• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik ve böbrek büyümesi ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar geçmişi okuyamadım ama başlığı görünce direk atladım konuya.böbreğimte 2cm büyüklüğünde taş varmış ve kanala düşüp tıkanma yapmış.dolayısı ile böbrek genişlemiş hamileliğiminde 23.haftasındayım yarın katater takılacak.nasıl oluor ç.ok korkuorum

arkadaşlar geçmişi okuyamadım ama başlığı görünce direk atladım konuya.böbreğimte 2cm büyüklüğünde taş varmış ve kanala düşüp tıkanma yapmış.dolayısı ile böbrek genişlemiş hamileliğiminde 23.haftasındayım yarın katater takılacak.nasıl oluor ç.ok korkuorum

geçmiş olsun size kateter takıldı mı ? bna da 2 hafta önce takıldı doğum sonrasına kadar takılı kalacak mı?

Merhabalar arkadaşlar.Benim de böbrekte 30 mm kadar bir büyüme var.Ağrılarım oluyor.Taktıran arkadaşlar size ne kadar büyüklükte stent takıldı.Birde ağrılarınız stent takıldıktan sonra geçti mi?Acil cevap.Lütfennnnnnn

Merhaba :
23. Haftamda sağ böbreğimde büyüme olmuştu 1 hafta hastaneye yattım ondan sonra ara ara ağrılar oluyordu fakat cok rahatsız etmiyordu suan 34 . Haftadayım bebek sag tarafımda ağrılarım var . Cok korkuyorum inşallah aksi birşey olmaz

Back
X