- Konu Sahibi kardelenkelebek
-
İnşAllah bekliyorum cnmVerip Paylaşıcam inşallah vardır sağlıklıdır Allahın izniyle
Promen k canım 2 aydır onu kullandı sperm sayısı yüksekti ama haraketlilik baya düşüktü.Hayırlı olsun eşiniz hangi ilacı kullandı
Cok ilginç kaçtı degerinizNe yazıkki negatif çıktı
e ikinci çizgi vardı resımdeNe yazıkki negatif çıktı
0.5 neden böyle oldu anlamadım insan böyle daha çok yıkılıyorCok ilginç kaçtı degeriniz
ben var gibi gördüm :)Adetime 3 gün var. Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. Böyle çıktı kasıklarımda da iğne batması gibi ağrı var gögüslerim de acayip şiş ama emin olamıyorum 2 yıldır istiyoruz ilk defa böyle gördüm. Bende amh düşüklüğü var eşimde sperm haraketli düşüktü ilaç kullandı 2 aydır. Ve 2 ay önce rahim filmi çektirdim temiz çıktı :)
Demekki öyleymişe ikinci çizgi vardı resımdetest mı bozuktu kı
Yarın normal kaset testle deneyin belki yeni yükseliyorsurDemekki öyleymiş
Zaten adetime bişey kalmadı beklerim artık yani burda çıktıysa kanda hayda hayda çıkardı. Erken gebelik testlerine demekki güven olmuyormus ilk defa böyle bişey gördümYarın normal kaset testle deneyin belki yeni yükseliyorsur
Bende gördümmmAdetime 3 gün var. Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. Böyle çıktı kasıklarımda da iğne batması gibi ağrı var gögüslerim de acayip şiş ama emin olamıyorum 2 yıldır istiyoruz ilk defa böyle gördüm. Bende amh düşüklüğü var eşimde sperm haraketli düşüktü ilaç kullandı 2 aydır. Ve 2 ay önce rahim filmi çektirdim temiz çıktı :)
Ah bebeğim negatif çıktı promen k kullanıyor eşim ama benim amh 0.74 yani bilmiyorum nasıl olacakBende gördümmmsonuc ne cikti canimmm? Birde esin ne kullandi ayni sorun bizdede var 2. Yi istiyoruz 2 yildir olmuyor sayi problemk ve hareket problemi var esin ne kullandu belki banada ise yarar
Bence varBende yeni test yaptım, hamilemiyim acaba 1_2 gün geçti adetim ciddi bel ağrım var
Var gibi canım elinde test varsa pazartesiye kadar yap koyulasma yi takip et pazartesi kan verirsinBende yeni test yaptım, hamilemiyim acaba 1_2 gün geçti adetim ciddi bel ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?