Belkide sarılık var diye pembe renk oldu onuda bilmiyorumDün yaptığım normal kaset testi buraya koydum ilk on dakika çizgiyi farkettim ama bekledikçe koyulaşmıştı ve pembişti beyaz olsaydı kuruma çizgisinden şüphelenirdim zaten saçma ama şu su damlatma şeysini denedim çizgisi geçmedi
Evet ilk idrarla hiç yapma fırsatım oldu denesem iyi olucakSabah ilk idrar dene derim. Albi kaset test bulabilirsen çok kaliteli bir test.
Yarın vaktim yok ama perşembe günü gidip vericem zaten bat perşembe günü umarım dediğiniz gibidir çok teşekkür ederimBence direkt kan verin. Net sonuc
Bence kan vermelisiniz net sonuç alırsınız ya da 2 gün arayla kaset test deneyin koyulaşma varsa eğer hamilesiniz
ilk idrarla daha sağlıklı olucak sanırım yarın sabah tekrar deniyicem yine böyle olursa ertesi gün kan vermeyi düşünüyorumBence kan vermelisiniz net sonuç alırsınız ya da 2 gün arayla kaset test deneyin koyulaşma varsa eğer hamilesiniz demektir
Ozaman minik bir ihtimalim varSilik görseniz bile gebelik var demektir erken gebelik testinde çıktı 1 gün sonra kan verdim ve beta 17 civarıydı daha çok yeniydi ama artışı kontrol ettiler
Umarım en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuzsabah tekrar ilk idrar ile testi yeniledim ama koyulaşma vb bişey olmadı aynı hayalet çizgi kaldıbu ay çatlama görünce umutlanmıştım ama yapıcak bişey yok iki duam var birisi allah isteyen herkesin kucağına en yakın zamanda doldursun, ikinciside allah kimseyi boş yere umutlandırmasın