Gebelik testleri, ne zaman belli olur, hangi marka iyi vs deneyimlerim

İlk kimyasal gebeliğimi bende laboquik ve bebetimela öğrenmiştim ve bende koştur koştur hastaneye giden birisi değilim bekliyoruz yine hakkımızda hayırlısı olsun çok yararlı bir yazı olmuş canım teşekkür ederiz

Benim bu üçüncü gebeliğim bir kaç gün önce keseyi gördük canım inşallah gebesindir ve de bu sefer de kimyasal değildir hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur

Benim bu üçüncü gebeliğim bir kaç gün önce keseyi gördük canım inşallah gebesindir ve de bu sefer de kimyasal değildir hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur ☺
Ayy çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah kuzum.Bakalım 22 Temmuz regl beklemece beklemece :))

melina merhaba, gebe kalabildin mi? 22 temmuz benimde adet günümdü, ancak olmadım henüz test de yapmadım. senin de aynı olunca sorayım dedim...
Ay çok fenalardayım kuzum ben 6.günüm bugün gelen giden yook.Bir tane test yaptım beş dkda görmedim birşey bi kenara bıraktım sonra bakınca gördüm ama şüpheliyim sonra gördüğüm için erken gebelik aldım yarın yapıcam inşAllah :) sen neden yapmadınn test merakta kaldım şimdi bende

Eklentiler

• 672E78C0-850F-4C4A-8EDE-37E5240C5034.jpeg
    73 KB · Görüntüleme: 65
Ay ben de goruorm. topiklerde gordum hep ben senii. Gozun aydiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…