Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat ne zaman ?Bu kadar pozitif görüp gebe olmayan var mı hepsi silik iki gündür farklı testlerle yapıyorum ama diğer aylar o kadar silik görüp regl olduktan sonra ayaklarım beni kan vermeye götürmüyor belki güzel seyler söylersiniz diye attım size![]()
Adetlerim düzensiz pcos var ben de geçen ay ki reglme göre 5 gün varBat ne zaman ?
Adetiniz geçti mi ? Birde çok belli olmuyor normal rengi ile atsanızBu kadar pozitif görüp gebe olmayan var mı hepsi silik iki gündür farklı testlerle yapıyorum ama diğer aylar o kadar silik görüp regl olduktan sonra ayaklarım beni kan vermeye götürmüyor belki güzel seyler söylersiniz diye attım size![]()
Bende de pcos var bu yüzden kan vermek daha mantıklı bu süreçte evde yapılan testler yanıltıcı olabilir çünkü bir hafta bekleyin derim o zaman belli olur zaten birde yumurtlama zamanınızı biliyor musunuzAdetlerim düzensiz pcos var ben de geçen ay ki reglme göre 5 gün var
Böyle daha belli oluyor diye attım silik biraz telefonda güzel çıkarmıyorAdetiniz geçti mi ? Birde çok belli olmuyor normal rengi ile atsanız
Bende 6 gün kala yaptım erken gebelik testim negatif çıktıBöyle daha belli oluyor diye attım silik biraz telefonda güzel çıkarmıyor
Yumurtlama günüm 28 Mart'ta idiBende de pcos var bu yüzden kan vermek daha mantıklı bu süreçte evde yapılan testler yanıltıcı olabilir çünkü bir hafta bekleyin derim o zaman belli olur zaten birde yumurtlama zamanınızı biliyor musunuz
Ben days doctor artı Med nimo bir de vula life diye markalar kullandım artı Med için iyi değil dediler işte hepsi o şekilde çıkınca acaba mi dedimBende 6 gün kala yaptım erken gebelik testim negatif çıktı
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuzAcaba erken mi yaptım
İnşallah hamilesinizdirBen days doctor artı Med nimo bir de vula life diye markalar kullandım artı Med için iyi değil dediler işte hepsi o şekilde çıkınca acaba mi dedimgeçen ay bana predictor early bile yalancı pozitif çıkarmıştı çok üzülmüştüm
Takvime göre 1 NisanYumurtlama gününüzü biliyor musunuz
Awox için iyi diyorlar ama eczanede bulamadım umarım siz de gebesinizdirİnşallah hamilesinizdirbende Awox ile yaptım dün akşam
İnşallahAwox için iyi diyorlar ama eczanede bulamadım umarım siz de gebesinizdir![]()
En az 14 gün gün geçmesi lazım yani 14 Nisan da falan yapsanız daha iyi olur en azındanTakvime göre 1 Nisan
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki 3 aydır bu durumdayım ve gerçekten yıpratıcı ve yorucu bir süreçİnşallahbakıp duruyorum teste gözlerim ağrıdı
çok istiyorum çünkü
![]()
Aslında yorucu olan yalancı pozitifler insanın duyguları ile oynuyorlar resmenSizi o kadar iyi anlıyorum ki 3 aydır bu durumdayım ve gerçekten yıpratıcı ve yorucu bir süreç![]()
Çok sağolun öyle yapıcam gebelik testi sipariş verdim hatta ovülasyon testi de aldım hamile değilsem önümüzdeki ay yumurtlamayı öğrenmek için markaları Laboquick nasıl bir marka bilginiz var mıEn az 14 gün gün geçmesi lazım yani 14 Nisan da falan yapsanız daha iyi olur en azından
Bende 3 aydır tesadüf aynıyız inşallah ikimizde hamileyizdirSizi o kadar iyi anlıyorum ki 3 aydır bu durumdayım ve gerçekten yıpratıcı ve yorucu bir süreç![]()