istemiyo yiyen insanları gördükce yüzlerine kezzap atıp kaçasım geliyodu :)) hamile kalınca azıcık şimarayım dedim ama o da olmadı mecbur yine dikkat etmek zorundayım :KK43:
kaç kiloydun kaç kilo verdin canım? ben zaten zayıf doğmamışım 4.5 kilo doğmuşum çok kilolu değilim ama zayıf da değilim kalipliyim biraz ne kadar zayıflasam da zayıf görünmüyorum

kaç kiloydun kaç kilo verdin canım? ben zaten zayıf doğmamışım 4.5 kilo doğmuşum çok kilolu değilim ama zayıf da değilim kalipliyim biraz ne kadar zayıflasam da zayıf görünmüyorum
Canım ben erken doğum 950 gr doğmuşum.. küçüklüğümden beri kilo problemim vardı ben hiç dert etmedim yemek yerken çok mutluydum çünkü sadece hep derdim birgün sağlığımı etkilerse diyet yapıcam diye.. rutin bi kontrol sırasında tokluk şekerim 480 di ben şok oldum insülin iğnesi ve kendimi aynı karede düşünemedim ertesi gün diyete başladım 112 kiloyla başladım 64 kiloya kadar indim hamile kaldığımda 66 kilıydum ödül yaptım ertesi gün hamile olduğumu öğrendim.

Back
X