Gebelik var mı ???

34eda34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
59
22
3
30
İlk idrarla yapılan test sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• 4FEA3A40-45FA-43A2-8E28-D225F452D197.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 141
Sanki gölge var yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti

var gibi gibi

14 gün geçti . İlk idrarda böyle silik çıktı 1 saat sonra tekrar test yaptım bu sefer çıkmadı anlamadım kafam çok karıştı
14 gün geçtiyse daha net çıkmalı sabah ilk idrarla yapın

Karartınca çizgi çıktı

Gerçekten nasıl oldu buu. Gebe olabilir miyim sence şuan çok şaşkınım
Bunlar yine de güvenilir olmayabilir sabah tekrarlayın olmadı kan testi yaptırın. Ümitlendirmek istemem

Bunlar yine de güvenilir olmayabilir sabah tekrarlayın olmadı kan testi yaptırın. Ümitlendirmek istemem
Bu sabah yine ilk idrarla yaptım yine çok silik çıktı ya bu testte bi hata var ya da ben çok abartıyorum anlamadım kafam karıştı çok

Bu sabah yine ilk idrarla yaptım yine çok silik çıktı ya bu testte bi hata var ya da ben çok abartıyorum anlamadım kafam karıştı çok
O zaman kan testini bekleyin ya da başka marka gebelik testi alın

Bence de var. İkinci testte silik çıktıysa var demektir. Aldığımız sıvı da etkiliyor testleri koyuluk oranını

Benimde öyle bir kaç gündür bende üzülsemmi sevinsem mi noluyo bilemedim

Tekrar tekrar silik çıktıysa hamilesindir.dollenme gününden sonraki 12.gununden itibaren silik de olsa cikabilir.son reglin ne zamandi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…