Gebelik varmıdır

hayalleriolankiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
791
761
53
İlişkiden 37 gün sonra kan testi <1.20
45.gün ultrasonda bişey çıkmadı( doktora ilişkim var demedim regl olamıyorum dedim kist için baktı ama bişi olsa söylerdi dimi vajinal ultrason ile)
İlişkiden 13gün sonra regl oldum söktürücü ile
İkinci reglimde nisanın 28inde oldum kendiliğinden geldi
Bu ay gecikmem var gebe olabilir miyim yoksa stresten felan mıdır? İdrar testi yaptım sabah idrarıyla devita marka ikinci çizgi beyaz çıktı sanırım kuruma çizgisi. Yıkayınca o çizgi kayboldu. Gebelik olsa anında ikinci kopkoyu belirirdi sanırım. Sizce varmı ihtimal

Ne kadar bi gecikmem oldu

Evet doktor görseydi Bi şey soylerdi ilişkiden o kadar zaman gecmis çıkardı diye düşünüyorum

geç döllenme ihtimali nasıl olsunki Tek ilişkim vardı ilişkiden sonra 2 kere regl oldum. 45.gün ultrasona girdim bişey görünmüyordu kese felan belli olmazmıydı
Canım korkma hemşireyim ben kendimde korkuyorum hatta konu açtım ama kendi derdime yorum yapamıyorum ama sana rahatlıkla söyleyebilirim hamile değilsin

inşallah yaaa sizin konunuza baktım sizinde korlucal bidurum yok bence kan testiniz negatiF
İşte benim tek korkum kan testinin yanlış yapılmış olabilirmi yani aklıma herşey geliyo idrar testlerimde negatif ama bu korkuyu beni en iyi sen anlarsın o yüzden bu değerle olmıycağını biliyorum ama işte korkum testler yanlışsa herşey benimi bulmuş diyorum ama korkma hamile olsaydın ultrasonda görünürdü

kan testinin yanlıs olma ihtmali benide çok korkutuyor ama bugune kadar yanlıs olan çıkmış olsa bu platformda okurduk bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…