Gebelik testini yaptıktan bir kaç gün sonra yeri bellirmesi

Canım valla hatırlamıyorum ya o nasıl çıktıki senin. Anlamadigim bozuk ama test kendi çizgisini gösteriyo
İdrarı fazla damlatınca da dağılıyor. Atmadıysan kutusuna bak, albi marka test sıkıntılı imiş.
Dün yaptığım test, bozuk diyorlar. Markası labaquick bunun

Eklentiler

• IMG_20190722_223845.jpg
    168,4 KB · Görüntüleme: 75
Sizce bu da mı negatif

Eklentiler

• IMG_20190725_102128.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20190725_102128.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20190725_101847.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 67
Cnm benim de adete 5 gun kala boyle cıktı bence var adete kac gun var
Adetim düzensiz ve çok geçti lekelenme yaşadım. Yumurtlama zamanım 29 haziran 2 temmuz arasıydı. Yumurtlamamdan bugüne 22 23 gün geçti

Adetim düzensiz ve çok geçti lekelenme yaşadım. Yumurtlama zamanım 29 haziran 2 temmuz arasıydı. Yumurtlamamdan bugüne 22 23 gün geçti
Belkı gec döllenme olmuştur cnm var gıbı duyuruyor ben senin yerinde olsam kan verorım

Belkı gec döllenme olmuştur cnm var gıbı duyuruyor ben senin yerinde olsam kan verorım
Negatif çıkacak diye korkuyorum. Öğleden sonra gidip özelde kan vereyim diyorum ama kolum kanadım kalkmıyor. Dün aşırı kasık ağrım ve bel ağrım oldu. Progestan içtim bugün iyiyim. Kuzenim hemşire o dedi iç diye varsa koruyormuş

Bence kan ver cnm en azından bilirsin ne oldugunu adete 4 gun kala benım deger 80 cıkmostı ama istersen adet gununı bekle

Bence kan ver cnm en azından bilirsin ne oldugunu adete 4 gun kala benım deger 80 cıkmostı ama istersen adet gununı bekle
Doğru söylüyorsun. Gidip vereyim en iyisi. Bu test yurt dışından 50 üstünü ölçüyormuş o yüzden belki aşırı silik çıktı. Hazırlanıp gideyim bari olumlu olumsuz en azından bu durumdan kurtulurum

Aynen canım en azından ne oldugunu bılırsın

İnşâllah guzel sonuclar alırsın
Hayırlısı umudum yok. Hayal kırıklıklarım yol oldu. Belirsizlikten kurtulurum en azından. Ailemin yanına gidicem kafam rahat olur. Olumlu olursa yazarım. Olumsuzsa da

Hayırlısı umudum yok. Hayal kırıklıklarım yol oldu. Belirsizlikten kurtulurum en azından. Ailemin yanına gidicem kafam rahat olur. Olumlu olursa yazarım. Olumsuzsa da
İnşâllah olumlu olur canım rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…