Gebelik testini yaptıktan bir kaç gün sonra yeri bellirmesi

Canım atar mısın testi bakalım. Belki de 2.çizgi kitinin yeri belli olmustur beklediğinden.. Eger test varsa elinde bugün ilk idrar ile yapsaydın kesin sonuc alırdın kıyaslamak adına ama yine de varsa simdi yeni bri test yap

Zaten idrar bir saate kurur bir kac gun sonra belli olmasi pek mantikli gelmedi bana ama bi fotograf atsan kuruma cizgisi olmasin

2 gün o idrarlı testi mi beklettin?

Hem de bu yaz sıcağında ???
Ne olacak ki benim kızımın 3yıl once ki öğrendiğim testi duruyor... İnsan vucıdunda herhangi bir enfeksiyon yok ise idrar en steril sıvıdır.

Sen testi tekrarla çünkü 2.çizgi varsa direk çıkoypr zaten hiç bekletmeden ilk 5dk içinde

Bide adetdim 2 gün gecikti karnıma hafif den sancı falan giriyo göğüslerim şişti ellediğim zaman acıyo kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum sanki hiç adet olmucakmışım gibi hissediyorum

Bide adetdim 2 gün gecikti karnıma hafif den sancı falan giriyo göğüslerim şişti ellediğim zaman acıyo kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum sanki hiç adet olmucakmışım gibi hissediyorum
Bu dediklerin adet belirtisi olabilir.. Adet geçikince 2.çizgi ilk 5dk da hemen çıkıveriypr genelde

15 dakikadan sonra çıkan sonuçlar yanıltıcı olabilir yazıyor bazı testlerin ustunde. yani ilk 15 dakikada pozitif çıkmadıysa iki gun sonrakinin bir anlamı yok diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…