• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı sizce?

Arkadaşlar bende de test bu şekilde gebe miyim regilim 2 gün gecikti
8B947BA1-4267-4B72-8B91-D7600A717E73.jpeg

Bence iki tane test alın
Çünkü bende bir tane erken gebelik testi vardı. Bariz çizgi çıkardı 3 dakikada. Havalara uçtum hamileyim diye ama yalancı pozitifmiş
İkinci testle teyit edersiniz sonucu 🙏🏼
Testi yaptım ama negatif :( neden böyle oldu hiçbir fikrim yok yumurtlama olur mu adete yakın günlerde eger öyleyse o günleri değerlendirdiğim için mi gecikme yaşıyorum

Testi yaptım ama negatif :KK43: neden böyle oldu hiçbir fikrim yok yumurtlama olur mu adete yakın günlerde eger öyleyse o günleri değerlendirdiğim için mi gecikme yaşıyorum
Merhabalar, yumurtlamayı 2.kez yaşıyor olabilirsiniz geç döllenme tarzı birşey yaşayacak olabilirsiniz mutlaka değerlendirin. Ve bazen testler regl gelmeden göstermeye bilir. Ben reglden 4 gün önce aşırı derecede silik gördüm. Regl günümden bir gün önce bile çok silikti. Regl günü yaptığımda kıpkırmızı çıkmıştı

Testi yaptım ama negatif :KK43: neden böyle oldu hiçbir fikrim yok yumurtlama olur mu adete yakın günlerde eger öyleyse o günleri değerlendirdiğim için mi gecikme yaşıyorum
Ya üzülmeyin belki yeniden yumurtlama oluyordur siz yine de değerlendirin
Zaten geç yumurtlama oluyorsa geç adet olacaksınız

Merhabalar kimse varmi 3 test yaptım biri gölge diğer ikisi silik ama erken aldim oda gölge yok denecek kadar adetim daha var varmi böyle yaşayan ilk defa yazıyorum burda

Kızlar beta 22.07 çıktı gene miyim

İnşallah canım rabbim kucağını doldursun içini rahat tut yükselir bende ilk 6.88 çıktı adete 11gun vardı adete 5gun kala yaptırdım 71.4 adetim 2gun geçti değer 2479.98 çıktı hiç beklemedigim bir rakamdi Çarşamba k.d.gidecem bakalım inşallah 🤲🦋🦋

İnşallah canım rabbim kucağını doldursun içini rahat tut yükselir bende ilk 6.88 çıktı adete 11gun vardı adete 5gun kala yaptırdım 71.4 adetim 2gun geçti değer 2479.98 çıktı hiç beklemedigim bir rakamdi Çarşamba k.d.gidecem bakalım inşallah 🤲🦋🦋
Hayırlısı olsun canım masallah çok güzel yükselmis, benim normalde 28-30 günde birdi bir iki aydır 35.36 günde bir oluyordum son adet 10 kasım dün 35. Günde 22 çıktı ama herkes düşük diyor moralim bozuluyor kimyasal vs diye.. dr gittim ben bugün daha çok yeni sağlıklı gebelik mi değil mi anlamak İçin çok erken dedi zaten ultrasona falan hiç bakmadı perşemve güvü için baya bir kan değerine ve betaya bakılacak folij asit başladı bugün. Ama perşembeye kadar masıl bellerim bilmiyorum acaba yarın aksam 48. Saatte gidip bir kan versem mi? Bir de bu sabah çok yoğun bir akıntım oldu mukus gibi acaba bebek mi tutunuyor

Hayırlısı olsun canım masallah çok güzel yükselmis, benim normalde 28-30 günde birdi bir iki aydır 35.36 günde bir oluyordum son adet 10 kasım dün 35. Günde 22 çıktı ama herkes düşük diyor moralim bozuluyor kimyasal vs diye.. dr gittim ben bugün daha çok yeni sağlıklı gebelik mi değil mi anlamak İçin çok erken dedi zaten ultrasona falan hiç bakmadı perşemve güvü için baya bir kan değerine ve betaya bakılacak folij asit başladı bugün. Ama perşembeye kadar masıl bellerim bilmiyorum acaba yarın aksam 48. Saatte gidip bir kan versem mi? Bir de bu sabah çok yoğun bir akıntım oldu mukus gibi acaba bebek mi tutunuyor
Hayırlı olsun canım tahlil ver hiç birşey olmaz benim hiç umudum yoktu doktorda olumsu konuştu ama rabbim büyük yiyecek ekmeği varsa gelir zaten umutsuz olma kan tahlilini bugün ver bakalım ne kadar yükselme olmuş 🥰

Hayırlı olsun canım tahlil ver hiç birşey olmaz benim hiç umudum yoktu doktorda olumsu konuştu ama rabbim büyük yiyecek ekmeği varsa gelir zaten umutsuz olma kan tahlilini bugün ver bakalım ne kadar yükselme olmuş 🥰
Canım bu sabah dayanamadım verdim daha 40. Saatte 71.63’e yükslemiş çok şükür cmt günü ultrason randevusu verdiler 🙏🏻🥰

Çok sevindim maşallah maşallah bende aynı 71.4cikmisti hayırlı olsun canım 🥰🥰 sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim

Back