Testinizin sonucu negatifMerhaba, Çarşamba gününden beri lekelenmelerim var adet günlerine denk geliyor. Ancak sadece peçeteye gelen lekeler halinde bugün dördüncü gün bir türlü devamı gelmeyince şüphelenip test yaptım. Göğüslerimde ağrı filan da yok sadece alt karında şişkinlik var. Silikte olsa birşeyler görebiliyor musunuz ?
2 ayda 1 mı adet goruyordunuz?hormonal bı bozukluk olabılır. gecmıs olsun.İyi akşamlar arkadaşlar en son adetimi 3 temmuzda gördüm
Benim 15 gündür göğüslerim ağrıyor 1 hafta sadece ucu sızladı şimdi komple ağrıyor
2 gün sonra adet günümdü ama dünden beri kahve lekem geliyor. Göğüs ağrım adet olut olmaz geçmeye başlardı ama halen çok ağrıyor kolumu kaldırınca bile
Böyle olan var mı
Süt hormonu yükselen var mk acaba bu şekilde
Test yaptım negatif. Yarın hastaneye gideceğim bakalım
Yapıp fotoğraflarını çektim attım 5 dakika bekledim sonra da çektimBu testi yaptığınız gibi mi attınız sayfaya yoksa üzerinden saat geçtimi
Benim aynı marka miratech ama ilk beş on dk da çıkmadı çizgi, sonradan çıktı ama. Belki şuan sizinkinde de çıkmıştır kontrol edin isterseniYapıp fotoğraflarını çektim attım 5 dakika bekledim sonra da çektim
Attım testi günler geçti üzerindenBenim aynı marka miratech ama ilk beş on dk da çıkmadı çizgi, sonradan çıktı ama. Belki şuan sizinkinde de çıkmıştır kontrol edin isterseni
Benim bi kaç saat sonra baktığımda böyle olmuştu. Sizinde öyle olduysa belki testlerde problem olabilir dicektimAttım testi günler geçti üzerinden
Sizin sonuç ne olduBenim bi kaç saat sonra baktığımda böyle olmuştu. Sizinde öyle olduysa belki testlerde problem olabilir dicektim
Yapın bence acile gidip kanda verebilirsiniz kimyasal da olabilir benim lekelenmem kimyasal yüzündendiTest var elimde yapıp yapmama konusunda kararsızım
Valla bilmiyorum yarın beklenen adet günüm. Bu testte ilk başta çıkmadı sonraki saatlerde farketmiitim. Yarın yada bu akşam tekrar yapıcam. En son yaptığım test dündü yani adete iki gün kala. O da fotodaki alttaki test. Kuruma çizgisi diyenlerde var hamilesin diyenlerde ama kan testine gidemem korkuyorum hastalıktan dolayıSizin sonuç ne oldu
Geçmiş olsun umarım iyisinizdirYapın bence acile gidip kanda verebilirsiniz kimyasal da olabilir benim lekelenmem kimyasal yüzündendi
Geçenlerde senin çizgi gibiydi benim çizgi de sorduğum sorulara girip bakabilirsin fotoğrafına. Herkes pozitif dedi 3 gün sonra kan verdim negatif çıktı. En iyisi kan verin sizde inşallah bebeğiniz sizinledirValla bilmiyorum yarın beklenen adet günüm. Bu testte ilk başta çıkmadı sonraki saatlerde farketmiitim. Yarın yada bu akşam tekrar yapıcam. En son yaptığım test dündü yani adete iki gün kala. O da fotodaki alttaki test. Kuruma çizgisi diyenlerde var hamilesin diyenlerde ama kan testine gidemem korkuyorum hastalıktan dolayı
Ay bana da çyle olabilir sadece adet belietilerimvar çünkü başka da birşey yokGeçenlerde senin çizgi gibiydi benim çizgi de sorduğum sorulara girip bakabilirsin fotoğrafına. Herkes pozitif dedi 3 gün sonra kan verdim negatif çıktı. En iyisi kan verin sizde inşallah bebeğiniz sizinledir
İçini ferah tut kendini sıkma stres yapma sakınAy bana da çyle olabilir sadece adet belietilerimvar çünkü başka da birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?