Gebeliğe Hazırlık Gebelik Var Mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

prescholteacher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2022
5
0
36
30
Regliye 14 gün var yumurtlama günümü biliyorum tan 14 cü gün bugun sizce gebelik var mı 3 test yaptım 3 cüde 3 dk içinde silik görünüyor

Eklentiler

• IMG_9975.webp
    IMG_9975.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_9984.webp
    IMG_9984.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_9983.webp
    IMG_9983.webp
    86,9 KB · Görüntüleme: 46
Çok belli olmuyor ben göremedim çizgileri. Testlerinizin markası ne. Bence adet günü gecikmesini bekleyin. Varsa bile hiç değilse emin olursunuz. Şuan teste var çıksa kanda çıkmasa çok üzülürsünüz. Bence böyle tatlı şeyler için sabır etmek lazım. Ben adetim 15 gün gecikince yapmıştım testimi. Sonradan üzülmemek için acele etmeyin bence

Çok belli olmuyor ben göremedim çizgileri. Testlerinizin markası ne. Bence adet günü gecikmesini bekleyin. Varsa bile hiç değilse emin olursunuz. Şuan teste var çıksa kanda çıkmasa çok üzülürsünüz. Bence böyle tatlı şeyler için sabır etmek lazım. Ben adetim 15 gün gecikince yapmıştım testimi. Sonradan üzülmemek için acele etmeyin bence
Haklısınız 4 senede 4 kayıp verince insan umut ediyor işte regli dönemlerim 35 40 gün arayla olurum ben ve yumurtlama döngümü ovulasyon takip ettiğimde adet bitimi oldugunu gördüm o yüzden biraz erken yaptım testleri

Back
X