- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi 2bebe1anne
yok cnm bşy olmas inş:)bebek o olayın yapıldıgı yerde olmuyor:)bide ne sorucam size adetim gelmedi ya benim bu dönemde bi deneme fln yapılmaz demihani bi umut varsa falan bebek bişi olrmu sizce ??? malum kocalar durmuyorr
![]()
genel bi yargı bu dedigim bebegim:) bak benim kuzneim 3 ay kulandı 5. ayında hamile kaldı..ama dedigin gibi 1 gün içmeypte ogun hamile kalanlarda var:sadece hani yaşlı teyzelerin dedigi laflar olur ya o tarz bşy dedigim ıspatlanmış deil:) hatta banada dediler ben hep 1 sene düşünmüyorum dedim.. 1 sene ilaç kulansan 1 senede olmaz.. diger senede gör nezaman tutar 3 senedemi hamile kalcan dediler.. bende tıstım zaten ilaç almakta istemiyordum erkek korunsun işinin adıne:) bide kondom temizlik yaaa oralık batmıyor.. biz 4 aydır korunmuyorumzınsallah oyledır cnm. pekı ya 1 gun bıle hap almayı unutanlar nasıl oluyorda hemen hamıle kalabılıyor![]()
inan habire çarşaf deiştiriyorum sinir oluyorum eskiden tertemiz kalırdı:)
aaa!! ben 5 ayda bitiyor etkısı diye bılıyordum eger dedıgın gıbıyse 8 ay 2 aya duser benım allahım isteyen herkezin kucagını doldursun inşş![]()
yani öle diyorlar cnm keisn şy deil:) internette bi yazı okumuştum beek için denemede ilk 3 ay % 30 oranda, 6. ay % 60, 9 ay % 80, 12. ay %100 hamile kalınıyormuş tabi bi sorun yoksa eger bi sorun varsada 1 senenin sonunda doktorlar tedaviye başlıyor:)yanii ikinizde artıkkkkkk %80 lik dilime girerk şansınız yükseldi.. be hala% 60 lık orandayım:) tabi buda genelleme kesin deil:)
Son düzenleme: