• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik ve böbrek büyümesi ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
walla ben soluma da sağımada yatıyorum artık biliyosun agrım olmayışına güvenerek tabii ama solum agrıyo ztn bgn nst ye girdim ne değişk şey o öyle ya tam 45 dakka sürdü uykum geldi valla bebek de dönmüş başı aşağıdaymış ama genede sezeryan senin dedi doktor boşuna kan kaybetme normal doğumla dedi artık 10 günde 1 gidicem nst ye de 17 tl aldılar sezeryan fiyatlarını sordunuz mu siz?

hangi hastanede girdin canım sen nst ye o nasıl birşey ne demek oluyor böbreklere mi bakılıyor bilmiyorum ben..validebağdamı girdin ?bebim doktorum demedi öyle bişey neden acaba...
evet sezeryan fiyatı herşey dahil 2 gün yatış medipolde zorunlu sezeryan 1500 tl sende medipoldemi yapıcaksın?

yok cnm böbreklerle ilgili değil sancı kasılma varmı bakılan bi alet hani orda doğumhane var ya o kapıdan girdim içeri bi odaya aldılar o alete bağladılar beni kemerle bebegin kalp atışı ve hareketleriyle kasılmalara bakıldı ama çok uzun sürdü 45 dakka kaldım hatta uykum geldi:))elimede bi alet verdiler bebek hareket ettikçe ona basıyosun ölçüm yapıyolar sonra seval patanın yanına gittim iyi çıkmış nst dedi her geldiginde girceksin artık dedi benim erken doğum riskim var ya ondan erken başladılar bana seni de sokarlar ilerde cnm medipolde girdim 17 tl ayrıca ücret ödedim ya sezeryan herşey dahil 1500 mü dediler size bizede exstra şeyler hariç dediler 2 - 2,5 bulur dediler valla bizde memuruz maaşımızı vercez o ay n yapcaz diye kara kara düşünüyoruz:(

yok cnm böbreklerle ilgili değil sancı kasılma varmı bakılan bi alet hani orda doğumhane var ya o kapıdan girdim içeri bi odaya aldılar o alete bağladılar beni kemerle bebegin kalp atışı ve hareketleriyle kasılmalara bakıldı ama çok uzun sürdü 45 dakka kaldım hatta uykum geldi:))elimede bi alet verdiler bebek hareket ettikçe ona basıyosun ölçüm yapıyolar sonra seval patanın yanına gittim iyi çıkmış nst dedi her geldiginde girceksin artık dedi benim erken doğum riskim var ya ondan erken başladılar bana seni de sokarlar ilerde cnm medipolde girdim 17 tl ayrıca ücret ödedim ya sezeryan herşey dahil 1500 mü dediler size bizede exstra şeyler hariç dediler 2 - 2,5 bulur dediler valla bizde memuruz maaşımızı vercez o ay n yapcaz diye kara kara düşünüyoruz:(

ya makinayamı sokuyorlar ben bilmiyordum hayırlısı bakalım 17 tl fark iyiymiş medipol için daha çok istememişler...
ben eşimden ssk lıyım odaları dolaştım normal oda herşey dahil zorunlu sezeryan 1500 tl dediler ssk lı ücreti..
senin neden daha pahalıki canım?

ya makinayamı sokuyorlar ben bilmiyordum hayırlısı bakalım 17 tl fark iyiymiş medipol için daha çok istememişler...
ben eşimden ssk lıyım odaları dolaştım normal oda herşey dahil zorunlu sezeryan 1500 tl dediler ssk lı ücreti..
senin neden daha pahalıki canım?

walla ne biliyim bende çalışıyorum emekli sandıgına bağlıyım anlamadım bizede 1500 dediler ama hariç şeyler olabilir dediler bende odaları falan gezdim güzel bi hastane yoğun bakımı kuvez falan anadolu yakasının en iyisiymiş o yönden içim rahat ama pahalı işde he birde siz sordunuzmu taksit falan yapıyolarmı ?:CüvCüv:

Benisec canım nasıl oldun ben geçen gün başka bir dra gittim bu olur genelde hatta çoğu gebede farkedilmez bile dedi yinede ben önlem alıyorum sol yan ve bol su içiyorum.Artık 34 oldum 36 da bi tekrar baktırıcam sonra bakalım 38 de sezeryan artık zaman geçsin istiyorum.

walla ne biliyim bende çalışıyorum emekli sandıgına bağlıyım anlamadım bizede 1500 dediler ama hariç şeyler olabilir dediler bende odaları falan gezdim güzel bi hastane yoğun bakımı kuvez falan anadolu yakasının en iyisiymiş o yönden içim rahat ama pahalı işde he birde siz sordunuzmu taksit falan yapıyolarmı ?:CüvCüv:

yok tatlım sormadım taksit olayını ama yapılır herhalde kredi kartına falan diye düşünüyorum..evet küvez en iyisi anadolu yakasının onu bende duydum bebişler sağlıkla doğsunlarda artık gidecek paralar napalım kuızum..:sm_confused:

Benisec canım nasıl oldun ben geçen gün başka bir dra gittim bu olur genelde hatta çoğu gebede farkedilmez bile dedi yinede ben önlem alıyorum sol yan ve bol su içiyorum.Artık 34 oldum 36 da bi tekrar baktırıcam sonra bakalım 38 de sezeryan artık zaman geçsin istiyorum.

iyiym cnm arada agrım oluyor ilaç içiyorum ama eskisi gibi şiddetli agrılar değil benimde yrn böbrek kontrolum var her ayın 10ununda işde bakalım ne çıkacak benim sol ve sağ büyüyor biliyosun inş çok fazla büyümemişdir benimde 34 hafta oldu ben eger çok fazla böbreklerde büyüme yoksa daha randevu almıycam mayısın 10u olcak çünkü ztn ben 38. haftada sezeryan olcam o da 10 ile 20 si arası bi tarihe denk geliyo ondan bakalım şekerime baktırdım dün 90 çıktı normal dimi tokluk kan şekeri..senin şeker ne alemde ben diyet yapamıyorum valla sadece esmer ekmek yiyorum o kadar amman napıyım az kaldı ztn dünde çok kötü diş agrsı çektim en son bi dişçiye gittim çektirdim kurtuldum bende durumlar böyle sen nasılsın?:CüvCüv:

yok tatlım sormadım taksit olayını ama yapılır herhalde kredi kartına falan diye düşünüyorum..evet küvez en iyisi anadolu yakasının onu bende duydum bebişler sağlıkla doğsunlarda artık gidecek paralar napalım kuızum..:sm_confused:

ben dün hastaneye gittim tatlım dişim çok agrıyordu çektirmek için o zaman tekrar konuştuk muhasebeyle taksit olayı yok 1500 ama geçiyo o rakamı dedi adam tekrardan daha öncede öyle demişdi ztn bide agrı pompasından bahsetti o tam olark ne sen biliyomusun?benim yrn böbrek ultrasonum var bakalım ne çıkcak??:CüvCüv:

ben dün hastaneye gittim tatlım dişim çok agrıyordu çektirmek için o zaman tekrar konuştuk muhasebeyle taksit olayı yok 1500 ama geçiyo o rakamı dedi adam tekrardan daha öncede öyle demişdi ztn bide agrı pompasından bahsetti o tam olark ne sen biliyomusun?benim yrn böbrek ultrasonum var bakalım ne çıkcak??:CüvCüv:

benim arkadaşım 10 gün önce medipolde doğum yaptı canım 1600 ödemiş...
bende bilmiyorum ağrı pompasının ne olduğunu haftaya gidicem doktora sorarım o zaman..
güzel haberlerle gelirsin inşallah yarın tatlım...
dişini çektirdinmi canım kıyamam..

Benisec2, canım seni okadar iyi anlıyorum ki...Geçen ay bu zamanlarda aşırı bel ağrısıyla hastaneye kaldırıldım,düşük yapıyorum sandılar.Doktorlar böbreğimde taş olduğuna karar verdiler ayrıca sağ böbreğim grade 2 seviyesindeymiş.Hemen o gün tel atmaya karar verdiler,ağrıdan çıldırıyordum. 5aylık hamileydim ve düşük olasığı vardı.Kabul etmedik ve farklı hastaneleri dolaştık.En son ankarada 15, Kıbrıstada 5 gün hastanede yattım.Böbreğimdeki taş düşmüş ama hala böbrekte genişleme var şuandada.Amacım seni korkutmak değil yanlış anlama!!! Çok şükür ben ağrılarımdan kurtuldum..Canını sıkma ve bolbol su iç.Ayağını belini sıcak tut ve çok fazla yorma kendini.Bide ben de çok fazla enfeksiyon çıkmıştı o da sancılarımı arttırdı.İdrar yolu enfeksiyonu kapmamaya dikkat et..Çok geçmiş olsun canım..Bi sorun olursa özelden msj at..

Benisec2, canım seni okadar iyi anlıyorum ki...Geçen ay bu zamanlarda aşırı bel ağrısıyla hastaneye kaldırıldım,düşük yapıyorum sandılar.Doktorlar böbreğimde taş olduğuna karar verdiler ayrıca sağ böbreğim grade 2 seviyesindeymiş.Hemen o gün tel atmaya karar verdiler,ağrıdan çıldırıyordum. 5aylık hamileydim ve düşük olasığı vardı.Kabul etmedik ve farklı hastaneleri dolaştık.En son ankarada 15, Kıbrıstada 5 gün hastanede yattım.Böbreğimdeki taş düşmüş ama hala böbrekte genişleme var şuandada.Amacım seni korkutmak değil yanlış anlama!!! Çok şükür ben ağrılarımdan kurtuldum..Canını sıkma ve bolbol su iç.Ayağını belini sıcak tut ve çok fazla yorma kendini.Bide ben de çok fazla enfeksiyon çıkmıştı o da sancılarımı arttırdı.İdrar yolu enfeksiyonu kapmamaya dikkat et..Çok geçmiş olsun canım..Bi sorun olursa özelden msj at..

cnm benim çok sağol bana yazdıgın için burda yalnız olmadığını hisetmek süper b duygu hele hamile olunca insan duygusal da oluyor valla böyle destek gelince çok hoşuma gidiyor.sende baya çekmişsin cnm çok zor ya bebeklere kavuşmak için başımıza neler gelebiliyor ama sağlıklı olsunlarda ben herşeye razıyım bugun doktordaydım bakıldı böbregime allha şükürler olsun ki düzelmiş normal boyutlarına dönmüş bol su istirahat sayesinde tabii şimdi 1 ay sonra doğum yaptıkdan sonra gidicem tekrar bakcaklar ama tamam atlattın dedi doktor tel takmıycaz dedi ay çok mutluyumhihoyyyt

nilaycım gittim doktora baya uzun sürdü işim iyice baktılar büyüme durmuş ve eski normal boyutlarına dönmüş böbreklerim çok şükür ya şimdi doğum yap 1 ay geçsin gel tekrar bakalım dedi işde böyle şimdi doğuma kadar rahatım oh be çok korkuyodum doktor bol su ve istirahat iyi gelmiş dedi sağ veya sola yatışın önemsiz artık istedigin gibi yat dedi bende dedim bu mutlulukla amuda bile kalkarım diye hehehe güldük doktorla:) darısı başına inş sende atlatıcaksın cnm dişmde çok agrıyodu çektirdim morfin falanda yaptılar ama dişçi bebeginin organ gelişimi tamamlandı bi zararı yok dedi bende agrıya dayanamıyodum çektrdim inş bişey olmaz şimdi tek korkum sezeryan:))

nilaycım gittim doktora baya uzun sürdü işim iyice baktılar büyüme durmuş ve eski normal boyutlarına dönmüş böbreklerim çok şükür ya şimdi doğum yap 1 ay geçsin gel tekrar bakalım dedi işde böyle şimdi doğuma kadar rahatım oh be çok korkuyodum doktor bol su ve istirahat iyi gelmiş dedi sağ veya sola yatışın önemsiz artık istedigin gibi yat dedi bende dedim bu mutlulukla amuda bile kalkarım diye hehehe güldük doktorla:) darısı başına inş sende atlatıcaksın cnm dişmde çok agrıyodu çektirdim morfin falanda yaptılar ama dişçi bebeginin organ gelişimi tamamlandı bi zararı yok dedi bende agrıya dayanamıyodum çektrdim inş bişey olmaz şimdi tek korkum sezeryan:))

ayy canım nasıl sevindim kurtulmuşsun demekki büyüme durmuş süper bir haber bu ohh şimdi gelsin oğluşun:nazar:..korkma sezeryandanda oda geçip gidecek bebeğini düşün ona kavuşacaksın canım..
bende cuma günü gidicem doktora inşallah benimde böbreğimde büyüme devam etmiyordur bende atlatsam keşke senin gibi güzel haberlerle gelirim inşallah ..
bebek varken ben büyümenin duracağını böbreğin eski haline döneceğini bilmiyordum umutlandım valla şimdi arada ağrım oluyor ama kısmet bakalım ne durumdayım..

Benisec2,hakkaten rahatsızlığının geçtiğine çoooooooooooooooook sevindim.Sıkıntılı hamilelik geçiren tüm arkadaşlara Allah şifa versin,inş. hepimiz bebişlerimize sağ salim kavuşuruz..

Benisec2,hakkaten rahatsızlığının geçtiğine çoooooooooooooooook sevindim.Sıkıntılı hamilelik geçiren tüm arkadaşlara Allah şifa versin,inş. hepimiz bebişlerimize sağ salim kavuşuruz..

sağol canım ya kabuslar görüyodum biliyomusun tel takılıyo erken doğum yapıyorum rüyalarımda falan allha şükür ki geçti o kötü günler şimdi sezeryan korkusu kaldı sadece inş onuda atlatırım 4 hafta sonra:))sende egitimci yazıyor bende öğretmenim anasınıfı senin branş ne?:CüvCüv:

sağol canım ya kabuslar görüyodum biliyomusun tel takılıyo erken doğum yapıyorum rüyalarımda falan allha şükür ki geçti o kötü günler şimdi sezeryan korkusu kaldı sadece inş onuda atlatırım 4 hafta sonra:))sende egitimci yazıyor bende öğretmenim anasınıfı senin branş ne?:CüvCüv:
inşallah bende kurtulucam bu düşüncelerden canım..4 haftanmı kaldı maşallah ne güzel sağlıkla gelsin oğluşun..
bende ana sınıfı öğretmeniyim canım ama bir kaç senedir çalışmıyorum...

amin canım saol iyi dileklerin içina.s.

aa anasınıfısın demek ne güzel meslektaşız bende doğum iznine çıktıgımdan beridir çalışmıyorum ama özledim valla çalışmayı aslında çalışırken hep kaytarmak isterdim bugun gitmesem işe ne güzel falan derdim ama şimdi özlüyorum evde sıkılıyorum:))

çalışınca alışıyorsun tabi o tempoya ama senin artık dinlenme zamanın tatlım uzatacaksın ayaklarını..

benisec canım ne oldu kapsama alanı dışındasın?
ben cuma günü doktora gittim sağ böbreğim 2 mm daha büyümüş sağ tarafda büyümeye başlamış artık hem sağıma hemde soluma yatabiliyorum bende...bende haberler böyle gülüm inşallah sende iyisindir..öpüyorum tatlım..

kızlar benimde sağ böbreğimde büyüme var
karnımda oluşan sancıyla gittim doktora ve sonucunda böbreğimin büyüdğünü öğrendik
ne miyomum var ne taşım nede vs. ama sağ tarafımda hiç geçmeyen fakat dayanılmıcak kadarda şiddetli olmayan ağrım var tam böbreğimin üstünde

doktorum eğer böbreğin büyümeye devam ederse idrarın yukarı kaçar ve böbreğin enfeksiyon kapar çalışıyo gibi görünür ama anlamazsın iflas eder dedi bu yüzden büyüme devam ederse katatler takılıcak dedi 15 gün sonra kontrolüm var fakat bu ağrının sebebini bilmiyorum böbrek büyümesi yaşayıp büyüyen böbreğin oldugu kısımda ağrısı olan varmı

Back
X