E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
bende alıcam biara çıkamıyorumki hiç dışarı bu arada kandilin mübarek olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende alıcam biara çıkamıyorumki hiç dışarı bu arada kandilin mübarek olsun
cnm dün hastaneden sonra anneme geldigimden dolayı yazamadım sana kusura bakma bgn de işden yeni geldim hemen nete girdim işde yazayım diye malesef sol böbrekdede büyüme olmuş hem sağ hem sol şimdi ama tel takılacak kadar ciddi boyutta değil şuan kontrol etmek lazım hep dedi 10 nisana gün verdi o gün gene bakılcak işde böyle sıramı savdım sıra sende 15indemiydi seninde kontrolun inş sende iyi sonuçlarla gelirsin cnm doğum günümü kutladıgın için teşekkür ederim çok sağol
benimde ilk hamileliğimde böbrek büyümesi olmuştu cok zor resmen yerlerde sürünmüştüm 4 gün hastanede yattım allah sifa wersin simdide korkuyorum tekrar olursa diye.
nilaycım bende hep soluma yatıyordum artık bu gece sağıma yattım ilk kez baktım hiç acı yok agrı yok uyudum öyle valla hiç de o tarafa yatmadıgımdan mıdır nedir bide rahat geldiki ilk kez deliksiz bi uyku oldu bana sol büyümüş bu seferde amman napıyım bıktım walla mayısın 2. haftası zaten doğum inş gerek kalmıycak şimdide dualarım seninle canım arkadasım inş sende 20 sinde hayırlı haberlerle gelirsin
geçmiş olsun peki sanada tel takılmışmıydı ilk gebeliginde?:CüvCüv:
ahh valla bende sağ tarafıma yatmaya hasret kaldım tutuldu sol tarafım hep uyanıyorum gece..ne güzel uyumuşsun rahat rahat valla sağada yatsak solada yatsak aslında bişey fark etmiyor herşey olacağına varır..
senin artık tel falan takmazlar canım ne kaldı şurda doğumuna..
benim böbreğim 8 mm büyümüştü..senin ne kadarmış canım tel acaba kaç mm büyüdüğü zaman takıyorlar..
inşallah ayın 20 sinde bende sevine sevine gelirim tatlım..
hayır canım takılmadı ama serumlarla 10 gün sürdü ağrılarım bende sol tarafa yatıyodum o zaman sancım kesiliyodu hiç unutamıyorum o cektiğim acıları allah şifa wersin sizede.
inş cnm hayırlı haberlerini bekliyorum bol bol dua ediyorum sana inş gerek kalmıycak ikimizede sağlıcakla aıcaz bebişleri kucagımızazaten üroloji doktoru çok fazla etkilemez sağ veya sola yatış önemli değil nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi ama kadın doğumcu dedi bana soluna yat baskı olmasın yoksa daha da büyür diye bende korktum hep soluma yatıyodum son 2 gündür sağ tarafıma yatıp mışıl mışıl uyuyorum walla bu gecede 1 kez wc ye kalktım bebekler gibi uyumuşumyerimseniben cnm 6 cm falan olunca artık takıyolarmış 8 mm bişey değil yani benim kağıdımda bu sefer sol 140 sağ 130 yazıyo anlamadım ne demek ama üroloji doktoru baktı fazla büyümemiş dedi o rakamlar ne demekse?
Merhaba arkadaşlar benimde kanamalarım oluyordu 4 aydır yatıyordum p.tesi dr da üriner ultrason çekildi ve sağ böbrekte grade 2, sol böbrekte ise miniMAL EKTAZİ İZLENDİ YAZIYOR.şimdi benim 2 böbrektede büyüme var şimdi 30 haftalık hamileyim.pazartesi kartal eğitim araştırmaya gün aldım filmleri çektirip göstereyim diye nette böyle sorunu olan biri olmuş 36. haftada bebeği almışlar sonra düzelmiş baskı gidince kafam karıştı şimdi
Ben sezeryanı 38 de olacaktım ama şimdi ne olur bilmem.Pazartesi marmara üniversitesine gidicem bakalım bana dr ben 4 aydır yatıyordum ondan olabilir baskı yapmıştır dedi.Senin ne kadar büyüme ve hangi hastaneye gidiyorsun benim doğuma şimdi 7.5 hafta kaldı dayanmaya çalışcam ağrım pek yok Allahtan kanamalarım önce rahim ağzındaki açıklıktan demişti dr devamlı yatıyordum ama son dönem yine olmaya başladı bide benim kanamam idrardan sonra 1 damla sonra yoktu yani pede gelen bi kanama değildi annem geçen gün kızım böbrek olmasın dedi bende dr sordum oda üriner ultrason bakalım dedi bu çıktı.çok geçmiş olsun tutkun kanamalarının nedeni böbrek büyümesimiymiş..???
benim doktorumda 37 hafta alırız bebeği diyordu büyüme devam ederse bebek baskı yapıyor çünkü bebek alınınca düzeliyormuş böbrek..
ama bebek 36 yada 37. hafta alınsın istemiyorum ben hayırlısı olsun hepimiz için kızlar...:Saruboceq:
inşallah canım bende hep dua ediyorum sana az kaldı senin Allahın izniyle alıcaksın bebeğini kucağına...
6cm oluncamı takıyorlarmış:1shok: bilmiyordum ben onu ilk gittiğimde pek birşey anlamamıştım sormamıştım doktora pek fazla soru şimdi artık herşeyi sorup öğrenicem..
evet canım benimde üroloji dr sağ sol fark etmez dedi..ama radyolog ve kadın doğumcum sola yat dediler öyle korktumki bende 3 haftadır soluma yatıyorum şimdide sol böbreğe baskımı yapıyorum acaba diye düşünmeye başladım..
bide neden oluyorki acaba bu ben 46 kilo hamile kaldım acaba zayıf oluncamı oluyor bana karnın içi dar olduğu zaman bebek baskı yapıyor böbreklere dediler ama ne kadar doğru tabi bilemem...
Ben sezeryanı 38 de olacaktım ama şimdi ne olur bilmem.Pazartesi marmara üniversitesine gidicem bakalım bana dr ben 4 aydır yatıyordum ondan olabilir baskı yapmıştır dedi.Senin ne kadar büyüme ve hangi hastaneye gidiyorsun benim doğuma şimdi 7.5 hafta kaldı dayanmaya çalışcam ağrım pek yok Allahtan kanamalarım önce rahim ağzındaki açıklıktan demişti dr devamlı yatıyordum ama son dönem yine olmaya başladı bide benim kanamam idrardan sonra 1 damla sonra yoktu yani pede gelen bi kanama değildi annem geçen gün kızım böbrek olmasın dedi bende dr sordum oda üriner ultrason bakalım dedi bu çıktı.
Allah hepimize yardım etsin.
evet cnm benimde karın iç duvarım geniş değil hatta 30 haftalıgım ama görsen doğuma gidiyorum sanarsın karnım dışarı doğru büyük gerçi ben zayıf değilim hatta çok kilolu başladım hamilelige normalde 58 kilo birisiydim düşük yaptıkdan sonra biraz kilo kaldı bende sonra bebegim olmadı ve 8 ay tedaviyle kaldım ve son aşamada 69 kiloydum gebeliğe böyle başaldım inş daha sonra verebilirim bu kiloları:)valla sağa sola yatma konusuna gelince ben bu gecede sağıma yattım gene güzelce uyudum heheehe..ya soluma yatınca sol bacagım yanlarım uyuşuyor artık birde yüzüstü yatmak çok mu zararlı biliyomusun?:CüvCüv: