Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ilk gün akıntı şeklinde adet gibi kırmızı ikinci gün 1-2 saat kahverengi ve pembe leke bitti sonra daha da gelmediAdet dediğiniz şeyin yerleşme kanaması falan olma ihtimali var mı acaba yoğun adet gibi bir kanama mıydı
Test yapın olabilir tabiBayanlar size bisey sormak istiyorum. Bundan 2 ay önce düşük yaptım. Adetten sonra 14.gun iliskiye girdik. Tahminen yumurtalamam ondan 3 gün sonra oldu diye düşünüyorum. Suan adetime 3 gün var ama ilk gebeligimde yaşamadığım belirtileri yaşıyorum. Hemen umutlanmakta istemiyorum sizce olmus olabilirmi?
Kan verin hamile olduğunuz görülüyor testHayır ilk gün akıntı şeklinde adet gibi kırmızı ikinci gün 1-2 saat kahverengi ve pembe leke bitti sonra daha da gelmedi
Test yapın olabilir tabi
Var sa çıkarAdet günüme 3 gün var ama
Hamile olsam daha koyu çıkmaz mı kan verip negatif olmasından bıktım vallaKan verin hamile olduğunuz görülüyor test
Canım bence hamilesin, yarın ilk iş kan testi yaptırmalısın.
Canım bende senin gibi oldum. Benim baya yoğun üç pes doldu iki günde sonra kesildi birden leke leke geldi ama geliyordu yinede. Test yaptım yine pozitif çıktı. Kan testinde de pozitif çıktı ama kanamadan dolayı düşük olmayacağından emin değiliz değer takip edilecek. Bence geç olmadan kan testi ver düşük önleyici iğne yapabilirler.
Çok teşekkür ederim canım. Aynen ikinci testteki gibiydi benim de ilk testimAaa çok şaşırdım Allah sana bağışlasın bebeğini canım inşallah öyle birşey olmazsa tutunur sanaHaklısın ama gebelik testi senin de mi benimki gibi çıkmıştı
Birde aradan birkaç gün geçip testi tekrarladığımda koyulaşmıştıAaa çok şaşırdım Allah sana bağışlasın bebeğini canım inşallah öyle birşey olmazsa tutunur sanaHaklısın ama gebelik testi senin de mi benimki gibi çıkmıştı