Var gibi ben gördümİlk idrarla yapılan test sizce gebelik olabilir mi
14 gün geçti . İlk idrarda böyle silik çıktı 1 saat sonra tekrar test yaptım bu sefer çıkmadı anlamadım kafam çok karıştıSanki gölge var yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti
14 gün geçtiyse daha net çıkmalı sabah ilk idrarla yapın14 gün geçti . İlk idrarda böyle silik çıktı 1 saat sonra tekrar test yaptım bu sefer çıkmadı anlamadım kafam çok karıştı
Öyle yapıcam teşekkür ederim14 gün geçtiyse daha net çıkmalı sabah ilk idrarla yapın
Gerçekten nasıl oldu buu. Gebe olabilir miyim sence şuan çok şaşkınım
Bunlar yine de güvenilir olmayabilir sabah tekrarlayın olmadı kan testi yaptırın. Ümitlendirmek istememGerçekten nasıl oldu buu. Gebe olabilir miyim sence şuan çok şaşkınım
Kan testi yaptırdım sonuç pazartesi çıkacak . Sabah tekrarlıcam yine bakalımBunlar yine de güvenilir olmayabilir sabah tekrarlayın olmadı kan testi yaptırın. Ümitlendirmek istemem
Sabah ilk idrarla yaptım silik çıktı aradan 1 saat geçinde tekrar yaptım bu sefer çıkmadı kafam karıştıBnde goruyorum bncede var
Sabah da negatif cikarsa hamile degilsin.belirginlik arttiysa hamilesin.İlk idrarla yapılan test sizce gebelik olabilir mi
Yaptım ama yine aşırı 2.çizgi silik çıktıSabah da negatif cikarsa hamile degilsin.belirginlik arttiysa hamilesin.
Bu sabah yine ilk idrarla yaptım yine çok silik çıktı ya bu testte bi hata var ya da ben çok abartıyorum anlamadım kafam karıştı çokBunlar yine de güvenilir olmayabilir sabah tekrarlayın olmadı kan testi yaptırın. Ümitlendirmek istemem
O zaman kan testini bekleyin ya da başka marka gebelik testi alınBu sabah yine ilk idrarla yaptım yine çok silik çıktı ya bu testte bi hata var ya da ben çok abartıyorum anlamadım kafam karıştı çok
Benimde öyle bir kaç gündür bende üzülsemmi sevinsem mi noluyo bilemedimBu sabah yine ilk idrarla yaptım yine çok silik çıktı ya bu testte bi hata var ya da ben çok abartıyorum anlamadım kafam karıştı çok
Tekrar tekrar silik çıktıysa hamilesindir.dollenme gününden sonraki 12.gununden itibaren silik de olsa cikabilir.son reglin ne zamandi?Bu sabah yine ilk idrarla yaptım yine çok silik çıktı ya bu testte bi hata var ya da ben çok abartıyorum anlamadım kafam karıştı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?