- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi Basak 17700
-
Canım ben göremedim... Albi hakkında denk geldiğim yorumlar genelde olumsuzdu. Baska test ile dene istersen ki muhtemelen varsa ayrı ayrı testlerde deneme olunca kesim anşasılıyorAl bi testi kullanan varmı
2li resimdeki üstteki dün alttaki bu sabahki cizgi çıktı ama emin değilim
Zaten o görünenler 2 çizginin oldugu yer oluyor yani çizginin kendi yeri renk değiştirecek olan kısmı görünüyor oluyor.. Bazıları da onu 2.çizgi sanıyor Maalesef...Benim yaptığım testler hep ilk bir saatten sonra ikinci çizgiyi gösterdi. Ama önemsemedim çünkü önemsenmemeli.
Ögle yapıcam canım tşk ederim yarın sabah başka marka ile denicemCanım ben göremedim... Albi hakkında denk geldiğim yorumlar genelde olumsuzdu. Baska test ile dene istersen ki muhtemelen varsa ayrı ayrı testlerde deneme olunca kesim anşasılıyor
Rica ederim umarım gönlündeki olur. Bizimle de paylasÖgle yapıcam canım tşk ederim yarın sabah başka marka ile denicem
Sağol canım paylaşırım tabiki nasip kısmet herşeyden önce rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 2 kez tattım 2 cimcimem var tatmayanlara nasip etsinRica ederim umarım gönlündeki olur. Bizimle de paylas
Günaydın cnm yaptım ama daha mı silik ne hassaaiyet farkı sanırımRica ederim umarım gönlündeki olur. Bizimle de paylas
Yeni şu an mı yaptın? Görünüyor sankiGünaydın cnm yaptım ama daha mı silik ne hassaaiyet farkı sanırım
Şuan cnm yeni yaptımYeni şu an mı yaptın? Görünüyor sanki
Tamam canım yakından çeker misin bir de adet geçikmiş miydiŞuan cnm yeni yaptım
Durumlarım karışık 2.5 senedir regl olmadım ben 3 aylık iğneyle dogum dan sonra korundum 3 aydır iğne ve ilaç olmadan korunmuyorum yani doktor yinede gebelik olabilir dikkat et demiştiTamam canım yakından çeker misin bir de adet geçikmiş miydi
Nerden suphelendiniz peki reng de olmuyormussunuz ama. Ben bu arada cizgi goremedimDurumlarım karışık 2.5 senedir regl olmadım ben 3 aylık iğneyle dogum dan sonra korundum 3 aydır iğne ve ilaç olmadan korunmuyorum yani doktor yinede gebelik olabilir dikkat et demişti
Hımmm anladım canım Allah gönlüne göre versinDurumlarım karışık 2.5 senedir regl olmadım ben 3 aylık iğneyle dogum dan sonra korundum 3 aydır iğne ve ilaç olmadan korunmuyorum yani doktor yinede gebelik olabilir dikkat et demişti
Halsizlik kasık ağrısı canımNerden suphelendiniz peki reng de olmuyormussunuz ama. Ben bu arada cizgi goremedim
Sağol cnm tşk ederim rabbim herkesin gönlüne göre versin inşHımmm anladım canım Allah gönlüne göre versin
Kan tahlili verdiniz miHalsizlik kasık ağrısı canım
Vermedim cnm yarın belki veririm bir kez daha test yapıcan yarın sabahKan tahlili verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?