- 13 Kasım 2011
- 751
- 0
- Konu Sahibi 2bebe1anne
ben geldımmmm nerdesınız kızlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldımmmm nerdesınız kızlarrr
1 yildirki deniyorum yani canim dusugu saymassak 3 yildirki deniyorum hamile kalmak icin vallahi biktim artik bide kizima cok kolay hamile kaldim
kan testine git canim cunku beklemek cok zor gelecek mi gelmiyecek mi diye hem sende rahatlarsin
olede korkuyorum ıste canım negatıf olurmukı dıyee
tatlım yarın 10miu luk olandan al :)
alıcam tatlım mutlaka yarın bakalım yapıcam ya bekleyemıyorum :18:
bende yapıcam yarın canım testı. sence ılk ıdrarla mı yapmak daha ıyıdır?
herkes ole dıyo cnm ya ılk ıdrarla yapalım bence
ay bı heyecan bastı ınsallah cıft cızgılerı goruruz yaaa
oooffff ne bılıyım bı taraftan da yapmak ıstemıyorum ben aslındaaa ama mecbur cunku yapmazsam da oldumu olmadımı dıye delırıcem ınsallah gorelım de bı artık ya bu arada esımın gomlegınde murekkep ızı vardı gecmemıs renklı gomlek camasır suyu olmaz deterjanla cıtılemıstım ama gecmemıs yaa konu ıle alakası yok da bı sorayım dedım
kosla vanish le yıka tatlım
yaa evet de o renk solduruyor ama mecbur yapıcam artık neyse yarın buyuk gun ıs var mı yarın tatlım ??
var cnm iş keske oturdugumuz yerden para kazansak dımı
yaniiii fenaa olmazdı hayır diyemiyciiiimmmm ben yarın işe gec gıdıcem allahtan
gunlerın ve saatlerın her hafta degısıyor mu cnm
her gun degısıyor tatlım dun 10.00 da gıttım 15.00 da cıktım yarın 12 de gıdıcem yıne 15 de cıkıcam obur gun 8 de gıdıcem 17.30 da cıkıcam ole vardıyalı ya her hafta farklı vardıyalar
ne kadar ıyıymıs ya 5 er saat calısıyorsun :)
tabiiiiiii sorma kışın böyle yazın biz 13 - 14 saat calısıyoruz her gun
olsun cnm yaza kadar rahatsın ozamana kadar bence hamıs kal hemen bu rahatlıkta
yani yaza kadar iyi de yazın kötü işte bu arada hamıle kaldım kaldım zaten yoksa zor oluyo hem iş hem ev hem aşşşşkkkkkk