Gebelik testini yaptıktan bir kaç gün sonra yeri bellirmesi

Al bi testi kullanan varmı
2li resimdeki üstteki dün alttaki bu sabahki cizgi çıktı ama emin değilim

Eklentiler

• IMG_20190718_165430.jpg
    163,7 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_20190718_083816.jpg
    174,6 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_20190718_083854.jpg
    153,8 KB · Görüntüleme: 168
Benim yaptığım testler hep ilk bir saatten sonra ikinci çizgiyi gösterdi. Ama önemsemedim çünkü önemsenmemeli.

Al bi testi kullanan varmı
2li resimdeki üstteki dün alttaki bu sabahki cizgi çıktı ama emin değilim
Canım ben göremedim... Albi hakkında denk geldiğim yorumlar genelde olumsuzdu. Baska test ile dene istersen ki muhtemelen varsa ayrı ayrı testlerde deneme olunca kesim anşasılıyor

Benim yaptığım testler hep ilk bir saatten sonra ikinci çizgiyi gösterdi. Ama önemsemedim çünkü önemsenmemeli.
Zaten o görünenler 2 çizginin oldugu yer oluyor yani çizginin kendi yeri renk değiştirecek olan kısmı görünüyor oluyor.. Bazıları da onu 2.çizgi sanıyor Maalesef...

Tamam canım yakından çeker misin bir de adet geçikmiş miydi
Durumlarım karışık 2.5 senedir regl olmadım ben 3 aylık iğneyle dogum dan sonra korundum 3 aydır iğne ve ilaç olmadan korunmuyorum yani doktor yinede gebelik olabilir dikkat et demişti

Eklentiler

• IMG_20190719_110336.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 72
Durumlarım karışık 2.5 senedir regl olmadım ben 3 aylık iğneyle dogum dan sonra korundum 3 aydır iğne ve ilaç olmadan korunmuyorum yani doktor yinede gebelik olabilir dikkat et demişti
Hımmm anladım canım Allah gönlüne göre versin

Hatıra olarak saklanılan anlarım da sonuç görmek için 2gün bekletmek gerçekten net sonuç verir mi ben çok test yaptım ama 5dk bekledim çizgi göremeyince attim Hep zaten 10 dakika sonra görülen şeyler net sonuç değildir yazmıyor mu?

Hatıra olarak saklanılan anlarım da sonuç görmek için 2gün bekletmek gerçekten net sonuç verir mi ben çok test yaptım ama 5dk bekledim çizgi göremeyince attim Hep zaten 10 dakika sonra görülen şeyler net sonuç değildir yazmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…