- Konu Sahibi Basak 17700
-
Canım valla hatırlamıyorum yaTestin markası ne, benim de albi ile yaptığım test bu şekilde çıktı bozuk dediler, şimdi başka marka ile yaptım o da bozuk sanırım
Canim sen teste fazla damlatmissin o yuzden diger seritler beliriyor. Kullanma talimatinda kac damla yaziyorCanım valla hatırlamıyorum yao nasıl çıktıki senin. Anlamadigim bozuk ama test kendi çizgisini gösteriyo
İdrarı fazla damlatınca da dağılıyor. Atmadıysan kutusuna bak, albi marka test sıkıntılı imiş.Canım valla hatırlamıyorum yao nasıl çıktıki senin. Anlamadigim bozuk ama test kendi çizgisini gösteriyo
Yarın yeniliycem tekrar bakalım inş olumlu olurCanim sen teste fazla damlatmissin o yuzden diger seritler beliriyor. Kullanma talimatinda kac damla yaziyor
Benim yaptığım da labaquick mis galiba idrariİdrarı fazla damlatınca da dağılıyor. Atmadıysan kutusuna bak, albi marka test sıkıntılı imiş.
Dün yaptığım test, bozuk diyorlar. Markası labaquick bunun
İnşallah ❤Yarın yeniliycem tekrar bakalım inş olumlu olur
Cnm benim de adete 5 gun kala boyle cıktı bence var adete kac gun varSizce bu da mı negatif
Adetim düzensiz ve çok geçti lekelenme yaşadım. Yumurtlama zamanım 29 haziran 2 temmuz arasıydı. Yumurtlamamdan bugüne 22 23 gün geçtiCnm benim de adete 5 gun kala boyle cıktı bence var adete kac gun var
Belkı gec döllenme olmuştur cnm var gıbı duyuruyor ben senin yerinde olsam kan verorımAdetim düzensiz ve çok geçti lekelenme yaşadım. Yumurtlama zamanım 29 haziran 2 temmuz arasıydı. Yumurtlamamdan bugüne 22 23 gün geçti
Negatif çıkacak diye korkuyorum. Öğleden sonra gidip özelde kan vereyim diyorum ama kolum kanadım kalkmıyor. Dün aşırı kasık ağrım ve bel ağrım oldu. Progestan içtim bugün iyiyim. Kuzenim hemşire o dedi iç diye varsa koruyormuşBelkı gec döllenme olmuştur cnm var gıbı duyuruyor ben senin yerinde olsam kan verorım
Bence kan ver cnm en azından bilirsin ne oldugunu adete 4 gun kala benım deger 80 cıkmostı ama istersen adet gununı bekleNegatif çıkacak diye korkuyorum. Öğleden sonra gidip özelde kan vereyim diyorum ama kolum kanadım kalkmıyor. Dün aşırı kasık ağrım ve bel ağrım oldu. Progestan içtim bugün iyiyim. Kuzenim hemşire o dedi iç diye varsa koruyormuş
Doğru söylüyorsun. Gidip vereyim en iyisi. Bu test yurt dışından 50 üstünü ölçüyormuş o yüzden belki aşırı silik çıktı. Hazırlanıp gideyim bari olumlu olumsuz en azından bu durumdan kurtulurumBence kan ver cnm en azından bilirsin ne oldugunu adete 4 gun kala benım deger 80 cıkmostı ama istersen adet gununı bekle
Aynen canım en azından ne oldugunu bılırsınDoğru söylüyorsun. Gidip vereyim en iyisi. Bu test yurt dışından 50 üstünü ölçüyormuş o yüzden belki aşırı silik çıktı. Hazırlanıp gideyim bari olumlu olumsuz en azından bu durumdan kurtulurum
Gidiyorum öğleden sonraAynen canım en azından ne oldugunu bılırsın
Hayırlısı umudum yok. Hayal kırıklıklarım yol oldu. Belirsizlikten kurtulurum en azından. Ailemin yanına gidicem kafam rahat olur. Olumlu olursa yazarım. Olumsuzsa daİnşâllah guzel sonuclar alırsın
İnşâllah olumlu olur canım rabbim yardımcın olsunHayırlısı umudum yok. Hayal kırıklıklarım yol oldu. Belirsizlikten kurtulurum en azından. Ailemin yanına gidicem kafam rahat olur. Olumlu olursa yazarım. Olumsuzsa da
0.100 çıktı negatif canımİnşâllah olumlu olur canım rabbim yardımcın olsun
Hayırlısı olsun canım inşallah bır daha ki aya nasıp olur bol bol dua et0.100 çıktı negatif canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?