- 3 Haziran 2016
- 584
- 260
- 103
- 30
- Konu Sahibi Basak 17700
Son durum nedirVermedim cnm yarın belki veririm bir kez daha test yapıcan yarın sabah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son durum nedirVermedim cnm yarın belki veririm bir kez daha test yapıcan yarın sabah
Negaitf testim canım adette olmadımSon durum nedir
Tekrar yaptın mı, ben yapmadım en son seninle yazışmıştık. Hala silik miNegaitf testim canım adette olmadım
Negatif canım benim al bi yanıldı yani sen naptın yeniledinmi testini canım inş sen gebesindirTekrar yaptın mı, ben yapmadım en son seninle yazışmıştık. Hala silik mi
Canm ben sana yazdığımda yaptım negatifti. Teste biraz önce baktım yani 1 saat sonra hafif silik sanırım ama üstünden bir saatden fazla geçti. Ben mi yanlış görüyorumNegatif canım benim al bi yanıldı yani sen naptın yeniledinmi testini canım inş sen gebesindir
Negatif cnm buda o cizgi degil garip bir leke şekilde kalmışCanm ben sana yazdığımda yaptım negatifti. Teste biraz önce baktım yani 1 saat sonra hafif silik sanırım ama üstünden bir saatden fazla geçti. Ben mi yanlış görüyorum
Hadi ya sağol canm hayırlısıNegatif cnm buda o cizgi degil garip bir leke şekilde kalmış
Aslında bembeyazdı ilk yarım saat sonradan böyle oldu. Diğer testte en başından Bulanık tı sonradan beyaz çıktıNegatif cnm buda o cizgi degil garip bir leke şekilde kalmış
Testin varsa fazla yap ama 1 saat bekleme ögle 15 20 dk en fazla benceAslında bem beyazdı
Aslında bembeyazdı ilk yarım saat sonradan böyle oldu. Diğer testte en başından Bulanık tı sonradan beyaz çıktı
Öylesine tekrar bakınca gördüm. Testim yok maalesefTestin varsa fazla yap ama 1 saat bekleme ögle 15 20 dk en fazla bence
Anladım canım ama lekeye bakma bence süphen devam ederse ve regl gecikirse 2 3 gün sonra mümkünse ilk idrarla tavsiye ederim tekrarlamanı garanti olsunÖylesine tekrar bakınca gördüm. Testim yok maalesef
Benim regl 20 gün oldu gecikeli 2 gün leke gibi kanamam oldu. O yüzden bakıyorum sürekli. Önceden de dış gebelik geçirdim. Tekrar olmaz inşallah. SağolasınAnladım canım ama lekeye bakma bence süphen devam ederse ve regl gecikirse 2 3 gün sonra mümkünse ilk idrarla tavsiye ederim tekrarlamanı garanti olsun![]()
Test bozuk canmKızlar test yaptım bile çıktı gebelik yok dimi
Cok fazla idrar damlatmıissın bozulmuş cnm test yenilemeni tavsiye ederimKızlar test yaptım bile çıktı gebelik yok dimi
Çok fazla gecikme olmus doktora gitsene kuzum kist filan vardır belkiBenim regl 20 gün oldu gecikeli 2 gün leke gibi kanamam oldu. O yüzden bakıyorum sürekli. Önceden de dış gebelik geçirdim. Tekrar olmaz inşallah. Sağolasın
Kistim yok canm. Geçen ay yumurta takibi yaptık. Yumurtlama 29 haziranda oldu. Geç yumurtlama oldu. O yüzden bekliyorumÇok fazla gecikme olmus doktora gitsene kuzum kist filan vardır belki
Anladım cnm inş gebesindir allah isteyen herkese nasip etsinKistim yok canm. Geçen ay yumurta takibi yaptık. Yumurtlama 29 haziranda oldu. Geç yumurtlama oldu. O yüzden bekliyorum
Canım ya bu ay 3 gün lekelenme yaşadım şuanda göğüslerim ve kasıklarımda ağrı var oyuzden yapmıştım eğer bir gebelik olsa çıkar dimiCok fazla idrar damlatmıissın bozulmuş cnm test yenilemeni tavsiye ederim
Testin markası ne, benim de albi ile yaptığım test bu şekilde çıktı bozuk dediler, şimdi başka marka ile yaptım o da bozuk sanırımCanım ya bu ay 3 gün lekelenme yaşadım şuanda göğüslerim ve kasıklarımda ağrı var oyuzden yapmıştım eğer bir gebelik olsa çıkar dimi