- 22 Mart 2017
- 41
- 4
- 86
- 33
- Konu Sahibi yasocan_kk
-
Olabilir de olmayabilir de. Her ne kadar bu testlerin gösterdiği söylense de ovülasyon testi olduğu için net birşey söylemek zor. En iyisi sabah ilk idrarla gebelik testi YapmanızKızlar son adet tarihim 7 kasımdı 21 kasımda yumurtlamam oldu ve normalde bugün adet olmam gerekiyordu ancak sabahtan beri ara ara giren adet sancısına benzer bir sancım var karnımda göğüs ucunda hassasiyet ve şişlik. Ovulasyon testlerim son 3 gündür koyu çıkıyor iki çizgi de gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce geç döllenme olabilir mi ya da gebelik için erken mi
Alttan yukarı doğru son ovulasyon testlerimi attım
Yaptığım gebelik testi de bu markanın genelde idrarda 16 günü buluyor diyorlar gebelik göstermesi benim daha 12 gun oldu erken mi dedim acabaOlabilir de olmayabilir de. Her ne kadar bu testlerin gösterdiği söylense de ovülasyon testi olduğu için net birşey söylemek zor. En iyisi sabah ilk idrarla gebelik testi Yapmanız
Bikaç gün daha bekliyim dedim onun için amaErken test alabilirsin bence daha garanti
Şimdi yeni heyecan vardır en azından için rahatlar birazBikaç gün daha bekliyim dedim onun için ama
Evet çok merak ediyorum ama üzülmekte istemiyorum açıkçası burda çok yorum okudum gebelik belirtisi olarak sadece sancısı olup gebe olduğunu öğrenen o bana biraz umut oldu açıkçası rahim her adet zamanı ağrıya alışık olduğu için yalancı ağrı yapabilirmişŞimdi yeni heyecan vardır en azından için rahatlar biraz
Aslında kan testi kesin sonuç imkan varsa yarın içinEvet çok merak ediyorum ama üzülmekte istemiyorum açıkçası burda çok yorum okudum gebelik belirtisi olarak sadece sancısı olup gebe olduğunu öğrenen o bana biraz umut oldu açıkçası rahim her adet zamanı ağrıya alışık olduğu için yalancı ağrı yapabilirmiş
Evet eğer adet olmazsam iki üç gün daha test yaptırıcamAslında kan testi kesin sonuç imkan varsa yarın için
Umarım istediğin gibi olur herşeyEvet eğer adet olmazsam iki üç gün daha test yaptırıcam
Yumurtlamanın üzerinden 12-13 gün geçince çıkıyor. Burada herkes öyle yazmışYaptığım gebelik testi de bu markanın genelde idrarda 16 günü buluyor diyorlar gebelik göstermesi benim daha 12 gun oldu erken mi dedim acaba
İnşallah hepimiz bu mutlu haberi alalımBenimde 18inde aşılama yapıldı ertesi sabah çatlama oldu diye tahmin ediyorum.hala adet olmadım kasil batması göğüs ağrısı mide eksimesi gibi saçma sapan belirtilerin var ama dün yaptırdım beta değerim 0. Doktorum bekleyelim adet olmazsan tekrarlayalım dedi ama hiç umudum yok.insallah sizde hamilesinizdir
Kanda çıkıyor ama her gebelik testi göstermiyorYumurtlamanın üzerinden 12-13 gün geçince çıkıyor. Burada herkes öyle yazmış
Hepimiz için inşallahUmarım istediğin gibi olur herşey
Emin olun gerçekten bir döllenme varsa çok silik de olsa çıkıyor 12.günde falanKanda çıkıyor ama her gebelik testi göstermiyor
Teşekkür ederim yarın erken gebelik testi alıp deneyeceğimEmin olun gerçekten bir döllenme varsa çok silik de olsa çıkıyor 12.günde falansabah İlk idrar olursa daha iyi sonuç çıkıyormuş
Bence iki tane test alınTeşekkür ederim yarın erken gebelik testi alıp deneyeceğim
Tamam canım öyle yaparımBence iki tane test alın
Çünkü bende bir tane erken gebelik testi vardı. Bariz çizgi çıkardı 3 dakikada. Havalara uçtum hamileyim diye ama yalancı pozitifmiş
İkinci testle teyit edersiniz sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?