Gebelik testleri hakkında 2. Konu🥹

gulkedo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2024
133
32
25
Merhabalar daha öncede bununla ilgili konu açmıştım ama bu sefer farklı bir soru sormak istedim bilgisini ve deneyimini paylaşabilen olursa çok sevinirim bat a 2 gün var 3-4 gün öncesinden erken gebelik testleri yapmıştım ve bişey yoktu onların çok güvenilir olmadığını normal kaset testlerin daha güvenilir olduğunu öğrendiğim için onlardan denedim kaset testlerde gözle görülür çizgiler gördüm hatta diğer postta fotoğrafınıda paylaştım burayada koyucam, bugün ekstra predictor erken gebelik testide yaptım ve incecik bir çizgi gördüm ilk 10 dakika içerisinde zaten 10 dakikadan sonra çıkanları hiç dikkate almadım. Ben artık kafayı yemek üzereyim predictor ün güvenilir olduğuna inanıyorum çünkü bu zamana kadar hep onu kullandım ve hayalet çizgi bile görmedim kan verdiğimdede hep negatif çıktı, lütfen yardımcı olur musunuz

Dün yaptığım normal kaset testi buraya koydum ilk on dakika çizgiyi farkettim ama bekledikçe koyulaşmıştı ve pembişti beyaz olsaydı kuruma çizgisinden şüphelenirdim zaten saçma ama şu su damlatma şeysini denedim çizgisi geçmedi

Eklentiler

• IMG_2944.jpeg
    114,7 KB · Görüntüleme: 117
Belkide sarılık var diye pembe renk oldu onuda bilmiyorum

Fotoğrafta çok belli değil ama bugün yaptığım predictorde burada bilerek açtım bazen şeffaf kısımda toz vb şeyler oluyo ve yanıltıyor diye

Eklentiler

• IMG_2977.jpeg
    101,6 KB · Görüntüleme: 109
Yardımcı olabilecek birisi yok mu

Bence kan vermelisiniz net sonuç alırsınız ya da 2 gün arayla kaset test deneyin koyulaşma varsa eğer hamilesiniz demektir

Silik görseniz bile gebelik var demektir erken gebelik testinde çıktı 1 gün sonra kan verdim ve beta 17 civarıydı daha çok yeniydi ama artışı kontrol ettiler

Silik görseniz bile gebelik var demektir erken gebelik testinde çıktı 1 gün sonra kan verdim ve beta 17 civarıydı daha çok yeniydi ama artışı kontrol ettiler
Ozaman minik bir ihtimalim var umutlanmak istemiyorum ama 8 aydır deniyoruz ve ilk defa silik çizgi gördüm erken gebelik testinde kaset testtede evet kuruma çizgisi olayını yaşadım ama çizgiler beyazdı pembe olmamıştı hiç

sabah tekrar ilk idrar ile testi yeniledim ama koyulaşma vb bişey olmadı aynı hayalet çizgi kaldı bu ay çatlama görünce umutlanmıştım ama yapıcak bişey yok iki duam var birisi allah isteyen herkesin kucağına en yakın zamanda doldursun, ikinciside allah kimseyi boş yere umutlandırmasın

Umarım en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…