Arkadaslar bugun yumurtlamamın12. Gunu regle 2 gunum var. Aksamustu bir gebenin gunlugu kaset test yaptim 2 dk ya silik cizgi gordum. 1 saat kadar sonra lavaboda peceteye cok hafif acik pembe kan geldi. Bir daha gelmedi. Hemen Awox marka 2. Bir test yaptim negatif. Dayanamayip tekrar kaset test yaptim silik cizgi gorur gibiyim ama cok cok silik telefon asla cekmiyor. 2. Ve 3. Testlerimi dogru duzgun idrarim yokken yaptigim iki damla idrarla yaptim. Acaba o yuzden mi cikmadilar? Gorselleri ekliyorum.
Arkadaslar bugun yumurtlamamın12. Gunu regle 2 gunum var. Aksamustu bir gebenin gunlugu kaset test yaptim 2 dk ya silik cizgi gordum. 1 saat kadar sonra lavaboda peceteye cok hafif acik pembe kan geldi. Bir daha gelmedi. Hemen Awox marka 2. Bir test yaptim negatif. Dayanamayip tekrar kaset test yaptim silik cizgi gorur gibiyim ama cok cok silik telefon asla cekmiyor. 2. Ve 3. Testlerimi dogru duzgun idrarim yokken yaptigim iki damla idrarla yaptim. Acaba o yuzden mi cikmadilar? Gorselleri ekliyorum.Eki Görüntüle 3561707
Eki Görüntüle 3561708
Eki Görüntüle 3561709
İhtimal var fakat benim 10 dk sonra hayalet çizgi belirdi. Emin olamadım 3 gün sonra tekrar yaptım daha da netleşti. Yani gebelik çook çok yeniyse geç çıkabiliyor.