Gebelik testleri

eses3434

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
130
27
13
30
Bu kadar pozitif görüp gebe olmayan var mı hepsi silik iki gündür farklı testlerle yapıyorum ama diğer aylar o kadar silik görüp regl olduktan sonra ayaklarım beni kan vermeye götürmüyor belki güzel seyler söylersiniz diye attım size 😔

Eklentiler

• IMG_20250410_223707.webp
    IMG_20250410_223707.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 78
Bu kadar pozitif görüp gebe olmayan var mı hepsi silik iki gündür farklı testlerle yapıyorum ama diğer aylar o kadar silik görüp regl olduktan sonra ayaklarım beni kan vermeye götürmüyor belki güzel seyler söylersiniz diye attım size 😔
Adetiniz geçti mi ? Birde çok belli olmuyor normal rengi ile atsanız

Adetlerim düzensiz pcos var ben de geçen ay ki reglme göre 5 gün var
Bende de pcos var bu yüzden kan vermek daha mantıklı bu süreçte evde yapılan testler yanıltıcı olabilir çünkü bir hafta bekleyin derim o zaman belli olur zaten birde yumurtlama zamanınızı biliyor musunuz

Bende de pcos var bu yüzden kan vermek daha mantıklı bu süreçte evde yapılan testler yanıltıcı olabilir çünkü bir hafta bekleyin derim o zaman belli olur zaten birde yumurtlama zamanınızı biliyor musunuz
Yumurtlama günüm 28 Mart'ta idi 🙈 evet haklısınız galiba ama işte biraz heyecanlıyım 3 aydır olsun istiyorum bir de pcos olduğum için ya olmazsa diyorum

Bende 6 gün kala yaptım erken gebelik testim negatif çıktı
Ben days doctor artı Med nimo bir de vula life diye markalar kullandım artı Med için iyi değil dediler işte hepsi o şekilde çıkınca acaba mi dedim🙈geçen ay bana predictor early bile yalancı pozitif çıkarmıştı çok üzülmüştüm

Ben days doctor artı Med nimo bir de vula life diye markalar kullandım artı Med için iyi değil dediler işte hepsi o şekilde çıkınca acaba mi dedim🙈geçen ay bana predictor early bile yalancı pozitif çıkarmıştı çok üzülmüştüm
İnşallah hamilesinizdir 🤲🏻 bende Awox ile yaptım dün akşam

En az 14 gün gün geçmesi lazım yani 14 Nisan da falan yapsanız daha iyi olur en azından
Çok sağolun öyle yapıcam gebelik testi sipariş verdim hatta ovülasyon testi de aldım hamile değilsem önümüzdeki ay yumurtlamayı öğrenmek için markaları Laboquick nasıl bir marka bilginiz var mı

Back
X