• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testleri hakkında bilgisi olanlar lütfen

Busraks

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
312
101
18
IMG_20200509_152217.jpg

Bu dün yaptigim test bozuk olarak düşünüyorum çünkü çizgi yamuk

IMG_20200510_205457.jpg
IMG_20200510_205515.jpg

Bunlards bugün yaptığım test sizce çizgi varmı ? Kuruma falan olmadı yapar yapmaz 3 dakika sonra çektim ve şunu belirtmek istiyorum 1.5 gün adet gördüm

Adet dediğiniz şeyin yerleşme kanaması falan olma ihtimali var mı acaba yoğun adet gibi bir kanama mıydı

Bayanlar size bisey sormak istiyorum. Bundan 2 ay önce düşük yaptım. Adetten sonra 14.gun iliskiye girdik. Tahminen yumurtalamam ondan 3 gün sonra oldu diye düşünüyorum. Suan adetime 3 gün var ama ilk gebeligimde yaşamadığım belirtileri yaşıyorum. Hemen umutlanmakta istemiyorum sizce olmus olabilirmi?

Bayanlar size bisey sormak istiyorum. Bundan 2 ay önce düşük yaptım. Adetten sonra 14.gun iliskiye girdik. Tahminen yumurtalamam ondan 3 gün sonra oldu diye düşünüyorum. Suan adetime 3 gün var ama ilk gebeligimde yaşamadığım belirtileri yaşıyorum. Hemen umutlanmakta istemiyorum sizce olmus olabilirmi?
Test yapın olabilir tabi

Canım bende senin gibi oldum. Benim baya yoğun üç pes doldu iki günde sonra kesildi birden leke leke geldi ama geliyordu yinede. Test yaptım yine pozitif çıktı. Kan testinde de pozitif çıktı ama kanamadan dolayı düşük olmayacağından emin değiliz değer takip edilecek. Bence geç olmadan kan testi ver düşük önleyici iğne yapabilirler.

Canım bende senin gibi oldum. Benim baya yoğun üç pes doldu iki günde sonra kesildi birden leke leke geldi ama geliyordu yinede. Test yaptım yine pozitif çıktı. Kan testinde de pozitif çıktı ama kanamadan dolayı düşük olmayacağından emin değiliz değer takip edilecek. Bence geç olmadan kan testi ver düşük önleyici iğne yapabilirler.

Aaa çok şaşırdım Allah sana bağışlasın bebeğini canım inşallah öyle birşey olmazsa tutunur sana 😣 Haklısın ama gebelik testi senin de mi benimki gibi çıkmıştı

Aaa çok şaşırdım Allah sana bağışlasın bebeğini canım inşallah öyle birşey olmazsa tutunur sana 😣 Haklısın ama gebelik testi senin de mi benimki gibi çıkmıştı
Çok teşekkür ederim canım. Aynen ikinci testteki gibiydi benim de ilk testim

Birde aradan birkaç gün geçip testi tekrarladığımda koyulaşmıştı

Back