gebelik testleri

crazyben

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
261
114
34
Arkadaslar hamile oldugunuzu hangi marka testle ogrendiniz bugun bebe time marka aldim yarin yapacam ama ne kadar guvenilir bilmiorum

Arkadaslar hamile oldugunuzu hangi marka testle ogrendiniz bugun bebe time marka aldim yarin yapacam ama ne kadar guvenilir bilmiorum
Hayirlisi olsun yaptiniz mi testi:)ben birsuruu kullandim en son hamileligimi hangisiyle ogrendm hatirlamiyorum ama dusuk yaptim bu hafta yine test alcm insallah:)gununuz gectimi

İnan canım hiç hatırlamıyorum sadece kutusunun dışı pembe beyaz bişidi.. O kadar... Adetime 1 gün kala yapmıştım öğrenmiştim...

merhaba kızlar,

Bildiğim kadarıyla bebetime hep yanlış sonuç verıor. Bununla ılgılı forumdada bır cok yorum bulabılırsınız. Genelde hatalı pozıtıf sonuç verıyor.

Bende kendi tecrubelerımde soyle:
5 Minutes dıye bır gebelik testı var buyuk marketlerde satılıyor. Onunla adetıme 4 gun kala sılık cızgıyı gordum.

Aynı gun Labmen marka testten yaptım. Yıne sılık cızgı.

Sonra onda da sılık ıkıncı cızgıyı görünce paraya kıyıp predictor early erken gebelik testı aldım 25 tl ye beklenen adet tarıhımde negatıf sonuç verdı. Ikıncı cızgı sılık bıle oluşmadı.

Yıne beklenen adet tarıhımde miratech dıye bır markanınkını yaptım o da sılık cızgı cıktı.

Sonuc Hamıleyım! Bu arada predıctor cok dusuk hcg degerını bıle algıladığını ıddıa edıyor ama benım degerım 286 iken gormedı.

CNM BENDE İNANMADIM VE ÜÇ FARKLI MARKA TESTTE DENEDİM HEPSİNDE DE ÇİZGİ AYNI KOYULUKTA ÇIKTI MARKASINA ÇOK TAKILMA HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN :)

HATTA BİRİNİN MARKASI BEBE TİME DI :) HATTA GÜLMÜŞTÜK BEBEK ZAMANI DİYE :)

Hayirlisi olsun yaptiniz mi testi:)ben birsuruu kullandim en son hamileligimi hangisiyle ogrendm hatirlamiyorum ama dusuk yaptim bu hafta yine test alcm insallah:)gununuz gectimi
Bugun gunumdeyim dun aksamda test yaptim baska markadan yine pozitif cikti

tam da rahatsızlığımı buradaki arkadaşlarla paylaşmak isterken bu konuyu görmem çok güzel oldu
kızlar adetim gecikmişti yol üzerindeki bi eczane kesinlikle predictor marka almamı kesin sonuç olduğunu söyledi
üzerinde de 4 gün önce sonuç diyordu ki benim zaten günüm geçmişti kesin çıkar deyip aldım
eve geldim yaptım ve hüsran
4 ay önce kürtaj olmuştum o yüzden bu ay gebe kalmak benim için önemliydi
inanmadım etesi gün yine aynı markayı aldım yine negatif
eşim gelirken 3 liraya bi test almış adını tam hatırlayamıyorum
o pozitif çıktı hemde silik bile değil gayet net çizgi
ertesi gün kan testinde değerim 480di
predictor o kadar kaliteliyse eğer en azından silik bi çizginin görünmesi gerekirdi
yani lütfen predictorun üzerinde yazanlara ve eczacılara güvenip bir sürü para vermeyin
hepsi aynı işi görüyor
ama bebe time ın doğru sonuç vermediğini duymuştum

tam da rahatsızlığımı buradaki arkadaşlarla paylaşmak isterken bu konuyu görmem çok güzel oldu
kızlar adetim gecikmişti yol üzerindeki bi eczane kesinlikle predictor marka almamı kesin sonuç olduğunu söyledi
üzerinde de 4 gün önce sonuç diyordu ki benim zaten günüm geçmişti kesin çıkar deyip aldım
eve geldim yaptım ve hüsran
4 ay önce kürtaj olmuştum o yüzden bu ay gebe kalmak benim için önemliydi
inanmadım etesi gün yine aynı markayı aldım yine negatif
eşim gelirken 3 liraya bi test almış adını tam hatırlayamıyorum
o pozitif çıktı hemde silik bile değil gayet net çizgi
ertesi gün kan testinde değerim 480di
predictor o kadar kaliteliyse eğer en azından silik bi çizginin görünmesi gerekirdi
yani lütfen predictorun üzerinde yazanlara ve eczacılara güvenip bir sürü para vermeyin
hepsi aynı işi görüyor
ama bebe time ın doğru sonuç vermediğini duymuştum
Cnm ben baska testte yaptim yine pozitif cikti yarin hastahaneye gidecem kan degerlerimi yazarim

Pozitif yanilmaz sanmıyorum.
Emin olmak için kan testi yaptirabilirsiniz.

X