- 23 Ekim 2020
- 59
- 22
- 3
- 30
En son 28 inde regl oldumTekrar tekrar silik çıktıysa hamilesindir.dollenme gününden sonraki 12.gununden itibaren silik de olsa cikabilir.son reglin ne zamandi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son 28 inde regl oldumTekrar tekrar silik çıktıysa hamilesindir.dollenme gününden sonraki 12.gununden itibaren silik de olsa cikabilir.son reglin ne zamandi?
İnşallah yaaaBence de var. İkinci testte silik çıktıysa var demektir. Aldığımız sıvı da etkiliyor testleri koyuluk oranını
Bende bilmiyorum belirsizlik çok kötü gerçektenBenimde öyle bir kaç gündür bende üzülsemmi sevinsem mi noluyo bilemedim![]()
Adet oldumBende bilmiyorum belirsizlik çok kötü gerçekten
Canım senin hikayen ne, hep görüyorum seni. Ne zamandır istiyorsunuz.Adet oldum![]()
Bana da var gibi geldi. döllenme yeniyse hormonun yükselme yoğunluguna baglı olarak testte cizgi baslarda varla yok arası cıkabiliyor. bir kaç güne koyulaşır eğer öyleyse
Çok istiyorum, yaklaşık bir yıldır deniyoruz ama olmayacak diye korkuyorum bi kızım var eltim erken menepoza girdi olmuyor onun bende korkuyorum yarım senedir krizler geçiriyorum beynimin hippokampus bölümünde küçülme varmış acaba etkiledi mi ondan olmuyor mu diye korkuyorumCanım senin hikayen ne, hep görüyorum seni. Ne zamandır istiyorsunuz.
Çok çok geçmiş olsun.Çok istiyorum, yaklaşık bir yıldır deniyoruz ama olmayacak diye korkuyorum bi kızım var eltim erken menepoza girdi olmuyor onun bende korkuyorum yarım senedir krizler geçiriyorum beynimin hippokampus bölümünde küçülme varmış acaba etkiledi mi ondan olmuyor mu diye korkuyorum![]()
1 yıldır istiyoruz 9 ay önce kimyalsal gebelik yaşadım . Ama malesef bu sefer de olmadı regl oldumCanım senin hikayen ne, hep görüyorum seni. Ne zamandır istiyorsunuz.
Aaa . Ee canım silik çkmıstı yaa1 yıldır istiyoruz 9 ay önce kimyalsal gebelik yaşadım . Ama malesef bu sefer de olmadı regl oldum
Evet öyle oldu ama malesef yokAaa . Ee canım silik çkmıstı yaa![]()