- 22 Mart 2017
- 41
- 4
- 86
- 33
- Konu Sahibi yasocan_kk
-
İnşallah canım öyle yapıcam :)Kesinlikle iki tane alın test. Aynı marka aynı test aynı idrarla yaptım , biri Asırı silik çıktı biri biraz daha belirgindi . Yani yanıltma payı olabilir ikitane alın , inşallah vardır :)
MaşaAllah bariz var tebrik ederimArkadaşlar bende de test bu şekilde gebe miyim regilim 2 gün geciktiEki Görüntüle 3171059
Testi yaptım ama negatifBence iki tane test alın
Çünkü bende bir tane erken gebelik testi vardı. Bariz çizgi çıkardı 3 dakikada. Havalara uçtum hamileyim diye ama yalancı pozitifmiş
İkinci testle teyit edersiniz sonucu
Allah bize de bunu görmeyi nasip etsin inşallah tebrik ederim sağlıkla büyüsünArkadaşlar bende de test bu şekilde gebe miyim regilim 2 gün geciktiEki Görüntüle 3171059
Merhabalar, yumurtlamayı 2.kez yaşıyor olabilirsiniz geç döllenme tarzı birşey yaşayacak olabilirsiniz mutlaka değerlendirin. Ve bazen testler regl gelmeden göstermeye bilir. Ben reglden 4 gün önce aşırı derecede silik gördüm. Regl günümden bir gün önce bile çok silikti. Regl günü yaptığımda kıpkırmızı çıkmıştıTesti yaptım ama negatifneden böyle oldu hiçbir fikrim yok yumurtlama olur mu adete yakın günlerde eger öyleyse o günleri değerlendirdiğim için mi gecikme yaşıyorum
Ya üzülmeyin belki yeniden yumurtlama oluyordur siz yine de değerlendirinTesti yaptım ama negatifneden böyle oldu hiçbir fikrim yok yumurtlama olur mu adete yakın günlerde eger öyleyse o günleri değerlendirdiğim için mi gecikme yaşıyorum
Hayırlı olsun inşallahKızlar beta 22.07 çıktı gene miyim
Canım bugün doktora çıktım bakalım beta takip edilecek umarım sağlıklı bir gebeliktir…Hayırlı olsun inşallahevet gebelik var
Canım bugün doktora çıktım bakalım beta takip edilecek umarım sağlıklı bir gebeliktir…
Hayırlısı olsun canım masallah çok güzel yükselmis, benim normalde 28-30 günde birdi bir iki aydır 35.36 günde bir oluyordum son adet 10 kasım dün 35. Günde 22 çıktı ama herkes düşük diyor moralim bozuluyor kimyasal vs diye.. dr gittim ben bugün daha çok yeni sağlıklı gebelik mi değil mi anlamak İçin çok erken dedi zaten ultrasona falan hiç bakmadı perşemve güvü için baya bir kan değerine ve betaya bakılacak folij asit başladı bugün. Ama perşembeye kadar masıl bellerim bilmiyorum acaba yarın aksam 48. Saatte gidip bir kan versem mi? Bir de bu sabah çok yoğun bir akıntım oldu mukus gibi acaba bebek mi tutunuyorİnşallah canım rabbim kucağını doldursun içini rahat tut yükselir bende ilk 6.88 çıktı adete 11gun vardı adete 5gun kala yaptırdım 71.4 adetim 2gun geçti değer 2479.98 çıktı hiç beklemedigim bir rakamdi Çarşamba k.d.gidecem bakalım inşallah
Hayırlı olsun canım tahlil ver hiç birşey olmaz benim hiç umudum yoktu doktorda olumsu konuştu ama rabbim büyük yiyecek ekmeği varsa gelir zaten umutsuz olma kan tahlilini bugün ver bakalım ne kadar yükselme olmuşHayırlısı olsun canım masallah çok güzel yükselmis, benim normalde 28-30 günde birdi bir iki aydır 35.36 günde bir oluyordum son adet 10 kasım dün 35. Günde 22 çıktı ama herkes düşük diyor moralim bozuluyor kimyasal vs diye.. dr gittim ben bugün daha çok yeni sağlıklı gebelik mi değil mi anlamak İçin çok erken dedi zaten ultrasona falan hiç bakmadı perşemve güvü için baya bir kan değerine ve betaya bakılacak folij asit başladı bugün. Ama perşembeye kadar masıl bellerim bilmiyorum acaba yarın aksam 48. Saatte gidip bir kan versem mi? Bir de bu sabah çok yoğun bir akıntım oldu mukus gibi acaba bebek mi tutunuyor
Canım bu sabah dayanamadım verdim daha 40. Saatte 71.63’e yükslemiş çok şükür cmt günü ultrason randevusu verdilerHayırlı olsun canım tahlil ver hiç birşey olmaz benim hiç umudum yoktu doktorda olumsu konuştu ama rabbim büyük yiyecek ekmeği varsa gelir zaten umutsuz olma kan tahlilini bugün ver bakalım ne kadar yükselme olmuş
Canım bu sabah dayanamadım verdim daha 40. Saatte 71.63’e yükslemiş çok şükür cmt günü ultrason randevusu verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?