- 29 Kasım 2023
- 777
- 396
- 23
Sizin fotoğrafı netleştirip baktım bence varAslında yorucu olan yalancı pozitifler insanın duyguları ile oynuyorlar resmen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin fotoğrafı netleştirip baktım bence varAslında yorucu olan yalancı pozitifler insanın duyguları ile oynuyorlar resmen![]()
Onun için çok iyi diyorlar ben bir ebenin günlüğü markasından aldım kadında çok ilgilendi bakalım bu ay tutarsa tabiÇok sağolun öyle yapıcam gebelik testi sipariş verdim hatta ovülasyon testi de aldım hamile değilsem önümüzdeki ay yumurtlamayı öğrenmek için markaları Laboquick nasıl bir marka bilginiz var mı
Yaaa inşallah yaaa ağzından bal damlıyor inşallah sizinde var olur ikimizin de olur çokça aminSizin fotoğrafı netleştirip baktım bence var![]()
Amin aminYaaa inşallah yaaa ağzından bal damlıyor inşallah sizinde var olur ikimizin de olur çokça amin![]()
Benim yumurtlamam da 28 mart ti canım ben pazartesi günü kan vericem belirtilerin var mı pekiYumurtlama günüm 28 Mart'ta idievet haklısınız galiba ama işte biraz heyecanlıyım 3 aydır olsun istiyorum bir de pcos olduğum için ya olmazsa diyorum
Testler ne markaBu kadar pozitif görüp gebe olmayan var mı hepsi silik iki gündür farklı testlerle yapıyorum ama diğer aylar o kadar silik görüp regl olduktan sonra ayaklarım beni kan vermeye götürmüyor belki güzel seyler söylersiniz diye attım size![]()
Ovula days doctor artı Med nimo diye testler markalarıTestler ne marka
Sol kasığımda biraz ağrı var bir de koltuk altim çok acıyor göğsümden heraldeBenim yumurtlamam da 28 mart ti canım ben pazartesi günü kan vericem belirtilerin var mı peki
Benim kasik agrisi dışında atesim dünden beri 36.7 37 ye kadar çıktığı oldu az önce yataktan çıkmadan önce olctum 36.8 ti yine halsizlik var bide kaç gündür göğüs ağrısı çok.fazla yok bendeSol kasığımda biraz ağrı var bir de koltuk altim çok acıyor göğsümden heralde
Gerçekten zor süreçler belirtiler de regl ile aynı olunca insan hiçbjr şey anlamıyorumBenim kasik agrisi dışında atesim dünden beri 36.7 37 ye kadar çıktığı oldu az önce yataktan çıkmadan önce olctum 36.8 ti yine halsizlik var bide kaç gündür göğüs ağrısı çok.fazla yok bende
Gerçekten zor süreçler belirtiler de regl ile aynı olunca insan hiçbjr şey anlamıyorum
Valla pazartesi gününe kadar nasıl sabredecem bilmiyorum insallah isteyen herkese nasip
5 pozitif görüp yanilmisligim varBu kadar pozitif görüp gebe olmayan var mı hepsi silik iki gündür farklı testlerle yapıyorum ama diğer aylar o kadar silik görüp regl olduktan sonra ayaklarım beni kan vermeye götürmüyor belki güzel seyler söylersiniz diye attım size![]()
Benim de geçen ay öyleydi düşünün ki predictor early bile ben de geçen ay yalancı pozitif çıkardı hem de belirgindi saniyeler içinde o yüzden şaştım kaldım adetime 4 gün var geçince kan testi verecem inşallah bakalım5 pozitif görüp yanilmisligim var